Gonosztevők, akiket képtelenség nem imádni



Hét filmes gazfickó, akiket utálni kéne, de nem tudunk.Ha leülünk megnézni a Thort, a Harry Pottert, vagy a Trónok harcát, akkor tudjuk, hogy az ellenséget utálnunk kellene, mert minden jó ember a film erényes hőseit kedvelné, ám hiába az ész, ha a szív azt diktálja, hogy mennyire unalmas a főhős a gazfickó mellett.


Szerencsére nem kell megkérdőjeleznünk az erkölcsi tartásunkat, ha azon kapjuk magunkat, hogy egy filmes rossz fiú vált a kedvencünké, mert a következő hét gazembert egyszerűen nem lehet nem imádni. Neked ki a kedvenced?


Tom Hiddleston - Loki (Bosszúállók, Thor): A velejéig romlott Loki mindent megtenne azért, hogy elpusztítsa Thort, ám ezért mégsem tudjuk utálni, mert egy önelégült mosoly tőle, és elvesztünk.Ralph Fiennes - Voldemort (Harry Potter filmek): Amíg csak a könyvet ismertük, addig talán sikerült maximálisan utálni az irodalom leggonoszabb varázslóját, ám Ralph Fiennes alakítása annyira elképesztő volt, hogy a moziban azt vehettük észre, hogy lassan megkedveljük a gonosz varázslót.Heath Ledger - Joker (A sötét lovag): A tragikusan fiatalon meghalt Ledger fantasztikus színész volt. Neki köszönhetően még Joker, aki a színész utolsó alakítása volt, is szerethető alakká változott. Ledger posztumusz Oscar-díjat kapott a szerepért.Tom Hardy - Bane (A sötét lovag: Felemelkedés): A Batman-sorozatnak több izgalmas gazfickót köszönhetünk. Ezek közé tartózik az állatias Bane, akit a valóságban a talpig úriember Tom Hardy keltette életre a filmvásznon.Nikolaj Coster Waldau - Jaime Lannister (Trónok harca): A sorozatban sok gonoszságot elkövetett, mégis rengeteg néző meg tud neki bocsátani. Ennek oka talán az, hogy a sorozat rengeteg szereplőjével ellentétben, az ő lelkiismerete néha megszólal.Norman Reedus - Daryl (The Walking Dead): Igazán vakmerő és forrófejű karakter, akit az egész világon imádnak a sorozat rajongói. Ez sokban Reedus alakításának köszönhető.Michael Fassbender - Magneto (X-men filmek): Az új X-men filmekben az alkotók nagyon odafigyeltek arra, hogy igazán átélhetővé tegyék Magneto szenvedéseit, amivel sikerült az egyik legkedveltebb karakterré változtatni.


(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló