Ilyen váratlan eseményben lesz részed még az idén!



Az általad választott lap alapján megkapod a jóslatot.1. Összedől a világod: Még az idén összedőlhet a saját kis világod, méghozzá azért, mert nem folytathatod tovább az eddigi életmódodat. Például a munka vagy valamilyen káros szenvedély megszállottja vagy.

Esetleg hónapok óta mély depresszióban szenvedsz, vagy talán az önpusztítás valamelyik válfaját kezdted aktívan gyakorolni. Legyen bármi, az biztos, hogy az égiek azt akarják, hogy fejezd be, mert ez egyáltalán nem jósol túl sok jót a jövődre nézve.

A változás be fog következni az életedbe. Ennek érdekében lehet, hogy az élet hozzád vezet egy barátot, párt, mentort vagy szakembert, hogy segítsen, de az sem kizárt, hogy bátorságot, testi és lelki erőt kapsz tőle ahhoz, hogy élj az általa teremtett lehetőségekkel, és merj változtatni.

2. Elengedés: Talán túl görcsösen ragaszkodsz egy emberhez, ideához, életmódhoz, szabályhoz, ami már rég elavult, nem segít neked, nem szolgálja az érdekeidet, hanem inkább hátráltat a fejlődésben, de az sem kizárt, hogy testileg vagy lelkileg károsan hat rád.

Úgy érezheted, hogy ez a valami, valaki az életed, emiatt függsz tőle, ami egyáltalán nem egészséges. Tekintve, hogy nem vagy hajlandó önszántadból változtatni ezen a dolgon, ezért az égiek rá fognak kényszeríteni erre. Az élet váratlan beavatkozása kezdetben fájni fog, de idővel sokkal jobban fogod érezni magad.

3. Megszűnnek az akadályok: Kimondottan pozitív váratlan esemény vár még rád az idén, ugyanis hirtelen leomlanak a falak, vagyis megszűnnek az akadályok, és végre megnyílik előtted az az út, ami eddig le volt zárva.

Szabad utat kapsz, hogy könnyedén valóra váltsd azt, ami korábban nem sikerült. Ha valamit újra megpróbálsz, akkor szinte azonnal sikert fogsz aratni a munkahelyeden, a magánéletedben, vagy például a vizsgáidon.

4. A komfortzóna megzavarása: Úgy alakulnak az események, hogy végül mindenképpen ki kell mozdulnod a komfortzónádból. Ne gondold azt, hogy az élet ki akar veled szúrni, ugyanis sokkal inkább arról van szó, hogy lassan olyanná válik az életed, mintha egy dobozban töltenéd azt, ugyanis annyira félsz a balesetektől, a világtól, az emberektől, a kudarctól, a csalódástól, hogy ezek miatt nem mersz élni. Ez testileg és lelkileg is tönkre fog tenni.

Másfelől azért is teheti meg veled ezt az élet, mert görcsösen el akarod érni a biztonságot. Csak ezt a célt tartod szem előtt. Biztonságot akarsz a karrieredben, a pénzügyeidben és a szerelemben. Amíg pedig azon dolgozol, hogy ezt megteremtsd, addig elhanyagolod önmagadat és a környezetedet.

Vagyis ez a még idén bekövetkező esemény arra akar ráébreszteni, hogy semmi értelme a biztonságnak, ha közben nem élvezed az életet.

5. Egy boldog napon jön a káosz: Hirtelen, a semmiből, talán egy felhőtlenül boldog napodon, egy váratlan esemény teljesen összezavar, vagy igazi káoszt varázs az életedbe. Ennek hatására minden a feje tetejére áll, ám azt ne is kérdezd, hogy milyen eseményről lesz szó, mert azt nem árulja el az általad választott lap.

Nem kizárt, hogy kisebb veszteség fog érni, esetleg szerencsétlenség vagy kellemetlenség. Ebből látszik, hogy ne készülj hatalmas tragédiára, mert valójában csak a pillanat lesz kellemetlen, viszont a végeredmény jó lehet. Könnyen lehet, hogy ez az esemény csak azért következik be, hogy elgondolkodj, megérts valamit.

6. A kapcsolataid terén állt be váratlan változás: Azt veheted észre a következő hetekben, hogy megváltoznak, átalakulnak a kapcsolataid. Ez történhet azért, mert elérkezel egy olyan szellemi szintre, ahol rájössz, hogy változásokra van szükség, de talán bizonyos események fognak erre ráébreszteni.

Kinyílik a szemed, és meg fogod látni a negatív energiájú, káros, téged csak hátráltató barátokat, emberek a környezetedben. Tőlük képes leszel örökre búcsút venni. Természetesen ez azt jelenti, hogy az így megüresedett helyre új ismerősök érkezhetnek, akik megértenek, szeretni és támogatni fognak.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló