Mire számíthatsz a párkapcsolatodban 2022 nyarán?Ha választasz egy virágot az alábbiak közül, akkor megkapod a neked szóló jóslatot.1. virág: Ne fogd vissza magad 2022 nyarán, aminek hónapjaiban pezsdítsd fel valamivel, például szerepjátékkal a párkapcsolatodat! Ha sikerül ismét fellelkesítened a párodat, akkor biztos, hogy egész nyáron keresni fogja a kegyeidet.

2. virág: Újdonságokról, változásokról és meglepetésekről fog szólni a számodra 2022 nyara. Légy spontán és felszabadult az évszakban, mert így pozitív visszajelzéseket fogsz kapni az emberektől. Nem kizárt, hogy erre nem is neked lesz szükséged, hanem annak, aki kiszemelt magának, de még nem mert közeledni hozzád.

3. virág: Kicsit érzékenyebb, befogadóbb leszel a szerelemben 2022 nyarán, ezért lehet, hogy ideje elkötelezned magad. Élete során a legtöbb ember rájön, hogy milyen csodákat rejt a tartós párkapcsolat, ám ne feledd, hogy az éremnek mindig két oldala van!

A tartós párkapcsolat esetén ez az empátia, kompromisszum és a kemény munka. Ha úgy érzed, hogy a párod az, akivel eljött ennek az ideje, akkor élvezd a boldogságot!

4. virág: Meglepetések és próbatételek időszaka lesz számotokra 2022 nyara. Nagyon kell figyelned az évszakban, mert a most meghozott döntések kihatnak kettőtök jövőjére! 2022 nyarán meg kell szilárdítanotok a kapcsolatotokat a pároddal.

Ez akár esküvőt is jelenthet. Ha már házas vagy, akkor a pároddal megújíthatjátok a fogadalmatokat. Ha nehezebb pillanatokat élsz át a kapcsolatodban az évszakban, akkor meríts erőt az első boldog pillanatotok emlékéből!

5. virág: A rutin és a megszokás miatt ellaposodhat a kapcsolatod 2022 nyarán. Az sincs kizárva, hogy úgy fogod érezni, hogy bár van társad, mégis egyedül viseled mindennek a terhét. Ebben a három hónapban teljesen át kell alakulnod, le kell győznöd a korlátaidat, hogy egy teljesen új életbe kezdhess.

Ideje, hogy a párod kivegye a részét a „munkából”. Ha erre nem hajlandó, akkor hagyd el, hogy találjon magának valakit, aki beéri ennyivel, és te is rátalálj arra, aki hajlandó lesz igazi társaddá válni!

Ha ezt sikerül tudatosítanod a párodban, akkor ez a nyár a szerelem újraélesztéséről és a romantikáról szólhat a számotokra.

6. virág: Görcsösen keresed az életed szerelmét, miközben észre sem veszed, hogy elmegy melletted az élet, ezért 2022 nyarán el kell fogadnod, hogy nem szólhat mindenkinek a szerelemről az évszak.

Vedd észre, hogy az emberek milyen boldogan jönnek-mennek körülötted, amiért megtalálták a társaságukat a baráti és családi körükben. 2022 nyarán azzal foglalkozz, hogy megújítod a kapcsolatodat azokkal, akik szeretnek és aggódnak érted.

Ha ezt megteszed, akkor ahogy enyhül a görcsösséged, úgy adja át a helyét valami, vagy valaki másnak.

7. virág: Mindegy, hogy futó kapcsolatban vagy örök szerelemben élsz, mert 2022 nyarán minden vágyad az lesz, hogy szerethess és szeretve legyél. Az évszakban már a megjelenéseddel is hódítasz, viszont éppen ezért annyi jelölt lesz körülötted, hogy nem lesz könnyű választanod. Ebben a helyzetben a legjobb az lesz, ha egy bizalmasod őszinte és józan tanácsokkal segít a döntésben.

8. virág: Családalapításba kezdhettek a pároddal 2022 nyarán, ezért szóljon ez az időszak a szerelemről, az erotikáról, arról, hogy újra és újra elcsábítod a kedvesedet! Ha valóban gyereket szeretnétek a pároddal, akkor érdemes olyan élményeket gyűjtenetek a nyáron, amelyek majd segítenek átvészelni a gyereksírással teli mindennapokat.

9. virág: Érzelmi hullámvasúton érezheted magad 2022 nyarán. Az érzelmeid a boldogság és a reménytelenség között váltakoznak, éppen el kell gondolkodnod azon, hogy megér-e ennyit neked a párod!

Ha nem szakítasz vele, akkor ideje végérvényesen megoldani a visszatérő problémákat és világosan meghúzni a határokat! Ha sikerül túljutnotok a problémákon, akkor együtt élvezhetitek a nyárutó kellemes meglepetését. Ha viszont inkább szakítasz, akkor szomorkodás helyett inkább utazz el nyaralni a barátaiddal!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló