A Marvel Moziverzum nyitva hagyott kérdései (1. rész)



Ezek a 4. fázis eddigi elvarratlan szálai.Dane felfedezi az Ében Pengét: A barátnője elrablása után az Égi, Dane Whitman felfedezi a családja sötét múltját, ami során a kezébe kerülhetne egy baljós kard, ami mielőtt a férfi megfogná, rejtélyes hangon megkérdezi tőle, hogy biztos készen áll-e erre.

Mivel a képregényekben Dane lesz a Fekete Lovag, ezért valószínű, hogy a karakter szerepelni fog a Penge-rebootban.

A Tíz Gyűrű jelei: A Shang-Chi-ben kiderült, hogy a Tíz Gyűrű egyfajta jeladó, amivel üzeneteket lehet küldeni egy ismeretlen helyre. A Shang-Chi másik stáblistás jelentében a címszereplő nővére veszi át az apjuk halála után a szervezet irányítását, de a jelek szerint nem a megbeszéltek szerint akarja azt átalakítani. Pengekéz és Jon Jon társaságában Xu Xialing közli, hogy sok munka vár még rájuk, majd egy modernizált bázis látható, amiből sejthető, hogy a nő valami rosszra készül.

Adam születése: A galaxis őrzői vol. 2-nek egyik stáblistás jelenetében Ayesha főpapnő a keltetőkádban létrehozott egy „hatalmasabb, csodálatosabb”, az őrzőkkel végezni képes lényt, akit az evolúció következő lépcsőfokának nevezett. Az már kiderült, hogy ő Adam Warlock, a képregényekben már többször újraértelmezett karakter, aki A galaxis őrzői 3-ban kap majd kiemelt szerepet.

Nick Fury az űrben: A Pókember: Idegen végén kiderült, hogy Nick Fury a Földtől messze jár idegenek társaságában. A karakter azóta sem szerepelt filmben vagy sorozatban, de ez hamarosan megváltozik, méghozzá a Disney+-ra készülő Secret Invasion című sorozatban.

Fehér Vízió elszállt: A tulajdonképpen kormányzati fegyver Fehér Víziót átprogramozta a Wanda mágiájával életre keltett Vízióval való beszélgetés, ugyanis megkapta annak minden emlékét, aminek hatására kinevezte magát az eredeti verziónak és ismeretlen helyre távozott.

Monica Rambeau is az űrbe megy: A WandaVízióban keltették fel a halott édesanyja korábbi barátnőjének figyelmét Monica Rambeau szuperképességei, ami miatt egy skrullt küldött érte, tehát valószínű, hogy Rambeau is az űrbe ment. Az, hogy mi történt vele, a Marvelekben derülhet majd ki, ugyanis abban Rambeau is szerepelni fog.

Sharon Carter a kormányban: A Sólyom és a Tél Katonája végén tért vissza az Egyesült Államokba Sharon Carter, aki újra titkos ügynök lett, ám újabb csavarként kiderült, hogy a nő arról tájékoztatja a bűnözőtársait, hogy most már közvetlen összeköttetésük van az USA kormányával.

Mint kiderült, hogy már készül az új Amerika Kapitány-film, amiben immár a korábbi Sólyom, Sam Wilson a pajzs tulajdonosa, ezért valószínű, hogy Carter története abban fog folytatódni.

Amerika Kapitányból USA Ügynök: A Sólyom és Tél Katonájában miután John F. Walker megbukott, mint Amerika Kapitány, felkereste a rejtélyes Valentina, akitől egy új ruhát is kapott, mondván, hogy olyan dolgok készülődnek, amelyek miatt nem kapitányra, hanem USA Ügynökre lesz szükség. Valentina tehát keresni fogja Walkert, méghozzá lehet, hogy a már bejelentett Thunderbolts (Mennydörgők) filmben.

Mire készül Valentina:Jelenleg Valentina Allegra de Fontaine a Marvel Moziverzum legrejtélyesebb karaktere, aki már szerepelt A Sólyom és a Tél Katonája sorozatban, valamint a Fekete Özvegy stáblistás jelenetében.

Mivel mindkét esetben morálisan szürke zónában mozgolódó karaktereket környékezett meg, ezért lehet, hogy ő hozza össze a Bosszúállók „sötét” változatát, ahol USA Ügynök tölti be Amerika Kapitány szerepét, Yelena Fekete Özvegyét, Förtelem Hulkét, de az sem kizárt, hogy a csapatot, amihez Kiképző és Szellem is csatlakozhat, ugyanúgy Zémó báró vezeti majd, ahogy a képregényekben.

Vezér és Echo: A Marvel Moziverzumban már aligha lehet biztosra venni a halált, ezért abban sem lehetünk biztosak, hogy Vezér valóban meghalt, miután Echo lelőtte. A karakter visszatérését már megerősítették az Echo-sorozatban, tehát könnyen lehet, hogy Vezér nem flashbackekben fog szerepelni, hanem életben maradt.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló