Milyen új ajtók tárulnak fel előtted az ősszel?



Ha választasz egyet az Ajtók Könyve Tarot alábbi lapjai közül, akkor megkapod a neked szóló jóslatot!1. Torony - A változások ajtaja: Ezek a változások lehetnek kellemesek és kellemetlenek is. Amellett, hogy az évszakban megváltozol, átformálódik a személyiséged és a világlátásod, még a környezeted is megváltozik. Ennek eredményeként némely kapcsolatod megszakad, de ugyanakkor újakra is számíthatsz.

Az őszi hónapokban lesz részed örömteli, de szomorú eseményekben is, ezért ne feledd, hogy minden változás ugyanazt a célt szolgálja, ami nem más, mint az, hogy a mostaninál jobb irányba fordulj és elindulj egy szebb jövő felé.

Ha tehát elkezdődnek az őszi változások, amit biztos, hogy érezni fogsz, akkor ne ijedj meg, hanem csak hagyd, hogy megtörténjenek veled! Ellenkezés helyett türelmesen várd ki, hogy mit kínál neked az élet ezekkel a változásokkal!

2. Diadalszekér - A siker ajtaja: Az évszakban lehet, hogy sikeres leszel abban, amiben szeretnél, de az sincs kizárva, hogy olyasmiben diadalmaskodsz, amiről eddig nem is gondoltad volna, hogy eredményes lehetsz benne.

Az általad választott lap szerint már csak annyit kell tenned, hogy kivárod a sikert, miközben továbbra is dolgozz a céljaid elérésén, a terveid megvalósításán, annak tudatában, hogy az őszi hónapokban eléred, amit szeretnél!

Az évszakban sikeres lehetsz az életed bármely területén, így a munkában, a szerelemben, az üzletben, a családi életben, a hivatásban, vagy akár a művészetekben. De talán sejted is, hogy hol van a leginkább esélyed a sikerre.

3. A Bolond - A lehetőségek ajtaja: A lehetőségek ajtaja nyílik meg előtted az ősszel. Van valami, amire vágysz? Esetleg úgy látod, hogy más nincs messze az előrelépés a karrieredben vagy a tanulmányaidban? Talán arra készülsz, hogy megvalósítsd önmagadat vagy elérd a célodat?

Ha így van, akkor örülhetsz, mert az általad választott lap szerint az őszi hónapokban megkapod azt a lehetőséget, amellyel élve megszerzed, eléred, amire vágysz! Az évszakban lesz esélyed arra, hogy valami nagyot alkoss.

Ne aggódj, mert biztos, hogy egyértelmű lesz a lehetőség, úgyhogy kizárólag rajtad múlik, hogy élsz-e azzal, vagy veszni hagyod. Ugyanakkor az sincs kizárva, hogy egy olyan lehetőséget kapsz ősszel, amelyről nem is gondoltad volna, hogy vágysz rá. Ha a lehetőség talál meg téged, akkor annak biztos, hogy jó oka van, úgyhogy élj vele!

4. Az uralkodónő - A szülőség ajtaja: A szülőség ajtaja nyílik meg előtted ősszel. Ha már tudod, hogy szülői örömök elé nézel, akkor minden bizonnyal nem lepett meg a jóslat, avagy örömmel fogadhatod, ha már tervezitek a gyermekáldást a pároddal.

Ha viszont úgy érzed, hogy semmi esély arra, hogy az évszakban gyereked legyen, akkor másképp találhat rád a szülőség, például olyan formában, hogy befogadsz egy kis kedvencet, elvégre róla is gondoskodnod kell, ami hasonlít a szülőségre. Bízz benne, hogy így lesz, és nem úgy valósul meg a neked szóló őszi jóslat, hogy az új párodról kiderül, hogy egy nagyra nőtt óvodás!

5. Érmék Ásza - A bőség ajtaja: A bőség ajtaja nyílik meg előtted az ősszel. Ez azt jelenti, hogy igazán kellemes időszak veszi kezdetét az életedben, hiszen bőségben lehet részed. Ha eddig anyagi problémák gyötörtek, akkor hamarosan jelentős javulás áll be az anyagi helyzetedben, de az is lehetséges, hogy sikerül megoldanod minden pénzzel kapcsolatos gondodat.

A bőség érkezhet hozzád például kiegészítő jövedelem, fizetésemelés, jobb munka, vagy akár nyeremény formájában. Történjék bárhogy, az általad választott lap szerint, hamarosan jólétben élhetsz és élvezheted az égiek áldását.

6. Szeretők - A szerelem ajtaja: Ha úgy választottad ezt a lapot, hogy most párt keresel, akkor már nem kell sokat várnod arra, hogy megtaláld életed szerelmét. Ha viszont már kapcsolatban élsz, akkor örömteli és kielégítő lesz a szerelmi életed az évszakban, de az is lehetséges, hogy hamarosan a következő szintre léptek a pároddal.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló