Tizenhárom hátborzongató vallomás a volt szerelmekről



Kemény példák arról, hogy mire képes egy megbántott ex.A párkapcsolatban semmi se biztos. Lehet, hogy az, akivel most boldogok vagyunk, holnap, jövő héten, vagy tíz év múlva már nem lesz az életünk része. Jobb esetben a szakítás könnyen megy, de előfordul, hogy a megbántott szerelmes teljesen megőrül, és borzalmas dolgokat követ el az ellen, akibe régen szerelmes volt. Az interneten ilyen hátborzongató történeteket meséltek az emberek.


1. Egy közlekedési eszközre szálltunk fel a volt párommal, aki be volt rúgva, és bűzlött a vizelettől. A combomra tette a kezét, amit félrelöktem. Ekkor felállt, és üvöltözni kezdett velem, hogy én kezdeményeztem.


2. A volt párom nem tudta elfogadni, hogy szakítottunk. Az egyik éjjel betört a házamba, ahol összevert.


3. Teljesen „véletlenül” pizzát küldött a szüleim házába. A mai napig nem tudom, hogy honnan tudta meg azt, hogy ott vagyok.


4. A volt párom azért akart teherbe ejteni, hogy összeházasodjunk. Ez a harmadik randevún történt.


5. A volt párom fogott egy kést, amivel belekarcolta a nevemet a homlokába, majd képeket küldött az alkotásról. Az eset óta egy szót sem vagyok hajlandó váltani a csajjal.


6. Bármi tettem ki a közösségi oldalamra, azt ő analizálni kezdte, hogy megcsalom-e. Úgy akarta csinálni, hogy ne tudjak róla, hogy leskedik utánam azokon az alkalmazásokon keresztül, amiket csak azért töltött le, hogy utánam szaglászhasson. Tudom, hogy itt is itt van, de az istenért se ismerné be.


7. A volt barátnőm képes volt rám és a lányomra támadni. Később mindenkinek azt hazudta, hogy azért szakítottunk, mert megcsaltam, majd hetekig fenyegetettet, hogy megöli magát, ha nem megyek vissza hozzá.


8. Egy másik férfi miatt szakítottam a párommal, aki sokáig járt a nyomomban. Egyszer még el is akart rabolni, amikor hazafelé mentem a munkából. Csak akkor hagyta abba a zaklatásomat, amikor hozzámentem a másik férfihoz, és elköltöztünk.


9. Elköltöztem abból a házból, amelyikben a volt párommal laktunk. Ő is elköltözött. Egy sarokkal az új lakásomtól.


10. A volt párom elhagyott, valamint kitett a közös lakásunkból. Mindezt négy hónappal az esküvőnk előtt. Öt hónappal később bocsánatot kért, és azt mondta, hogy élete legnagyobb hibáját követte el. Nem mondod?!


11. Az exem képes volt negyvenhét közösségi profilt készíteni, amiért folyamatosan blokkoltam. A telefonszámomat kétszer változtattam meg miatta.


12. Nem elég, hogy megcsalt, még teherbe is ejtette a szeretőjét. Amikor el akartam hagyni, akkor arról győzködött, hogy maradjak „velük”. Mi van?


13. A volt párom nálam hagyta néhány holmiját. Ahelyett, hogy felhívott volna, hogy szeretne eljönni értük, inkább betört a házamba. Végül beszorult a fürdőszobaablakba.


(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló