Négy varázslat, amivel szerencsét kérhetsz



Az alábbi mágiákkal áldottá teheted a 2020-as évet.Ragadd rám a szerencse bűbáj: Csütörtökön, növekvő hold idején gyújts meg hét darab zöld gyertyát, amelyekbe karcold bele a szerencse rúna jelét! Önts egy téged ábrázoló fényképre mézet, miközben mondd el ezt a varázsigét:

Ragadd rám a szerencse, úgy vonzom magamhoz, akár a legyet a méz.”

Szórj a mézre szerecsendiót, aztán tedd az egyik gyertyát a képed közepére, és mondd el ezt:

E naptól kezdve, egész évben töretlenül árad hozzám a szerencse.”

Ezután minden nap égesd kicsit a gyertyákat, közben képzeld el, hogy szerencsés vagy az életben! Miután a gyertyák leégtek, tedd a maradványokat és a képedet egy dobozba, és őrizd meg hat hónapon keresztül!

Tündérek éves áldása: Csütörtökön, növekvő holdkor menj ki a szabadba, ami lehet a kerted vagy egy közeli erdő, ahova vidd magaddal a tündéreknek szánt ajándékokat: virágot, édességet, süteményt, édes italt.

Válassz ki egy neked tetsző fát. Kövekből rakj egy kört a fa elé, majd tedd oda az ajándékaidat. Helyezz el fehér gyertyát a déli irányba, a választott folyadékot nyugati irányba, az édességet pedig északi irányba!

Relaxálj, ürítsd ki az elmédet, majd mondd el ezt a varázsigét:

Tűz, víz, föld és levegő, várom minden tündér válaszát hívó szavamra. Vegyétek el szívből jövő ajándékomat, én csupán annyit kérek cserébe, hogy áldjatok meg egész évre, hogy végig szerencsés legyek.”

Várj egy kicsit, érezd, ahogy a természet feltölt energiával, hogy a tündérek megáldanak. Most már csak annyit kell tenned, hogy otthagyod az ajándékaidat és hazaindulsz. Figyelj, mert a tündérek szerencsét hozó tárggyal lephetnek meg hazafelé!

Szerencsedoboz készítés: Csütörtökön, növekvő holdkor gyújts meg három zöld gyertyát és vegyél elő egy dobozkát! Egy cetlire írd le, hogy mivel kapcsolatban szeretnél szerencsés lenni. Lehet ez pénz, egészség vagy például szerelem.

Legalább egy téged ábrázoló fényképet tegyél a dobozba, amibe egy rúd fahéjat, egy kis kaprot, borsmentát és egy szerencsét hozó amulettet, kabalát is tegyél! Vedd a kezedbe a dobozkát, képzeld el, hogy milyen szerencsés leszel, és az miben mutatkozik meg az életedben!

Mondd el ezt a varázsigét:

Megidézem a szerencse szellemét, hogy költözzön ide mellém, hadd legyek szerencsés egész évben, mert ha az én sorom jól megy, másokról is gondoskodom!”

Zárd le a dobozt, írd rá az idei évszámot, és helyezd el egy biztos helyre. Legalább 6 hónapig tartsd meg!

Szerencsevíz készítése: Teliholdkor önts egy tálba egy pohárnyi általad gyűjtött esővizet vagy forrásvizet. Tégy hozzá három érmét, egy pirit darabot és három babérlevelet.

A tálat tedd ki a hold fényére, és mondd el a varázsigét:

Hold istennő, Szerencse istennő, áldjátok meg vizemet, hogy mikor kezeimet mosom benne, bőröm alá beszökjön a szerencse és kitartson mellettem egész évben.”

Éjszakára hagyd kint! Másnap gyújts meg egy zöld gyertyát, képzeld el a szerencsét az életedben, majd mondd el ezt a varázsigét:

Szerencse tapad kezeimhez, egész évben bármibe is kezdek, szerencsés leszek.”

Eközben mosd meg a kezeidet, de ne töröld meg! Csak hagyd megszáradni! Minden reggel mosd meg a kezeidet a tálban, amíg el nem fogy a víz!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló