Mi sirathat meg augusztusban?Ha választasz egy lapot az alábbiak közül, akkor kiderül, hogy Siracusai Könnyező Madonna szerint mi csalhat könnyet a szemedbe még a hónapban.1. El kell búcsúznod valakitől: Azt jövendöli neked Siracusai Könnyező Madonna augusztusra, hogy azért fogsz könnyeket hullajtani, mert el kell búcsúznod valakitől. Ez egyáltalán nem biztos, hogy azt jelenti, hogy valaki meghal!

Könnyen lehet, hogy arról lesz szó, hogy valaki kilép az életedből, megszakad a kapcsolatotok, a barátságotok, de az is lehet, hogy csak a személyes találkozások érnek véget, mert például külföldre költözik az illető.

Ami a neked szóló augusztusi jóslat szerint biztos az, hogy a fájdalom könnyeit hullajthatod a helyzet miatt a nyár utolsó havában. Ebben a helyzetben vigaszt nyújthat, ha arra gondolsz, hogy neked, és/vagy az adott személynek így lesz a legjobb. Törekedj arra, hogy meglásd a helyzet pozitív oldalát!

2. Valaki csúnyán megbánt: Azt jövendöli neked Siracusai Könnyező Madonna, hogy azért hullajthatsz könnyeket augusztusban, mert valaki csúnyán megbánt. Az egyáltalán nem biztos, hogy ez a személy szándékosan bánt meg, ám ettől még ugyanolyan rosszul fog esni neked, ami teljesen érthető.

Még mielőtt tejesen összetörnél, és úgy döntenél, hogy az adott személy visszavonhatatlanul elásta magát előtted, inkább próbáld beleképzelni magad az ő helyzetébe, hogy vajon mi oka lehetett arra, amit tett, amit mondott, majd ennek alapján hozz döntést a kapcsolatotokról és a jövőtökről!

3. Rossz hírt kapsz: Siracusai Könnyező Madonna szerint azért hullajthatsz könnyeket augusztusban, mert rossz hírt kapsz. Most ne gondolj azonnal a legrosszabbra, ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy a rossz hír az lesz, hogy valakit elveszítesz!

Viszont ugyanilyen rossz hír lehet az, ha elveszted a munkádat, esetleg egy szeretted, vagy valaki a környezetedben, bajba kerül a nyár utolsó havában. Érintsen ez a rossz hír közvetlenül, vagy közvetetten, olyannyira elszomorodhatsz tőle, hogy elsírod magad.

Az általad választott lap szerint legyen bármennyire rossz a hír, te akkor is törekedj arra, hogy meglásd benne a pozitívumot, és ne feledd, a rossz után mindig valami jónak kell jönnie!

4. Fordulat a szerelmi életedben: Az jövendöli neked Siracusai Könnyező Madonna, hogy a szerelmi életedben történik valami, ami miatt könnyeket hullajtasz augusztusban. Ha úgy választottad ezt a lapot, hogy kapcsolatban élsz, és ez még nem történt meg, akkor lehet, hogy az eljegyzés lesz ez a rendkívüli fordulat, ami örömkönnyeket csal a szemedbe, de lehet szó bármi másról, amivel a párod tudatja veled, hogy szeret és fontos vagy neki.

Egy szerelemmel kapcsolatos szó vagy tett, esetleg esemény is tehet olyan boldoggá, hogy attól sírva fakadsz a nyár utolsó havában.

5. Jó hírt kapsz: Azt jövendöli neked a Siracusai Könnyező Madonna, hogy egy jó hír miatt hullajthatod a könnyeidet augusztusban. Ez a hír szólhat például arról, hogy megkapod a vágyott munkát, de az is lehet, hogy az egyik szeretteddel történik valami fantasztikus dolog, ami téged is boldoggá tesz.

Ugyanígy lehet, hogy valaki meggyógyul, megházasodik, gyereket vállal, vagy te menekülsz meg egy kilátástalannak tűnő helyzetből a nyár utolsó havában. Augusztusban történjék bármi, az biztos, hogy akkora örömöt fog okozni neked, hogy attól könnyek szöknek a szemedbe.

6. Megható szavakat intéznek hozzád: Azt jövendöli neked Siracusai Könnyező Madonna, hogy megható szavak miatt könnyezhetsz augusztusban. Lehet, hogy a párod megfogalmazza, hogy mit érez irántad, esetleg megdicsérnek a szüleid, vagy elismerik a munkádat, a képességeidet, de akár a barátaid is elmondhatják, hogy miért szeretnek, milyen pozitív tulajdonságaid vannak, vagy akár ez az összes verzió megtörténhet.

A nyár utolsó havában valaki olyan megható szavakat intéz hozzád, hogy attól könnyek szöknek a szemedbe, ráadásul ez nemcsak hatalmas örömöt fog okoz, hanem még az önbecsülésednek is jót fog tenni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló