Téged mi kísérthet meg a közeljövőben?A megérzésedre hallgatva válassz egy Tarot Ördöge lapot a neked szóló jóslatért!1. A csalás árnyéka: Arra figyelmeztet a Tarot Ördöge, hogy hamarosan hallasz, vagy kapsz egy olyan ajánlatot, amely azt ígéri, hogy csekély munkával tehetsz szert komoly anyagi bevételre, ingatlanra, vagy valami másra, amire vágysz. Ugyanakkor az is lehet, hogy hamarosan némi füllentéssel sikerül eladnod az autódat. Habár a csalás nem derül ki egy hamar, mégis mielőtt engednél a kísértésnek, jusson eszedbe, hogy mi lesz, ha mégis fény derül a dologra, vagy mégis lelkiismeret furdalásod támad miatta?

2. Az elcsenés lehetősége: A Tarot Ördöge szerint az elcsenés lehetősége kísérthet meg a közeljövőben. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy bankrablásra adod a fejed, hiszen a lopás sem csak egyféle lehet. Lehet, hogy az utcán találsz egy elhagyott pénztárcát, ami tele van pénzzel. Mit teszel vele? Nagy bűn lenne, ha kiveszed a pénzt, vagy inkább megpróbálod visszajuttatni a gazdájának?

Ugyanígy az sincs kizárva, hogy a boltban többet adnak vissza. Szólsz, vagy inkább zsebre teszed a pénzt? Ilyen, és ehhez hasonló mindennapos szituációkra számíthatsz a Tarot Ördöge szerint. Az elcsenés lehetőségét lehet, hogy azonnal megragadod, de az sem kizárt, hogy hosszan elgondolkodsz rajta, és csak aztán cselekszel.

Dönthetsz úgy, hogy teljesen becsületes maradsz, vagy csak megpróbálod úgy alakítani a dolgot, hogy kicsit a saját javadat szolgálja. Neked kell tudnod, hogy mennyit visel el a lelkiismereted.

3. Kivetkőzhetünk önmagunkból: A Tarot Ördöge arra figyelmeztet, hogy van különbség aközött, hogy önmagadat adod, megerősíted az önbizalmadat vagy teljesen kifordulsz önmagadból. Ez azért fontos, mert hamarosan kísértést érezhetsz, hogy akár egyik napról a másikra életmódot válts.

Légy azonban óvatos, mert megtéveszthet a jónak, biztonságosnak látszó lehetőség, ami égi segítségként jelenhet meg, de valójában álsegítség, hamis megoldás, és lehetőség. Függetlenül attól, hogy milyen kecsegtető ajánlatot kapsz, légy nagyon óvatos, és mindig gondold át a lehetséges következményeket!

4. A hazugság hálója: A Tarot Ördöge szerint olyasmit tettél, vagy fogsz tenni, amire nem leszel büszke, ezért azt szeretnéd, hogy a családod, a párod és a barátaid se szerezzenek tudomást róla. Mindegy, hogy ez kis vagy nagy ügy lesz, a lényeg, hogy el akarod titkolni, ami miatt hamarosan a hazugság kísérthet meg, hiszen a hazugság könnyű megoldás.

Elvégre csak ügyesen kell trükközni, hogy a titok ne derüljön ki. Az első hazugság könnyű, de mi lesz, ha olyan hazugsághálót szősz, ami végül csapdába ejt? Mi lesz, ha mégis kiderül az igazság? Biztos, hogy érdemes engedned a kísértésnek?

5. Egy harmadik csábítása: Hamarosan találkozhatsz valakivel, akinek a megjelenése igazán ördögi lesz, azaz csábító, kívánatos, ígéretes. Ha a párkapcsolatod nagyon erős, akkor képes leszel ellenállni a kísértésnek, még akkor is, ha úgy érzed, hogy ez az illető mindent megadna neked, amit a kedvesed nem tud. Ha viszont nem a legjobb a párkapcsolatod, akkor könnyen engedhetsz a kísértésnek.

Ha hagyod magad elcsábítani, akkor légy tisztában azzal, hogy ezzel tönkreteszed a párkapcsolatodat, mert a párod szakítani fog, ha megtudja a dolgot. Még mielőtt engednél a kísértésnek, alaposan gondold át, hogy valójában mit akarsz!

6. Az egy éjszakás kaland ígérete: A Tarot Ördöge szerint arra a kísértésre számíthatsz a közeljövőben, hogy belebonyolódsz egy kalandba. Ha belemész az egy éjszakás kalandba, akkor annak oka lehet az, hogy még abban a korban vagy, amelyben szeretnél butaságokat csinálni, vagy csak olyasmit, ami különbözik a megszokásaidtól.

Akár úgy is érezheted, hogy most erre a kalandra van a leginkább szükséged. Ha ez nehéz is lesz, mégis mielőtt engedsz a kísértésnek, állj meg egy percre, és gondold át, mérlegeld a dolgot, mert nem kizárt, hogy másnap megalázottság, szégyenérzet tör rád, vagy a szíved törik össze.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló