Megdöbbentő történetek reinkarnációrólEzek az emberek állítólag emlékeznek az előző életükre.William Barnes: 4 éves korában rajzolt egy hajót William Barnes, majd megmutatta azt a szüleinek, és kijelentett, hogy az a hajó az övé, de meghalt. Később a kisfiú azt követelte, hogy a családja William helyett Tommynak szólítsa, majd két testvérről és egy másik családjáról kezdett mesélni.

25 évesen hipnózisnak vetette alá magát. Ekkor azt mondta, hogy a neve Tommy Andrews. Ezután William biztos volt abban, hogy ő volt Titanic tervezője, Thomas Andrews, amit az is igazol, hogy aznap született, amikor a hajó elsüllyedt.

Dalawong: Már több tanulmány és cikk jelent meg arról a 3 éves thai kisfiúról, aki arról számolt be, hogy már két előző élete is volt. Dalawong elmondása szerint az egyik életében vadászként élt, és egy szarvas ölte meg.

A másik életében kobraként született újjá, és egy férfi, Mr. Hiew ölte meg, aki aztán otthon megfőzte, és a húsa egy részét megette, a másikat pedig odaadta egy barátjának, aki aztán Dalawong apja lett.

Amikor Dalawong 3 éves lett, akkor egy szomszédban rendezett bulin felismerte Mr. Hiew-t, akire dühében rátámadt. A kisfiú édesanyját megdöbbentette a gyerek viselkedése, amit azonnal számon kért rajta. Dalawong elmesélte a kobra történetet, amit aztán elmondtak Mr. Hiewnek is, aki közölte, hogy néhány éve megölt egy kígyót.

Andrew Lucas: A 4 éves Andrew Lucas szülei már-már azt feltételezték 2004-ben, hogy valami megszállta a gyereküket, aki szüntelenül sírt és kérdőre vonta a szüleit, hogy miért hagyták meghalni a tűzben.

Amikor Andrew anyukája, Michelle arról faggatta, hogy milyen tűzről beszél, akkor a gyerek részletesen elmesélte, hogy amerikai tengerészgyalogos volt az előző életében. Az anyuka a fiától hallott részletek alapján nyomozásba kezdett, aminek eredményeként kiderítette, hogy a történet illik az 1983-ban egy libanoni bombatámadásban meghalt, Val Lewis nevű amerikai tengerészgyalogos őrmester életére.

Michelle elvitte Andrewt Lewis Georgiában található sírjához, ahol a kisfiú elszaladt egy másik sírhoz, amire rámutatva kijelentette, hogy ő a barátja. Később kiderült, hogy oda is egy tengerészgyalogost temettek el.

Szír kisfiú: 2014-ben mutatta meg egy 3 éves szír kisfiú, hogy ki volt a gyilkosa és mivel ölte meg az előző életében. A drúz etnikumú gyermek homlokán egy hosszú, vörös anyajegy látható, ami a helyi hiedelmek szerint arról ad tájékoztatást, hogy az illető hogyan halt meg az előző életében.

Ezt a hiedelmet bizonyíthatta be a kisfiú, aki azt mondta a szüleinek, hogy az anyajegye arra utal, hogy egy fejszével ölték meg az előző életében. A falu vénei elvitték a gyereket abba a házba, ahol állítása szerint az előző életében élt, majd a fiú elvezette őket arra a helyre, ahol eltemették. Azon a helyen valóban találtak ott egy csontvázat, sérüléssel a fején, ami összefügg a kisfiú anyajegyével és a fejszével.

Sonam Wangdu: Boldog, átlagos kisfiúként élt a 4 éves Sonam Wangdu 1996-ban, amikor egy nepáli és tibeti buddhista közösség elismerte, hogy ő III. Deshung Rinpocse láma reinkarnációja, ezért Seattle-ből át kellett költöznie Katmanduba, hogy egy kolostorban éljen, ahol a Trulku-la nevet kapta, ami tibeti nyelven reinkarnációt jelent.

A Washingtoni Egyetemen tanító III. Deshung Rinpocse, aki a társalapítója volt a Seattle-i Sakya kolostornak, életében elmondta két tanítványának, hogy a halálát követően újjá fog születni Seattle körzetében.

Ma Tin Aung Mao: Daw Aye Tin a szülésig rendszeresen álmodott egy japán katonáról. Amikor a gyermek 4 éves lett, akkor az „igazi Japánról” kezdett beszélni, és azt mondta, hogy nagyon hiányzik neki az ország, illetve közölte, hogy nem szereti az amerikaiakat és az angolokat.

Amikor Ma Tin Aung Mao idősebb lett, akkor arról is beszélt, hogy előző életében egy Nathulban állomásozó férfi katona volt a második világháborúban. Egy kis boltot vezetett és akkor halt meg, amikor a szövetségesek megtámadták.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló