Mi lesz számodra a legnagyobb kaland 2022 őszén?



Ha kíváncsi vagy a neked szóló jóslatra, akkor válaszd ki az alábbi hajók közül azt, amelyik a legjobban tetszik, majd olvasd el az ahhoz tartozó őszi üzenetet!1. Potyautas: Az első hajó alapján a neked szóló jóslat szerint az lesz számodra 2022 őszének legizgalmasabb kalandja, hogy bővül a családod, vagy a közvetlen környezetedből jelenti be valaki, hogy szülői örömök, feladatok elé néz. Történjék bárhogy, az biztos, hogy az általad választott hajó szerint gyerekkel lesz kapcsolatos az őszi kalandod.

2. Tüzes vihar: A második hajó alapján neked szóló jóslat szerint a szerelmi életedben számíthatsz a legnagyobb kalandra 2022 őszén. Ha párkeresőként választottad ezt a hajót, akkor új párt találhatsz az évszakban, míg kapcsolatban élőként annak elmélyülésére számíthatsz, például összeköltözés, eljegyzés vagy házasság formájában.

Emellett szenvedélyes, romantikus együttlét, forró esték is jellemezhetik az őszi hónapokat. Ugyanakkor a neked szóló jóslat szerint az sincs kizárva, hogy mindennek az ellentéte történik meg, akkor pedig minden porrá fog égni a szerelmi életedben. Ilyen esetben el kell hagynod a fedélzetet.

3. Tengeri kalandok: Ha a harmadik hajó tetszett, akkor a neked szóló jóslat szerint egy utazás lesz számodra 2022 őszének legnagyobb kalandja. Lehet, hogy ez nem lesz hosszú utazás, mert csak egy kellemes őszi hétvégére, kirándulásra lesz lehetőséged a szomszédos városban, viszont az általad választott hajó alapján érdemes lesz igent mondanod minden meghívásra, részt venned minden programon, ami némi kimozdulással jár az évszakban. Ugyanis egy új kaland, esetleg új kihívás fog próbára tenni téged 2022 őszén.

4. Vitorlát bonts: Ha a negyedik hajó tetszett meg, akkor a neked szóló jóslat szerint az lesz számodra a legnagyobb kaland 2022 őszén, hogy költözöl. Itt több mindenről lehet szó. Például lehet, hogy a szülői házat hagyod el, vagy új albérletet kell keresned, esetleg a pároddal költözöl össze, vagy másik városba, netalántán külföldre költözöl a jobb életszínvonal reményében.

Az általad választott hajó tehát azt jövendöli neked, hogy mindenképpen helyváltoztatásra lesz szükséged 2022 őszén ahhoz, hogy előrébb lépj az életedben.

5. Munkára fel: Amennyiben az ötödik hajó nyerte el a tetszésedet, akkor a neked szóló jóslat szerint az lesz számodra 2022 őszének legnagyobb kalandja, hogy új munkát keresel. Ennek oka nem biztos, hogy az lesz, hogy kirúgtak, hiszen lehet, hogy te magad döntesz úgy, hogy váltasz, mert úgy érzed, hogy biztos, hogy vár rád egy sokkal jobb állás.

Ha munkanélküliként választottad ezt a hajót, akkor arra számíthatsz, hogy 1-2 hónapon belül sikerül elhelyezkedned. Ugyanakkor az általad választott hajó alapján az is lehet, hogy fizetésemelést kapsz, vagy egy jobb pozícióba kerülsz az őszi hónapokban.

6. Váratlan esemény: Egy váratlan esemény jelentheti számodra a legnagyobb kalandot 2022 őszén, ha a hatodik hajót választottad. Mivel az nem derül ki a neked szóló őszi jóslatból, hogy pontosan milyen kaland vár rád az évszak három havában, ezért bárhol és bármikor történhet egy olyan esemény, amire kicsit sem számítottál.

Az általad választott hajó alapján ez a váratlan kaland olyan világos lesz, hogy nyitva sem kell tartanod a szemedet, mert biztos, hogy nem fogsz elmenni mellette. Az is valószínű, hogy ez a váratlan esemény már rég ott van az orrod előtt, de csak 2022 őszén fogod észrevenni.

7. Szövetséges: Ha mindközül az utolsó hajó tetszett meg, akkor az lesz számodra a legnagyobb kaland 2022 őszén, hogy új barátot találsz. Ez az összeismerkedés megtörténhet például a munkahelyeden, az iskolában, a kávézóban vagy az interneten.

Ez az új barát egy olyan személy lesz, akivel rögtön megtalálod a közös hangot, és olyan érzésed támad vele kapcsolatban, mintha ezer éve ismernétek egymást. A legjobb az lesz, hogy akad egy közös célotok, aminek megvalósításába azonnal belevághattok az őszi hónapokban.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló