2022-es utazási horoszkóp



Így kellene nyaralnod a nyári csillagállások alapján!Kos: Július 5-ig mindenképpen szükséged van egy kisebb-nagyobb utazásra. A csillagjegyedben járó Mars annyi energiával tölt fel, hogy az egy kisebb városnak is elég lenne, ezért fontos, hogy ezt levezesd, mert ellenkező esetben „törni-zúzni” kezdesz.

Ezt elkerülheted, ha aktív, sűrű programmal teli nyaralásra mész. Emellett érdemes lesz nyáron feltöltened magad a Nap energiájával, ami így év végéig kitarthat.

Bika: Június 21. és augusztus 10. között utazz el valahova. Idén leginkább belföldön érezheted jól magad, ezért érdemes lenne egy hazai vízpartnál nyaralnod. Ha mégis inkább külföldön pihennél, akkor kerüld a túlzásokat, tehát ne vállalkozz túl hosszú utazásra, kerüld a túl zsúfolt helyeket, túl sok programot, stb.

Ikrek: A júliusi égi hatások miatt a pénzkeresés jobban érdekel, mint az utazás tervezése, szervezése. Augusztusban azonban ez megváltozik, és fogolynak fogod érezni magad, ha nem utazhatsz el. Augusztus 20-án a Mars belép a jegyedbe, ami azt jelenti, hogy ha ekkor sem sikerül eljutnod valahova, akkor világvége hangulatba kerülhetsz.

Rák: Rengeteg baráti meghívást kapsz 2022 nyarán, éppen ezért a bőség zavara elég sok fejfájást okozhat, ráadásul amellett, hogy senkit sem szeretnél megbántani, még kedved is lesz ezekhez a programokhoz. Augusztus 10-ig a bolygók kizárólag kellemes élményeket jeleznek a számodra, ám utána lassíts le, igyekezz többet pihenni, mert a nyár végére „telítődsz”.

Oroszlán: 2022 nyarának első felében nem az utazás lesz a legfontosabb a számodra. A lazítás és pihenés ideje számodra július 22. után és augusztus 20-tól jön el. Előtte azonban csak a munkáddal fogsz foglalkozni, amit senki sem kifogásolhat és te se tégy magadnak szemrehányást miatta! Ha ennek tudatában szervezed a nyaradat, akkor azzal eléred, hogy nagyon szép legyen a szabadságod.

Szűz: Bár Szűz jegyűként nem rajongsz a váratlan helyzetekért, mégis hiba lenne kihagynod azt a lehetőséget, ami augusztus elején pottyan az öledbe. Ezenkívül augusztus 20-ig támogatják a csillagok az utazásaidat, függetlenül attól, hogy az kulturális esemény, ismeretterjesztő tábor vagy csendes elvonulás lesz. Augusztus 20-tól azonban már a jövőd megalapozása kap központi szerepet.

Mérleg: A horoszkóp szerint június 13. és július 18. között vagy augusztus 20. után lenne a legjobb utaznod 2022 nyarán. Ugyanakkor esetedben az sem probléma, ha nem sikerül erre az időszakra ütemezned a vakációdat. Ugyanakkor gondban lehetsz, amiért több lehetőség közül választhatsz a nyáron.

Skorpió: Ha szeretnél feltöltődni 2022 nyarán, akkor mindenképpen vízparton a helyed. A számodra legkedvezőbb bolygóállások június 21-től augusztus 10-ig tartanak. Ugyanakkor az égiek figyelmeztetnek, hogy az utazáson kívül is lesznek kiadásaid.

Nyilas: A nyári csillagállások szerint július 19-től bármikor utazhatsz, még akkor is, ha lesznek nehézségek. Te képes leszel kalandként felfogni, ha például másik pályaudvarról indul a vonatod, vagy a szálláson kiderül, hogy duplán foglalták be.

Bak: Bak jegyed alapján a Mars július 5-ei jegyváltása gyakorol rád pozitív hatást, ugyanis ettől kezdve vállalkozókedvűbb és élettel telibb leszel, ami miatt sokkal könnyebb lesz rávenni olyasmire, amire korábban nem. Ez azonban nem jelenti azt, hogy most nem lesz szükséged időre a tervezésre és a szervezésre.

Vízöntő: A 2022 nyári csillagállások szerint június 13., vagy augusztus 20. után érdemes nyaralni menned. Ugyanakkor gondban leszel, mert legalább két lehetőség közül kell kiválasztanod a számodra legjobbat. Ennél is nagyobb problémának érezheted, hogy nem lehetsz mindenhol ott, hiszen jobbnál jobb programokban lehetne részed.


Halak: Halak jegyed alapján mozgalmas nyárban lesz részed, ugyanis a csillagállások szerint szinte állandóan úton leszel, persze csak akkor, ha te is ezt akarod. Nagyon fontos, hogy ne mások kedvéért, hanem a sajátodért menj.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló