Téged mire figyelmeztet a fehér ruhás nő szelleme novemberben?



Ha választasz egy lapot, akkor megkapod a neked szóló jóslatot!1. A láthatatlan világ erőitől: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy az összes lap közül az elsőt választod, akkor a láthatatlan világ erőitől próbál megvédeni a fehér ruhás nő szelleme. Az általad választott lap szerint hozzád csapódhat egy szellem, esetleg akarva-akaratlanul rontás szállhat a fejedre az ősz utolsó havában. A láthatatlan világ erőivel szemben úgy védekezhetsz a legegyszerűbben, ha levéded magad.

Ha esetleg ennek ellenére úgy érzed, hogy a fehér ruhás nő szelleme nem tudott megvédeni, mert már megtörtént a baja, akkor ne ess pánikba! Próbáld meg kideríteni, hogy mi a probléma, majd annak tudatában végezz el egy könnyű tisztító szertartást, rontásoldást, esetleg szelleműző rituálét.

2. Betegségtől: Ha a megérzésed azt diktálta, hogy válaszd a második lapot, akkor a betegségtől próbál megvédeni a fehér ruhás nő szelleme novemberben. Ne aggódj, mert nem valami rettenetes betegségről van szó, hanem arról, hogy nem foglalkozol eleget az egészségeddel.

Hanyag és könnyelmű vagy ezen a téren, mindig csak legyintesz az esetleges betegségforrásokra, és a korlátjaidra sem figyelsz. Folyton csak dolgozol, nem pihensz, teljesen felemészted a tested és a lelked.

Novemberben komolyan lebetegedhetsz, ha nem változtatsz ezen az életmódon. Figyelj oda az egészségedre, a szükségleteidre, mert ellenkező esetben az égiek fognak kényszerszabadságra küldeni!

3. Önmagadtól: Ha úgy érezted, hogy a harmadik lapot kell választanod, akkor önmagadtól próbál megvédeni a fehér ruhás nő szelleme novemberben. Ez utalhat arra, hogy egy helyzet miatt túlságosan sötétek a jelenedről és a jövődről szóló gondolataid, ezért letérsz a helyes ösvényről és önpusztításba kezdesz, amit ne tégy! Maradj erős minden helyzetben! Ha kell, akkor kérj segítséget, és higgy abban, hogy minden jóra fog fordulni, hiszen tudod, hogy ez így van.

Az is előfordulhat, hogy nem látsz tisztán, ezért butaságot csinálhatsz, amit később megbánsz. Novemberben legalább kétszer gondold meg minden döntésedet!

4. Szerelmi csalódástól: A negyedik lap szerint a szerelmi csalódástól próbál megvédeni a fehér ruhás nő szelleme novemberben. Ha úgy választottad ezt a lapot, hogy boldog párkapcsolatban élsz, akkor lehet, hogy alaposan rád ijeszt a jóslat, de ne ess pánikba, mert nem biztos, hogy szakítani fogtok, ahogy arra sem vehetsz mérget, hogy a párod megcsal!

A szerelmi csalódás sok minden lehet. Talán csak összevitatkoztok a kedveseddel, esetleg olyasmit vágtok egymás fejéhez, amit később megbántok. Ha úgy választottad ezt a lapot, hogy nincs párod, akkor lehet, hogy a kiszemeltedről kiderül, hogy nem olyan ember, mint amilyenek eleinte gondoltad.

A fehér ruhás nő szelleme nem arra figyelmeztet, hogy zárkózz el a szerelem elől novemberben, hanem arra, hogy vedd észre azokat a jeleket, tetteket, amelyekkel talán máskor nem foglalkoznál!

5. Anyagi veszteségtől: Ha a belső hangod azt súgta, hogy válaszd az ötödik lapot, akkor attól próbál megvédeni a fehér ruhás nő szelleme novemberben, hogy anyagi veszteség érjen. Abban az esetben, ha üzletet készülsz kötni, esetleg befektetésen töröd a fejed, akkor lehet, hogy jobb lenne, ha még várnál ezzel az ősz utolsó havában, ahogy az ingatlan adás-vétellel is.

A szerencsejátékot is kerüld, mert a fehér ruhás hölgy szelleme szerint nagyon valószínű, hogy veszítesz. Ha úgy érzed, hogy ezek közül egyik veszély sem fenyeget, akkor az értékeidre vigyázz, mert könnyen meglophatnak novemberben!

6. Árulástól: Ha arra a döntésre jutottál, hogy az utolsó lapot választod, akkor az árulástól próbál megvédeni a fehér ruhás nő szelleme novemberben. A jóslatot nem azért kaptad, hogy minden bokorban ellenséget keress az ősz utolsó havában, hanem azért, hogy légy résen, ugyanis akkor időben észre fogod venni azokat a jeleket, amelyek elárulják, hogy ki az, aki nem őszinte veled és csak rosszat akar neked.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló