Mit üzen júniusra a számmisztika?



Tudd meg, hogy mi vár rád a nyár első havában a születésed napja alapján!1 – Ha bármely hónap 1-jén, 10-én, 19-én és 28-án születtél

2 – Ha bármely hónap 2-án, 11-én, 20-án és 29-én születtél

3 – Ha bármely hónap 3-án, 12-én, 21-én és 30-án születtél

4 – Ha bármely hónap 4-én, 13-án, 22-én és 31-én születtél

5 – Ha bármely hónap 5-én, 14-én, 23-án születtél

6 – Ha bármely hónap 6-án, 15-én és 24-én születtél

7 – Ha bármely hónap 7-én, 16-án és 25-én születtél

8 – Ha bármely hónap 8-én, 17-én és 26-án születtél

9 – Ha bármely hónap 9-én, 18-án és 27-én születtél

1. Új eseményekben lesz részed júniusban, aminek időszakában megszabadulsz az elmúlt időszak problémáitól, az életedből pedig eltűnnek azok a dolgok, amelyek visszatartottak attól, hogy előrelépj az életben.

2. A legnagyobb problémáid is megoldódnak júniusban, méghozzá részben a megérzéseidnek hála. Ha valaki megharagszik, amiért nem fogadod meg a tanácsát, akkor ne érezz bűntudatot, mert a nyár első havában kizárólag magadra szabad hallgatnod! Ne hárítsd másokra a felelősséget júniusban, hanem csak menj a saját fejed után, a saját utadon! Most kiváló üzleti lehetőségekkel élhetsz.

3. Szerencsés leszel, méghozzá azért, mert az egyik barátod vagy rokonod segíteni neked az üzleti tevékenységedben, ami esetében sikerre számíthatsz. A magánéletedben szintén jól fognak alakulni a dolgaid.

4. Júniusban rájössz, hogy mire vágysz a legjobban, ennek eléréséhez pedig meglesz a szükséges erőd. A nyár első havában nemcsak pénzed lesz, hanem a barátaid is elhalmoznak szeretettel. Ha júniusban utazol, akkor sok érdekes emberrel találkozhatsz. Most megéri idegenekkel beszélgetned, mert a tőlük kapott ötleteknek nagy hasznát fogod venni a jövőben. A júniusban szerzett tudásod segíteni fog abban, hogy előrébb lépj a karrieredben.

5. Júniusban végre meglesz a tehetséged ahhoz, hogy elintézd azokat a dolgokat, amelyekhez eddig nem éreztél magadban elég erőt. A nyár első havában számíts arra, hogy sokan kérik a segítségedet, amit adj meg az embereknek, ugyanis remek tanácsokkal fogsz szolgálni, amivel a saját presztízsed is növelheted.

6. Érdekes élethelyzeteket tartogat számodra a június, éppen ezért a kreativitásoddal érhetsz el sikereket. A nyár első havában remek esélyed lesz változtatni a karriereden, de ez csak akkor sikerülhet, ha felfedezed az eddig kihasználatlant képességeidet, amiket bátran csatasorba állítasz azért, hogy jó eredményeket érj el.

A júniusban kapott a pénzt is arra kell fordítanod, hogy előrelépj a karrieredben és a szerelmi életedben. A fantáziád fontos szerepet fog betölteni a nyár első havában. Júniusban kerüld a zavart, érzelgős viselkedést, valamint ne feledd, hogy most a nyugalom a legfontosabb!

7. Rengeteg mindent elérhetsz júniusban, aminek időszakában sikerül spórolnod és szokatlan élményekkel gazdagodhatsz. Ha üzleti tevékenységeket folytatsz, akkor arról nyugodtan beszélj a szeretteidnek!

Ha a nyár első havában tanácsot kérsz, akkor az ne tűnjön úgy, hogy hízelegni próbálsz az illetőnek! Júniusban előreléphetsz a munkában, ha ehhez elfogadod mások segítségét. A leveleid megválaszolását ne halogasd, mert most azáltal is sikert arathatsz!

8. Zavaró helyzetekben találhatod magad, főleg akkor, ha politikai-vallási-üzleti nézeteidről beszélsz, és nem hallgatsz el a témáról időben. Egy-egy rosszul megválasztott kijelentés, akár a legjobb baráti kapcsolataidat is próbára teheti a nyár első havában. Ha ezeket a problémákat elkerülnöd, akkor júniusban légy diplomatikus és hallgasd meg a másik fél véleményét is!

9. Váratlan felfedezést tehetsz a munkádban júniusban. A nyár első havában semmivel se foglalkozz, amíg nem kérted ki hozzá egy szakértő tanácsát! Ez azért nagyon fontos, mert ellenkező esetben könnyen pereskedéshez vezethet az adott dolog. Az ügyességednek köszönhetően sikeres lehetsz júniusban. Jól teszed azonban, ha kikérd egy idősebb rokonod, ismerősöd véleményét!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló