Japán horoszkóp 2022 végéig



Mire számíthatsz az év végéig?Ippaku: Ha régóta tartó, boldog párkapcsolatban élsz, és ez még nem történt meg, akkor 2022 végén sor kerülhet az eljegyzésre az ősi japán horoszkóp szerint. Ha már házasságban élsz, vagy párt keresel, akkor ugyancsak romantikus időszaknak ígérkezik 2022 utolsó néhány hete a szerelmi életedben.

Jikoku: Tele vagy élettel és energiával, így örömmel veted bele magad minden új és előtted feltáruló kihívásba, ezért az ősi japán horoszkóp szerint roppant boldog időszak lesz számodra 2022 vége, aminek heteiben számos új lehetőségre csaphatsz le.

Sanpeki: Ha kapcsolatban élsz, amit mostanában elhanyagoltál, ezért most attól tartasz, hogy elhidegültök egymástól a pároddal, akkor 2022 vége kellemes és romantikus időszak lesz a számodra, ugyanis azt veheted észre, hogy a társad próbálja a lehető legtöbb időt veled tölteni.

Shiroku: Egyszerűen nem akarod elhinni azt, ami 2022 utolsó heteiben zajlik körülötted, ugyanis olyan érzésed támadhat az ősi japán horoszkóp szerint, mintha minden és mindenki összefogott volna ellened.

Mostanában akadtak nehézségeid a munkahelyeden, ahol a főnököddel is akadtak félreértéseid. Ha kapcsolatban élsz, akkor a pároddal is hullámvölgybe kerülhettél. Tarts azonban ki, mert az ősi japán horoszkóp szerint javulni fog a helyzeted az év végére!

A szerelmi életed esetében fontos, hogy ülj le a pároddal és beszéljétek át a kapcsolatotokat, mert csak így találhatjátok meg a kiutat a hullámvölgyből! 2022 végén fontos, hogy megnyugodj és átgondold az életedet!

Goo: Az ősi japán horoszkóp szerint megismerkedsz egy rejtélyes idegennel 2022 utolsó heteiben, ám jobb lenne, ha nem szeretnél bele ebbe a személybe! Ha kapcsolatban élsz, akkor csak abban az esetben kezdj új viszonyba, ha az előzőt felszámoltad és elrendezted magadban a múltat.

Párkeresőként nyugodtan ismerkedj 2022 utolsó heteiben, de légy nagyon óvatos, ne tárulkozz ki rögtön a másiknak! Az év végén kialakuló kapcsolatból, akár igaz szerelem is kialakulhat. A munkahelyeden számíthatsz kisebb-nagyobb változásokra az év utolsó heteiben, viszont a jelentős előrelépés elmarad abban, amiben erre vártál.

Ropakku: Alapvetően békés és nyugodt természettel megáldott személy vagy a japán jegyed alapján, ezért általában sikerül higgadtan és békésen kezelned a konfliktusokat. Erre a képességedre nagy szükséged lesz 2022 utolsó heteiben, mert az ősi japán horoszkóp szerint akaratlanul is te lehetsz a békebíró két ismerősöd vitájában.

Ez egy hálátlan szerep, különös akkor, amikor nem önként vállalja az ember, viszont a segítségeddel meg fog oldódni a két fél közti probléma az év végére. Ha kapcsolatban élsz, akkor szeretnél minél több időt a pároddal tölteni 2022 utolsó heteiben, ugyanis erre nagy szükséged lesz, mivel a munkahelyeden még sok feladat vár rád.

Shichiseki: Ha most úgy érzed, hogy a jelenlegi helyzetedből nincs kiút, akkor az ősi japán horoszkóp azt tanácsolja, hogy vonulj el és nyugodtan gondold át a történteket, mert így biztos, hogy rá fogsz jönni arra, hogy hogyan oldhatod meg a problémáidat 2022 utolsó heteiben.

Ha nehéz időszakot élsz meg a munkádban és a párkapcsolatodban, akkor hamarosan harmonikusabb állapot köszön be az életedbe! 2022 utolsó heteiben egy korábbi kollégád kereshet fel azzal, hogy egy új lehetőséget ajánljon fel egy másik cégnél. Ha ez megtörténik, akkor ezt az ajánlatot jó lenne megfontolnod! Az ősi japán horoszkóp szerint 2022 végén az lesz a legfontosabb, hogy tervezz meg mindent!

Happaku: A japán horoszkóp szerint mást sem csináltál 2022-ben csak dolgoztál, ezért szeretnél végre pihenni az év utolsó heteiben, ám még mindig nem teheted meg, mert állandóan közbejön egy továbbképzés, céges találkozó vagy családi probléma.

Kyushi: Ideje felhagynod az önsajnálattal és vizsgáld meg alaposan a mögötted álló időszakot 2022 utolsó heteiben! Fejezd be, hogy olyan embereket hiányolsz, akik meg sem érdemlik, hogy gondolj rájuk!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló