Ezt árulja el rólad az egyiptomi horoszkóp!



Mit mesél a személyiségedről az egyiptomi jegyed?Nílus – január 1. - január 7.

Amon-Ra – január 8. - január 21.

Maat – január 22. - január 31.

Amon-Ra – február 1. - február 11.

Geb – február 12. - február 29.

Ozirisz – március 1. - március 10.

Ízisz – március 11. - március 31.

Thot – április 1. - április 19.

Hórusz – április 20. - május 7.

Anubisz – május 8. - május 27.

Széth – május 28. - június 18.

Nílus – június 19. - június 28.

Anubisz – június 29. - július 13.

Básztet – július 14. - július 28.

Szahmet – július 29. - augusztus 11.

Hórusz – augusztus 12. - augusztus 19.

Geb – augusztus 20. - augusztus 31.

Nílus – szeptember 1. - szeptember 7.

Maat – szeptember 8. - szeptember 22.

Básztet – szeptember 23. - szeptember 27.

Széth – szeptember 28. - október 2.

Básztet – október 3. - október 17.

Ízisz – október 18. - október 29.

Szahmet – október 30. - november 7.

Thot – november 8. - november 17.

Nílus – november 18. - november 26.

Ozirisz – november 27. - december 18.

Ízisz – december 19. - december 31.

Nílus: Imádsz kommunikálni, hatalmas a lelkesedéses és teljesen megbízol a megérzéseidben. Szereted az ismeretlen, és a kockázatos utakat. A környezetedben bizalmat ébresztesz.

Rá: A saját elveidet, és elképzeléseidet tartod a legfontosabbnak, illetve nem elégszel meg csak egy részlettel. Neked mindig minden, vagy semmi kell, ezért is muszáj megtanulnod alkalmazkodni az életed során.

Mut: Ez a szimbólum becsületességgel ruház fel téged, és próbára teszi a türelmedet, ugyanis a siker érdekében meg kell tanulnod, hogy ne akarj mindent egyszerre, és légy türelmes.

Geb: A föld és a stabilitás szimbóluma, ami növeli az állhatatosságot és a részletekre való odafigyelést, rólad pedig azt árulja el, hogy önzetlen személyiség vagy, aki mindig segít, ha arra van szükség.

Ozirisz: Érdekelnek a művészetek, és szeretsz minden olyan lehetőséget kihasználni, amiben kamatoztathatod a kreativitásodat. Az előrelátásodnak hála remekül szervezel, és mindig van egy mentő terved. Az életben az alázatosságot kell megtanulnod.

Ízisz: Soha nem éred be kevéssel. Mivel türelmetlen vagy, ezért meg kell tanulnod, hogy hogyan légy türelmes. Emellett a szavaidat is meg kell válogatnod, mert a nagy kapkodásban olyan dolgokat mondhatsz ki, amit később hiába bánsz meg, már nem vonhatod vissza.

Thoth: A megismerés jelképe, ami azt árulja el rólad, hogy nagyon kíváncsi személyiséggel megáldott teremtés vagy, ezért mindent meg akarsz tudni a világról. Ennek érdekében attól sem rettensz vissza, hogy megszegd a szabályokat.

Rád az is jellemző, hogy mindig a jóindulat vezérel, toleráns és jószívű vagy, amit gyakran kihasználnak az emberek, éppen ezért meg kell tanulnod nemet mondani!

Hórusz: Az ég és a csillagok uralkodója, a sólyomként ábrázolt Hórusz, ami alapján jellemző rád, hogy hatalmas a képzelőerőd, valamint határozott, és nagy akaraterővel megáldott ember vagy. Szeretsz kutatni, felfedezni, és felülmúlni önmagadat, ezért egész életedben próbálod megtalálni önmagadat.

Anubisz: Anubisz a halál és a földöntúli lelkek istene, rólad pedig azt árulja el, hogy visszahúzódó, érzelmes, de erős személyiség vagy. Szeretsz az árnyékból figyelni másokat. Emellett nagyon jók a megérzéseid, és a megfigyelőképességed.

Széth: Remek vezető vagy. Hűséges barát sosem válik belőled, mert bűntudat nélkül kihasználod még a legjobb barátodat is, ha a célod megköveteli tőled. Te mindig lázadsz a szabályok ellen.

Bastet: A népszerűség mellett a racionális gondolkodás is jellemző rád. Nehezedre esik visszautasítani valakit, ahogy az is, hogy ne segíts, ezért meg kell tanulnod, hogy hogyan légy néha önző.

Sekhmet: Mindig alaposan átgondolod, hogy melyik utat válaszd, hogy aztán emelt fővel menj végig azon. Néha a megérzéseidre, máskor a szónoki, alkudozó képességeidre hagyatkozol. Neked a felelősségtudatról van mit tanulnod, mert azt hiszed, hogy legyőzhetetlen vagy. Szigorú személyiséged magában hordozza a legtörékenyebb érzéseket is.

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló