Uriel tanácsai segítenek bebiztosítani a szerencsét szeptemberreIgazi mázlistának érezheted magad, ha megfogadod a hónap angyalának tanácsait.A szeptember hónap angyala Uriel, aki most hét tanáccsal szeretne segíteni neked abban, hogy szerencse kísérje végig az utadat az ősz első havában.

Találj válaszokat: Azt tanácsolja Uriel, hogy ha bizonytalan vagy a sorsodat, életedet illetően, nem tudod, hogy mihez kezdj, esetleg kérdéseid vannak a jövőddel vagy valamilyen dologgal kapcsolatban, akkor bátran kérd a segítségét, mert a hónap angyala képes megvilágosítani az elmédet.

Uriel megmutathatja neked, hogy mi a feladatod, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy elérd a célodat, de arra is rávezethet, hogy hogyan dönts egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Ha szeretnéd a szeptember angyala segítségét kérni, akkor gyújts meg egy gyertyát és hívd meg az otthonodba, illetve a szívedbe!

Égesd el, amire nincs szükséged: Ha szeretnéd, hogy szerencse kísérjen az utadon, akkor Uriel azt is tanácsolja, hogy szó szerint, vagy képletesen, de égesd el azt, amire már semmi szükséged. Írd fel egy papírra mindazt, amitől szeretnél megszabadulni, majd gyújts meg egy gyertyát, aminek lángjával égesd el a papírt!

Ha ezt inkább nem szeretnéd, akkor az is remek megoldás, ha rendszeres meditálással engeded el azokat az érzéseket, rossz szokásokat, félelmeket, amelyek csak visszahúznak, mérgeznek. Bátran kérd ebben a hónap angyala segítségét, mert Uriel támogatni fog, hogy sikerrel járj, bármelyik gyakorlatot is választod!

Tanulj valami újat: Mivel Uriel a tanulmányok angyala is, ezért sokan és sokszor kérik a segítségét, amikor tanulnak vagy vizsgáznak. Ha szeptemberben tanfolyamot vagy iskolát kezdesz, esetleg a gyermeked tesz így, akkor bátran kérd a hónap angyalának segítségét.

Ha így teszel, akkor Uriel megkönnyítheti számodra a tanulás folyamatát és segíthet, hogy sikeres vizsgát tégy. Ha szeretnél tanulni, de még nem tudod, hogy mit, akkor ezen a téren is megvilágosodást hozhat a számodra.

Dolgozz a tisztánlátásodon: Mivel Uriel a tisztánlátás angyala is, ezért előtte nincsenek titkok, a fénye mindent megvilágít, ezért ha szeptemberben szeretnéd fejleszteni a tisztánlátó képességeidet, akkor csak annyit kell tenned, hogy kérd hozzá Uriel segítségét!

Ugyanakkor a sikerhez nem lesz elég az angyal segítsége, ugyanis neked kell rendszeresen gyakorolnod és meditálnod. Ha megteszed, akkor azt veheted észre, hogy akár napokon belül megtisztulhat a látásod.

Ennek eredményeként megláthatod az aurát, az energiát, mások gondolatait és mindent, ami most még rejtve van előtted. Hamarosan olyannak láthatod az embereket és a helyzeteket, amilyenek valójában.

Ne dugd homokba a fejedet: A megvilágosodás tüzével mutat rá a hibáidra, eredményeidre, lehetséges veszélyekre Uriel szeptemberben. Bár előfordulhat, hogy ez a rávilágítás nem lesz minden esetben kellemes, mégsem szabad a homokba dugnod a fejed, hanem bátran szembe kell nézned a tényekkel. Csak így fejlődhetsz és kerülheted el a kellemetlenségeket. Nem kizárt, hogy a kezdet fájdalmas lesz, viszont később hálás leszel ezért a tanításért.

Dolgozz a belső békéden Uriellel: A béke, a félelmek legyőzésének és a tisztánlátás angyalaként is ismert Uriel, aki abban is segíthet szeptemberben, hogy felismerd, hogy mi kelt benned félelmet, és annak van-e alapja. Uriel segítségével felszámolhatod az aggályaidat, ami után béke honolhat benned.

Az ősz első havában jól teszed, ha naponta 10 percet dolgozol Uriellel, ugyanis néhány hét alatt teljes változásokon eshetsz át. Amellett, hogy a lelki béke megnyugvást hoz, még magabiztosságot és erőt is ad neked a mindennapokban.

Gyújts gyertyákat: A szeptember beköszöntével egyre kevesebb lesz a napsütés, ezért Uriel azt tanácsolja, hogy pótold azzal a napfény hiányát, hogy gyertyákat gyújtasz az otthonodban, ugyanis a gyertyafény feltölt és pozitív energiát sugároz.

Érdemes időnként csak nézned a gyertyalángot, és közben arra gondolnod, hogy mit égetnél ki magadból, az életedből, illetve milyen tüzet ébresztenél fel a lelkedben. A gyertyával fényt és szeretet vonzhatsz be az életedbe.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló