Mit kell tenned, hogy jól alakuljon a szerelmi életed és a karriered 2023-ban?



A csillagjegyed alapján kiderül, hogy hogyan lehet remek éved.Kos: A szerelemben kezdődik új korszak 2023-ban. Ha párt keresel, akkor áprilisban lehet szerencséd. Ha kapcsolatban élsz, akkor új célokat, új közös kalandokat, egy nagyobb utazást lenne érdemes tervezned a kedveseddel. Ha már kezdtek eltávolodni egymástól, akkor annak vége szakítás lehet 2023-ban.

A karriered esetében jól teszed, ha proaktív leszel. Áprilistól június közepéig remek lehetőségekre számíthatsz a munkádban, ami terén saját magadat is meglepheted azzal, hogy mennyit fejlődtél.

Bika: Ha párt keresel, akkor a 2023-as év kiváló esztendő lesz arra, hogy olyan új emberekkel ismerkedj meg, akik nagyszerű hatással lehetnek az önbizalmadra. Ha kapcsolatban élsz, akkor nagyon oda kell figyelned arra, hogy jól kezeld a konfliktusokat, nehogy olyasmi történjen, amit később megbánnál!

A karriered felfelé ível 2023-ban, aminek májusában új inspiráció adhat még nagyobb lendületet a feladataid elvégzéséhez, ami stabilitást és kiteljesedést hoz a számodra az esztendőben.

Ikrek: Ha párt keresel, akkor több kalandban lehet részed, a nyár elején pedig találkozhatsz azzal a személlyel, akivel komoly kapcsolatra számíthatsz. Ha van párod, akkor egy hullámvasúton érezheted magad 2023-ban, aminek időszakában a szakítás sincs kizárva.

A karriered terén túl sok kockázatot fogsz vállalni 2023-ban, ám ez nem biztos, hogy baj, elvégre bátraké a szerencse.

Rák: 2023 januárja nagyszerű lehetőséget kínál a szerelmi életed felpezsdítésére, függetlenül attól, hogy kapcsolatban élsz, vagy sem. A karriered terén a május és a június lesz a legjobb időszak arra, hogy feljebb lépj a ranglétrán, az új kollégáid pedig segíthetnek abban, hogy jó döntéseket hozz.

Oroszlán: Párkeresőként alaposan meglep, hogy ki pezsdíti fel a szerelmi életedet 2023-ban, ugyanis annak közepén egy korábbi kapcsolatod kaphat új értelmet és új célt. Ha kapcsolatban élsz, akkor ez az esztendő lehet a legjobb a gyerekvállalásra.

A karriered esetében az első negyedév lesz az, amelyben új nézőpontból vizsgálhatod meg a pályafutásodat, és fedezheted fel azokat a lehetőségeket, amelyekkel anyagi sikert érhetsz el.

Szűz: A szerelem és a karrier terén is a béke, a harmónia és a stabilitás az, amire a legjobban vágysz 2023-ban. Ebben az évben sokkal eredményesebb lehetsz, ha sikerül megtalálnod a belső békédet.

Mérleg: A karriered és a szerelmi életed terén is komoly változásokra számíthatsz, amiktől ne félj, mert utánuk sokkal boldogabb lehetsz az év hátralévő részében.

Skorpió: Ha már foglalt vagy, akkor új szintre léphettek a kedveseddel, míg párkeresőként váratlanul találhat rád a szerelem. A karriered terén fontos döntéseket kell meghoznod 2023-ban, aminek időszakában akkor érhetsz el sikereket, ha hajlandó leszel új dolgokat tanulni. Légy nyitott a változásra!

Nyilas: Ha párt keresel, akkor 2023 tavaszán találhat rád a szerelem. Ha már van párod, akkor új élményekkel fűszerezheted meg a kapcsolatodat az esztendőben. A karriered terén fontos lesz a bölcsességed, főleg 2023 tavaszán, ugyanis még a stabilnak hitt munkahelyen is bekövetkezhet néhány változás.

Bak: Régimódi elveket vallasz a szerelemről és a párkapcsolatról, ám ezek nem állják meg a helyüket 2023-ban, különösen akkor nem, ha meg akarod tartani a kedvesedet. A karriered terén elkerülhetetlen lesz a változás 2023-ban, aminek időszakában el kell fogadnod, hogy a fejlődéshez muszáj néha megújulni!

Vízöntő: Ha családra vágysz, akkor 2023-ban a legváratlanabb dolgok történhetnek meg veled. Ugyanez vonatkozik a karrieredre is, de csak akkor, ha hajlandó leszel megváltoztatni a napi rutinodat, ha sikerül új motivációt találni és végre elfelejteni a múltat!

Halak: A szerelem terén lehet csodás éved 2023-ban. Ha azonban szeretnéd észrevenni az élet apró örömeit a nagyok mellett, akkor időnként le kell venned a rózsaszín szemüveget. A karriered terén változásokra számíthatsz 2023-ban.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló