Milyen szerelemben lesz részed 2022 nyarán?



Válassz egy lapot az alábbiak közül Oshun istennő neked szóló jóslatáért!1. Felperzsel és ki is huny: Azt jövendöli neked Oshun istennő, hogy egy hatalmas erejű szerelemre számíthatsz 2022 nyarán. Ez a szerelem igazán heves és intenzív lesz, ám gyorsan véget is fog érni.

Azt, hogy ez a tűz egy napig, hétig vagy hónapig fog-e égetni, nem lehet előre megmondani. A rövidke szerelmi kaland oka nem biztos, hogy az lesz, hogy egy kalandorral hoz össze az élet, mert arra is van esély, hogy a nyaralásod során találkozol valakivel, akivel jól fogod érezni magad.

Attól, hogy ez a szerelem gyorsan vége ér, még ne légy csalódott, mert lehet, hogy nem találod meg életed szerelmét 2022 nyarán, viszont nagyszerű élménnyel gazdagodhatsz egy olyan személynek hála, akivel olyan mélységben élheted meg a szerelmet, esetleg az szexualitást, amilyenben még soha korábban nem volt részed.

2. Megéget az ikerlángod tüze: Azt jövendöli neked Oshun istennő, hogy 2022 nyarán találkozni fogsz életed szerelmével, az iker lángoddal, aki már közeledik feléd, hogy megérintsen a tiszta, isteni tüzével.

Az istennő szerint ez a szerelem erőteljes, nagy horderejű lesz, és idővel ugyan csillapodik, de kihunyni soha nem fog, hanem stabilan lángol majd tovább. A kedveseddel tisztában lesztek azzal, hogy szakrális tűz lángol kettőtök között, a kapcsolatotok pedig az isteni beteljesülést és egy korábban meg nem élt szerelmet szolgál. Ezzel a személlyel teljesen nyíltan beszélhetsz majd a szerelmetek spirituális jellegéről.

3. A gyűlölet emésztő tüze: Azt jövendöli neked Oshun istennő, hogy 2022 nyarán a szerelem egy különös, ellentmondásos, nagyon erős fajtáját tapasztalhatod meg, ugyanis egy olyan személybe fogsz beleszeretni, akit eddig gyűlöltél, nem kedvelté, ezért tanácstalan leszel, hogy hogyan fegyelmezd az érzéseidet és fogadd el a szerelmet.

Nincs kizárva, hogy saját magadat kezded el gyűlölni az évszakban, amiért egy olyan emberbe szeretsz bele, akibe nem szabad, de magát azt a tényt is gyűlölheted, hogy szerelembe estél, mert erre kicsit sem vágytál.

4. Szinte hamuvá éget: Azt jövendöli neked Oshun istennő a szerelemnek az a fajta tüze fog megérinteni 2022 nyarán, amely szinte hamuvá fog égetni. Ha párkeresőként választottad ezt a lapot, akkor valószínűleg örülsz Oshun istennő nyári szerelmi jóslatának, amely szerint forró és szenvedélyes szerelemben lehet részed az évszakban. Most megtalálhatod azt a személyt, aki megfelel az elvárásaidnak.

Ha úgy választottad ezt a lapot, hogy párkapcsolatban élsz, akkor nem egy harmadik lép be az életedbe, hanem az aktuális kedvesed fogja valahogy elérni, hogy újra fellángoljon köztetek a szerelem, ami olyan erőre kap, hogy szinte elemészt kettőtöket.

5. A tiltott tűz édes fájdalma: Azt jövendöli neked Oshun istennő, 2022 nyarán arra számíthatsz, hogy egy olyan illetőbe szerethetsz bele, akibe nem lenne szabad. Ennek több oka is lehet, így például az, hogy azért nem szabad összejönnötök, mert kollégák, üzletfelek vagytok, vagy egy rokonod, barátod párjával szerettek egymásba. Tisztában leszel azzal, hogy legyen bármilyen örömteli is ez a szerelem, azt soha nem vállalhatjátok fel mások előtt, ezért csak rövid ideig tarthat.

6. Nem érint meg a tűz: Azt jövendöli neked Oshun istennő, hogy nem lesz részed sok szerelemben 2022 nyarán. Ugyanakkor nem biztos, hogy ennek oka az lesz, hogy nem lesz lehetőséged a szerelemre, vagy elkerülnek az érdeklődők, ugyanis inkább ennek az ellenkezőjére számíthatsz az évszakban.

Könnyen lehet, hogy sok jelölt próbál majd elcsábítani, rengeteg randevúra elmész, de valahogy egyik partner sem fog igazán megmozgatni. Ha valóban így lesz 2022 nyarán, akkor érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy nem zárkóztál-e el a szerelem elől, vagy nincsenek-e túl magas elvárásaid? Ha ennek átgondolása után arra jutsz, hogy nem erről van szó, akkor lehet, hogy a kérőkben van a hiba, mert ők nem képesek meghódítani téged.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló