Ezt üzenik az angyalok szeptemberre!



A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mire számíthatsz az ősz első havában az angyalok szerint.Kos: Az angyalok melletted lesznek minden lépésednél, segítenek, ha akadályokkal találod szembe magadat, támogatnak, hogy minden esetben kimondd az igazat és kiállj a véleményed mellett az ősz első havába, aminek időszakában fontos, hogy kiállj magadért minden helyzetben!

Bika: Azt üzenik neked az angyalok, hogy az átalakulás erői dolgoznak benned szeptemberben. Ennek eredményeként lelkileg érik meg benned valami, például egy döntés, amire adj időt! Az angyalok arra kérnek, hogy légy a szokottnál sokkal elnézőbb és türelmesebb az ősz első havában!

Ikrek: Arra hívják fel a figyelmedet az angyalok, hogy a szeptember egy rendkívül előremutató és inspirációval teli időszak lesz a számodra. Az ősz első havában könnyen kerülhetsz olyan helyzetekbe, amelyek során új élményekkel, tapasztalatokkal gyarapodhatsz, ugyanis ezeket képes leszel nyitott szívvel és lélekkel fogadni.

Rák: Az angyalok arra kérnek, hogy ne akarj megváltozni az ősz első havában, mert arra semmi szükség, ugyanis neked olyan melegszívű, érzékeny teremtésnek kell lenned, amilyen már most is vagy!

Oroszlán: Az angyalok szerint minden felbolydult körülötted, ezért szeptemberben keresed az utadat és a helyedet a világban, ami nem baj, ám arra figyelj, hogy higgadtan és türelmesen dolgozz ezen! Emellett arra hívják fel a figyelmedet, hogy a megoldást nem magadtól fogod megtalálni, ugyanis az égiektől kapod meg.

Szűz: Az elmúlt időben olyan hatások értek, amelyek miatt rá kellett jönnöd, hogy az élet időnként kiszámíthatatlan, és vannak dolgok, amik felett nincs hatalmad. Az angyalok azt tanácsolják neked, hogy nyugodtan add át az irányítást a sorsnak szeptemberben, és engedd, hogy a dolgok csak megtörténjenek veled! Ha megteszed, akkor rá fogsz jönni, hogy mennyire gyorsan megvalósulnak az álmaid, ha nem kapaszkodsz azokba görcsösen.

Mérleg: Azt üzenik neked az angyalok, hogy remek időszak lesz a számodra a szeptember, aminek napjaiban abban fognak segíteni, hogy élni tudj a csodás lehetőségekkel. Ugyanakkor arra kérnek, hogy olyan finoman, ahogy szoktad, de húzd meg jobban a határadat az ősz első havában. Ha valami neked nem jó, akkor arra nyugodt szívvel mondj nemet az ősz első havában, ha pedig más a célod, akkor fogalmazd meg azt.

Skorpió: Azt üzenik neked az angyalok, hogy mostanában ellentmondásos érzéseket tapasztaltál vagy tapasztalsz szeptemberben is. Ennek oka az, hogy át kell élned, hogy valami véget ér, valamiféle veszteség ér, ám ez egyben valami újnak a kezdetét, újjászületését is jelenti, ezért a szomorúság és az öröm érzete keveredik benned. Az angyalok segíteni fognak abban, hogy megnyugodj, megvigasztalódj és a boldogságra összpontosíts az ősz első havában.

Nyilas: Azt üzenik neked az angyalok, hogy Nyilas jegyűként szükséged van arra, hogy nagyobb távlatokban tudj gondolkodni, de az élet olyan kanyarokat vett, amelyek miatt nemhogy távlatok, még belátható útszakasz sem volt előtted, ezért az angyalok abban segítenek, hogy újra tisztán láss és új célokat találj magadnak.

Bak: Azt üzenik neked az angyalok, hogy kiszámíthatatlan folyamatok hatnak mindenkire, ezért abban segítenek szeptemberben, hogy megtaláld a belső biztonságodat, aminél több nem is kell, ezt elhiheted!

Vízöntő: Azt üzenik neked az angyalok, hogy mostanában egy mély belső érés zajlott le benned, ezért szeptemberben ideje, hogy a nehézségek legyőzése után rátalálj a belső békédre. Az angyalok a megértés fényével árasztanak el az ősz első havában.

Halak: Azt üzenik neked az angyalok, hogy Halak jegyed alapján mindenkinél közvetlenebbül kapcsolódsz az angyalokhoz és az égiekhez, ami miatt gyakran felfigyelsz a jelekre is. Az elmúlt időszakban azonban túl nagy volt körülötted a zaj, ami miatt elveszthetted az útmutatásukat, ezért szeptemberben határozott jeleket kapsz az angyaloktól, hogy újra érezd a jelenlétüket.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló