Megdöbbentő történetek olyan emberekről, akik állítólag emlékeznek az előző életükre



Ezek a beszámolók mindenkit sokkoltak.Ez az én hajóm”: 4 éves korában rajzolt egy hajót William Barnes, aki megmutatta azt a szüleinek, majd közölte, hogy: „Ez az én hajóm, de meghalt.”

Később a kisfiú azt akarta, hogy ne Williamnek, hanem Tommynak szólítsák, majd két testvérről és egy másik családjáról kezdett beszámolni.

Végül 25 évesen hipnotizálták, ami során azt mondta, hogy a neve Tommy Andrews. Ezután William biztos volt abban, hogy ő a Titanic tervezőjének, Thomas Andrewsnak a reinkarnációja, amit az is alátámaszt, hogy aznap született, amikor a hajó elsüllyedt.

Két előző élete is volt: Sok tanulmány és cikk jelent meg arról a 3 éves thai kisfiúról, aki azt állította, hogy már két előző élete is volt. Dalawong állítása szerint az egyik életében vadász volt, amíg meg nem ölte egy szarvas, míg a másikban kobraként született újjá, majd egy férfi végzett vele. Ez a férfi, Mr. Hiew megfőzte otthon az elpusztított kígyót, majd a húsa egy részét megette, a másikat pedig odaadta egy barátjának, aki aztán Dalawong apja lett.

Amikor Dalawong betöltötte a 3. életévét, akkor felismerte a szomszédban rendezett bulin Mr. Hiew-t, akire dühében rátámadt. A kisfiú édesanyja megdöbbent a gyerek viselkedésén, amiért azonnal kérdőre vonta. Dalawong ekkor elmesélte a kobra történetet, amit aztán elmondtak Mr. Hiewnek is, aki közölte, hogy pár évvel korábban tényleg végzett egy kígyóval.

Azt is tudta, ki a gyilkosa: 2014-ben mutatta meg egy 3 éves szír kisfiú, hogy ki és mivel ölte meg, ami után el is fogták a gyilkost. A drúz etnikumú gyermek homlokán egy hosszú, vörös anyajegy látható, ami a helyi hiedelmek szerint arra utal, hogy az adott személy hogyan halt meg az előző életében.

Ezt a hiedelmet igazolhatta a kisfiú, aki elmondta a szüleinek, hogy az anyajegye jelzi, hogy egy fejszével ölték meg az előző életében. A falu vénei elvitték a gyereket abba a házba, ahol állítása szerint az előző életében élt, majd a fiú elvezette őket arra a helyre, ahol eltemették, s valóban találtak ott egy csontvázat, sérüléssel a fején, ami összefügg a kisfiú anyajegyével és a fejszével.

Miért hagytatok meghalni a tűzben?”: A 4 éves Andrew Lucas szülei arra kezdtek gyanakodni 2004-ben, hogy a gyermeküket megszállta valami, ugyanis a kisfiú folyamatosan sírt és kérdőre vonta a szüleit, hogy miért hagyták, hogy a tűz megölje.

Amikor Andrew anyukája, Michelle megkérdezte tőle, hogy milyen tűzről beszél, akkor a gyerek részletesen elmesélte neki, hogy amerikai tengerészgyalogos volt az előző életében. Az anyuka a fiától hallott részletek alapján nyomozásba kezdett, és kiderítette, hogy a történet illik az 1983-ban egy libanoni bombatámadásban meghalt, Val Lewis nevű amerikai tengerészgyalogos őrmester életére.

Michelle elvitte Andrewt Lewis Georgiában található sírjához, ahol a kisfiú elszaladt egy másik sírhoz, amire rámutatva kijelentette, hogy ő a barátja. Később kiderül, hogy oda is egy tengerészgyalogost temettek el.

A reinkarnálódott láma: Gondtalan kisfiúként élt a 4 éves Sonam Wangdu 1996-ban, amikor egy nepáli és tibeti buddhista közösség elismerte, hogy ő III. Deshung Rinpocse láma reinkarnációja, ezért Seattle-ből át kellett költöznie Katmanduba, hogy egy kolostorban éljen, ahol a Trulku-la nevet kapta, ami tibeti nyelven reinkarnációt jelent.

A lánya korábban egy japán katona volt: A terhessége alatt Daw Aye Tin többször álmodott egy japán katonáról, majd 1953. december 26-án világra hozta a kislányát. Amikor a gyermek 4 éves lett, akkor az „igazi Japánról” kezdett mesélni, elmondta, hogy mennyire hiányzik neki az ország, valamint közölte, hogy nem szereti az amerikaiakat és az angolokat.

Idősebb korában Ma Tin Aung Mao arról is beszélt, hogy előző életében egy Nathulban állomásozó férfi katona volt a második világháborúban, illetve egy kis boltot vezetett és akkor halt meg, amikor a szövetségesek megtámadták.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló