Lélekutazás önismereti teszt



Ha választasz egy lapot az alábbiak közül, akkor megtudhatod, hogy milyen hatással van az előző életed a mostanira.1. Boszorkányüldözés és inkvizíció: Előző életedben boszorkánysággal vádolhattak meg. Könnyen lehet, hogy téged tettek felelőssé a rossz termésért, esetleg a járványokért, pedig nem volt hozzá semmi közöd. Sőt, valójában egy igazán kedves személy lehettél.

Valószínű, hogy az előző életed az oka annak, hogy a mostaniban érzékenyen reagálsz a pletykákra, és nagyon magányosnak érzed magad. A múltból fakadó félelemet úgy győzheted le, ha bevallod önmagadnak, hogy a jelenlegi életedben szükséged van az előzőben megszerzett tudásodra.

2. Étel és éhség: A mostani életedben is kísért, hogy az előzőben nem volt elég élelmed. Talán kénytelen voltál végignézni azt, hogy a szeretteid nélkülöznek, talán éhen halnak, de az is lehet, hogy te magad is az éhségbe haltál bele.

Ha szeretnéd ezt a régi félelmet legyőzni, akkor csukd be a szemed, próbáld elképzelni az előző életedet! Amikor úgy érzed, hogy sikerült kapcsolatba lépned a múltaddal, akkor mondd ki hangosan: „A múltnak vége, és mindez nem fog újra megtörténni!”

3. Fogadalmak: Az előző életedben megfogadtál valamit, ami a mostanira is hatást gyakorol. Nem kizárt, hogy ez egy esküvői fogadalom volt, ami miatt most legbelül bűntudatod van, amiért új párt találtál, de az is lehet, hogy apácaként, szerzetesként tettél szegénységi, önmegtartóztatási fogadalmat.

Ha felismered a régi fogadalmaidat, akkor azok elengedése is menni fog. Ennek érdekében ismételgesd minél többször, hogy: „El akarom engedni az összes régi fogadalmat, ami akadályoz ebben az életemben!”

4. Kelta: Előző életedben a kelták korában éltél, méghozzá Írországban, Skóciában vagy Walesben, valamint spirituális kapcsolatban állhattál az állatokkal, gyógynövényekkel és a fákkal. A jelenlegi életedben gyakran elveszettnek érzed magad, amin azzal segíthetsz, ha eltöltesz egy kis időt a kelták területén, vagy nézegess az emlékművekről készített fényképeket, mert ezáltal összekapcsolódhatsz a belső hangoddal, aminek megkaphatod az útmutatását.

5. Anya: Az előző életedben melletted volt az édesanyád, ami egy rendkívül erős érzelmi kötelék. Ha a mostani az életedben egészséges és szerető kapcsolatot ápolsz az édesanyáddal, akkor ez azt jelenti, hogy az egymás iránt érzett szeretet megint összehozott titeket. Ugyanakkor ha az anya-gyermek kapcsolatod tele van kihívásokkal, akkor a karma miatt szükséges a megbocsátás, mert csak így állíthatod helyre az egyensúlyt.

6. Belső harag: Sokat szenvedhettél az előző életedben, esetleg részt vettél egy háborúban, amibe belehaltál. Ez a tragédia hatással van a jelenlegi életedre, ha nem tudod elviselni a nyugalmadat megzavaró, hangos zajt. Szintén erre utal az is, ha igyekszel kerülni a konfliktusokat és az erőszakot, mert azt stresszként éled meg.

Ha az előző életedből hozott haragot még mindig őrzöd a szívedben, akkor ideje attól megszabadulnod! Járj utána annak, hogy hogyan tudnád ezt feloldani egy szakember segítségével.

7. Egészség: Az előző életedből származik az egészséggel és a gyógyítással való kapcsolatod. Lehet, hogy a mostani életedben is abban a betegségben szenvedsz, amelyben az előzőben is. Engedd el a fájdalmat, amitől szenvedsz, hiszen az egy korábbi élethez tartózik, nem a jelenlegihez, és nem ehhez a testhez!

8. Bebörtönzés vagy rabszolgaság: Sok időt ülhettél börtönben az előző életedben, de az is lehet, hogy rabszolgaságban sínylődtél. Megfosztottak a jogaidtól, a méltóságodtól és a szabadságodtól. Habár a mostani életedben szabad vagy, mégis még mindig menekülsz az előző életedből hozott félelmeid elől.

Ez megnyilvánulhat klausztrofóbiában, és abban, hogy számodra mindennél fontosabb az érzelmi és anyagi függetlenség. Ha megszabadulnál a régi félelmeidtől, akkor segíts a rászorulókon, mert ez nemcsak másokat, hanem téged is meggyógyíthat.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló