San Diegó-i Comic-Con legfontosabb bejelentései



Az idei rendezvény legérdekesebb filmes és sorozatos információi.Sétáló halottak minden mennyiségben: A 11. évaddal hamarosan befejeződik a The Walking Dead, aminek maratoni hosszúságú utolsó évadát három részletben mutatják be, így még 8 rész vár bemutatásra, idén októbertől kezdődően az AMC-n. Ehhez az utolsó néhány részhez mutattak be egy új előzetest, aminek végén lelepleződött, hogy most már eszközhasználó zombik is lesznek a sorozatban.

Emellett az is kiderült, hogy augusztusban egy antológiasorozatot mutatnak be Tales of the Walking Dead címmel. Ennek a hat része egy-egy különálló történet lesz a zombiapokalipszisről, és ehhez is érkezett előzetes.


Szintén bejelentették azt is, hogy a korábban ígért három Rick Grimes-os film helyett egy hatrészes, Rick és Michonne közös kalandjait bemutató minisorozat érkezik jövőre.

Bemutatták a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület előzetese: Azt régebb óta tudni, hogy a népszerű szerepjáték legújabb adaptációja könnyed hangvételűnek ígérkezik, és az sem titok, hogy a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület rendezői, John Francis Daley és Jonathan Goldstein elég fura szerzetek, ám a humorban gazdag első előzetes így is sokakat meglepett. A humor mellett azonban a látványról is gondoskodtak az alkotók.

Megérkezett a The Sandman új előzetese: Augusztus 05-én érkezik a Netflixre a Neil Gaiman híres képregénye alapján készült The Sandman, aminek marketingkampánya elég alacsony lángon ég, ám legalább kapott egy új előzetest, valamint egy plakátot, amelyen jobban szemügyre vehető a főhőst alakító Tom Sturridge.

Nem folytatódik tovább a SnyderVerse: Azt nem lehet mondani, hogy sokan hittek abban, hogy Zack Snyder visszatér a DC-filmek élére, ám az biztos, hogy voltak, akik kampányoltak érte. Ennek érdekében született a #RestoreTheSnyderVerse hashtag, ami úgy tűnik, hogy nem gyakorolt akkora hatást a döntéshozókra, mint annak idején Az Igazság Ligája Snyder-vágásért küzdők.

Ezt erősítette meg Jim Lee, a DC kiadó ügyvezető elnöke a San Diegó-i Comic-Conon, ahol közölte, hogy nincs semmilyen tervük Zack Snyderrel és az ő víziójával.
 

Superman kimaradt, de új előzetessel jelentkezett Black Adam: A pletykák arról szóltak, hogy a Warner/DC paneljén tiszteletét teszi Henry Cavill, hogy bejelentse a visszatérést, mint Superman, és talán még Black Adammel is megküzd a jövőben, ám végül a színész nem jelent meg a rendezvényen.

Helyette ott volna a Black Adamet alakító Dwayne Johnson, akinek az igazán hatásos belépője után bemutattak egy a szokottnál rövidebb, de új jelenetekkel teli előzetest, és egy új egész alakos képet Black Adamről.

Bejelentették a Marvel Moziverzum 5. és 6. fázisát, köztük az Új Bosszúállók-filmeket is: A Marvel panel hozta el a legtöbb új hírt, ugyanis Kevin Feige-ék bejelentették a Marvel Moziverzum következő fázisait, melyek a szokottnál rövidebbek, cserébe sűrűbbek lesznek, ugyanis 2025-re véget ér az 5. és 6. fázis, amik a 4-kel együtt alkotják meg a Multiverse Saga-t.

A 4. fázis már idén befejeződik a Fekete Párduc 2-vel, majd ezt követően 2023 februárjában érkezik a Hangya 3., májusban A galaxis őrzői vol. 3., júliusban a Marvelék, majd végül novemberben a Penge. 2024 májusában a New World Order alcímet kapó Amerika Kapitány 4-et mutatják be. Az 5. fázist a Thunderbolts zárja július 26-án.

Még ennél is sűrűbb lesz a 6. fázis, amit 2024 novemberében nyit az új Fantasztikus Négyes, majd 2025-ben lezárja két Bosszúállók-film, melyek közül az Avengers: The Kang Dynasty (Bosszúállók: A Kang-dinasztia) májusban, az Avengers: Secret Wars (Bosszúállók: Titkos háború) pedig novemberi premier lesz.

Mindemellett a Disney+ sem fog pihenni, ugyanis kiderült, hogy újabb hosszabb-rövidebb mini- és visszatérő sorozatok gondoskodnak róla, hogy a rajongók ne szenvedjenek Marvel hiányban két film között. Ezek a szériák kisebb-nagyobb mértékben kapcsolódnak majd a Multiverse Saga-hoz.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló