Szerelmi rúnamágiákVarázslatok, amelyek a párkeresésben vagy a párkapcsolatod jobbá tételében segíthetnek.Örök szerelem: Ha szeretnéd, hogy sokáig tartson a szerelem és a szenvedély a párod és közted, és ehhez a hagyományos módszereken kívül mágikus segítséget is igénybe vennél, akkor végezd el ezt a gyors és könnyű rúnamágiát pénteken, növekvő hold idején!

A varázslatot kezdd azzal, hogy fogsz egy fehér gyertyát, amibe karcold bele a fenti képen látható izlandi, szerelmet szimbolizáló rúnát. Emellett szükséged lesz két darab famedálra, vagy anyagra, amibe szintén vésd bele az izlandi rúnát. A medál egyike a tiéd, a másik a párodé lesz. A szertartáshoz szükséged lesz még egy keverékre a saját és a párod hajszálaiból.

Ha mindezzel kész vagy, akkor gyújtsd meg a gyertyát, majd mondd el az alábbi varázsigét:

„Mint a szerelem megüresedett üstje, új leheletért kiáltok. Freyja, szerelem és szenvedély istennője, töltsd meg szerelmünket új tűzzel, legyen oly izzó ég égető, mint a vulkán lávája. Amíg ezeket a rúnákat viseljük, addig szerelmünk legyen örök és halhatatlan.”

A varázsszavak után égesd el a hajkeveréket, majd annak hamvait szórd a medálokra. Ha ezzel is kész vagy, akkor a dolgod már csak annyi, hogy hagyd ott éjszakára az ékszereket, ahol vannak, és biztonságos körülmények között égesd végig a gyertyát, aminek fénye essen a medálokra!

A következő napon már hordhatjátok is a medálokat, de a célnak az is megfelel, ha zsebre vagy a közvetlen környezetekbe teszitek.

Párkapcsolat-harmonizáló varázs: Ha párkapcsolatban élsz, de annak jobbá tételéhez szükséged lenne egy kis mágikus segítségre, akkor végezd el ezt a rúnamágiát egy pénteki napon! A szertartáshoz vegyél elő egy téged ábrázoló képet és egyet, amin a párod szerepel. Ha megvannak a fotók, akkor tedd egymás mellé azokat!

Ezután fogj két rózsaszín gyertyát, amikbe karcold bele a Gebo, a szeretet, szerelem, házasság rúnájának jelét, majd helyezd a gyertyákat a képek fölé. Most fogd a te képed fölött lévő gyertyát, aminek viaszából csepegtess egy keveset a fotódra úgy, hogy közben mondd el az alábbi varázsigét:

„Elengedek mindent, mi hátráltatja kapcsolatunkat. Mostantól szeretetben és békességben akarok élni veled. Szeretlek, ezért megnyitom a szívemet és megbocsátok mindent.”

Ezután fogd a párodat ábrázoló kép fölé tett gyertyát, aminek viaszából csepegtess egy keveset a fotóra, miközben így szólj:

„Engedj el mindent, mi hátráltatja kapcsolatunkat. Mostantól szeretetben és békességben akarj élni. Szeretsz, ezért megnyitod a szívedet és megbocsátasz mindent."

A varázsszavak után egy kis piros cérnát vagy fonalat nyomkodj a viaszpecsétekbe úgy, hogy összekösse a két képet, majd helyezz egy-egy madártollat a fotókra. Ha mindezzel kész vagy, akkor már csak annyi a dolgod, hogy tedd egy biztos helyre a kellékeket legalább egy hónapig.Új szerelem meginvitálása: Ezt a gyors és könnyű rúnamágiát párkeresés céljából végezheted el pénteken, növekvő hold idején! Ha ezt a rúnamágiát választottad, akkor vegyél elő egy rózsaszín gyertyát, amibe karcold bele a fenti képen látható rúnát, majd kend be mézzel és szórd meg chilivel, fahéjjal és rózsaszirmokkal!

Ezután tégy öt rózsakvarcot a gyertya köré, majd gyújtsd meg a gyertyát! Ha ezzel megvagy, akkor relaxálj és koncentrálj a vágyadra! Képzeld el, hogy megtaláltad az új párodat, akivel boldog párkapcsolatban élsz!

Amikor felkészültél, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Olyan közel érzem már magamhoz, mint még soha, érzem a szerelmet a levegőben, érzem, ahogy társam egyre közelít és holnap már meg is érkezik.”

A varázsszavak után minden nap ismételd el a rúnamágiát, egészen addig, míg a gyertya le nem ég! Miután leégett, a rózsakvarcok közül helyezz el egyet a hálószobádba, egyet a nappalidba, egyet a bejárati ajtód közelébe, egyet a munkahelyeden, egyet pedig tarts magadnál!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló