Belőlük állhat össze az új Bosszúállók



Kik alkothatják az új csapatot a 2025-ben érkező The Kang Dynastyben és a Secret Warsban?Shang-Chi: Szinte biztos, hogy a Simu Liu által alakított Shang-Chi tagja lesz a Bosszúállók új csapatának 2025-ben. Ennek egyik erős bizonyítéka az, hogy Wong már a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája végén megidézte a hőst. A másik, hogy a Bosszúállók 5-öt a Shang-Chi rendezője, Destin Daniel Cretton rendezi majd, ami biztos, hogy nem véletlen.

Ironheart: A Dominique Thorne által alakított Riri Williams, azaz Ironheart a legesélyesebb arra, hogy a Marvel Moziverzum új Vasembere legyen. Mire 2025-ben érkezik a The Kang Dynasty, addigra Ironheart már egy ismert hős lesz, akinek tudására biztos, hogy nagy szükség lesz.

Pókember: A Tom Holland által alakított Peter Parker a Marvel Moziverzum egyik legnagyobb sztárja, tehát biztos, hogy fontos szerepet tölt majd be a 2025-ös Bosszúálló-filmekben. Ugyanakkor tény, hogy a Nincs hazaút végén mindenki elfelejtette, hogy kicsoda Pókember, ám arra emlékezhetnek a Bosszúállók, hogy korábban együtt harcoltak egy pókruhás alakkal, csak azt nem tudják, hogy ki ő és hol lakik.

Amerika Kapitány: Bár Steve Rogers letette a pajzsot, hogy Peggyvel élje le a hátralevő életét a múltban, mégsem maradt a világ Amerika Kapitány nélkül, mert a Sólyom és a Tél Katonája sorozatban Sam Wilson magára vállalta a szerepet. Sam története a 2024-ben bemutatásra kerülő új Amerika Kapitány filmben, a New World Orderben folytatódik majd, és biztos, hogy tagja lesz az új Bosszúállók csapatának.

Thor: Az eredeti Bosszúállók tagjai közül többen halottak, vagy a háttérbe szorultak a 4. fázisban, ám Chris Hemsworth Thorja nem tartozik közéjük, ugyanis ő teljesen nyugodtan csatlakozhat a Bosszúállók új csapatához, hiszen erre lehetőséget adott neki a Szerelem és mennydörgés vége. Sőt, akár magával viheti a fogadott lányát, Love-ot is.

Kate Bishop: A Bosszúállók csapata nem lenne az igazi egy jó íjász nélkül, s mivel a Sólyomszem sorozat alapján úgy tűnik, hogy Clint Barton végleg visszavonul, ezért a Hailee Steinfeld által alakított Kate Bishop, azaz új Sólyomszem, ideális utódja lehet a Bosszúállókba.

Wong: A Benedict Wong által alakított Wong több filmben is szerepelt az utóbbi időben. Felbukkant például a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű Legendájában, a Pókember: Nincs hazaútban és a Doctor Strange az őrület multiverzumában is.


She-Hulk:
Bruce unokatestvére, a Tatiana Maslany által alakított She-Hulk még Hulknál is erősebb, egy ilyen erős szuperhősre pedig biztos, hogy szükség lesz Kangék ellen.

Az új Fekete Párduc: Mivel Vakanda rendelkezik azzal a technológiával és erőforrással, amire a Bosszúállóknak szüksége lehet Kangék ellen, ezért valószínű, hogy az elődjéhez hasonlóan, új Fekete Párduc is tagja lesz a csapatnak.

A Marvelek: Habár az új Bosszúállókra 2025-ig kell várni, mégis Marvel Kapitány külön utakon járva, már 2023-ban összeállítja a saját csapatát a Marvelekben, amiben Monica Rambeau és Kamala Khan is főszerepet kap Carol Danvers mellett. Teljesen biztos, hogy ők, vagy legalábbis egyikük, ott lesz a Bosszúállók csapatában 2025-ben.

Hadigép: Mellékszereplőként tűnt fel a Vasemberben és a Bosszúállók-filmekben Don Cheadle Hadigépe, ám az 5. fázisban végre megkapja a saját főszerepét az Armor Wars című sorozatban, amelyben Rhodey-nak kell megakadályoznia azt, hogy rossz kezekbe kerüljön Tony Stark öröksége.

A Hangya-csapat: Bár a Jonathan Majors által alakított Kang már szerepelt a Loki sorozatban, mégis a mozifilmes bemutatkozása A Hangya és a Darázs: Kvantumániában lesz, ezért egyértelműnek tűnik, hogy a Hangya-csapat tagja lesz az új Bosszúállók csapatának.

Doctor Strange: Jelenleg Wong a Legfőbb Varázsló, de ez nem jelenti azt, hogy Stephen Strange nyugodtan hátradőlhet, ugyanis az új hősöknek biztos, hogy szükségük lesz egy olyan tapasztalt varázslóra, mint amilyen ő, hiszen az újoncok számára még ismeretlen a mágia és a multiverzum.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló