Téged mivel lep meg az Univerzum 2022 végéig?



Válassz egy lapot a neked szóló jóslatért!1. Bőséget kapsz: Ha az összes lap közül az elsőhöz tartozó jóslatra voltál kíváncsi, akkor pénzzel lep meg az Univerzum 2022 végéig. Természetesen itt nem csupán annyiról van szó, hogy megkapod a havi fizetésedet, hanem arról, hogy valamilyen plusz bevétellel leszel gazdagabb.

Előfordulhat, hogy jutalmat, bónuszt kapsz, esetleg fizetésedet, vagy valamilyen más módon gyarapodik a vagyonod úgy, hogy azért a kisujjadat sem kell mozdítanod. Persze, a meglepetést csak akkor kaphatod meg, ha legalább kinyújtod érte a kezed, hogy elvedd.

2. Gyűrűt kapsz az év végéig: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy a második lapot választod, akkor a neked szóló jóslat szerint egy gyűrűt kapsz az Univerzumtól 2022 végéig. Ha van párod, akkor valószínű, hogy tőle kapod. Ha nem évfordulóra vagy a születésnapodra kapod a gyűrűt csak egy sima ékszerként, akkor jó esély van arra, hogy eljegyzésről lesz szó.

Ha ennek most nem látod esélyét, akkor csak hidd el, hogy amennyiben az Univerzum így szeretné, akkor biztos, hogy meg fog lepni ezzel az év végéig. Ugyanakkor ne felejtsd el, hogy a gyűrű mindig és minden helyzetben szép ajándék.

3. Jó egészségnek örvendhetsz: Ha a megérzésed azt diktálta, hogy válaszd a harmadik lapot, akkor a neked szóló jóslat szerint jó egészséggel lep meg az Univerzum 2022 végéig. Legyen szó bármilyen testi vagy lelki betegségről, abból hamarosan felépülhetsz, ám ehhez arra is szükség lesz, hogy te magad is higgy abban, hogy meggyógyulhatsz!

Az Univerzum ugyanakkor nem kizárólag jó egészséget és életerőt adhat neked a következő hetekben, hónapokban, hanem lehetőséget is, aminek megragadásával elérheted, hogy jó egészségnek örvendj, ezért légy nyitott a különféle kezelési módokra!

4. Új párral ajándékoz meg az élet: Ha a negyedik lap mellett döntöttél, akkor a neked szóló jóslat szerint szerelemmel lep meg az Univerzum 2022 végéig, tehát még az idén. Ez azt jelenti, hogy még idén új párt találsz, méghozzá egy olyan párt, akinek te jelented majd a világ közepét, aki őszinte, tiszta szívvel fog szeretni.

Ha szeretnéd megkapni az Univerzum ajándékát, akkor jól teszed, ha eljársz otthonról, ismerkedsz, vagyis lehetőséget teremtesz arra, hogy találkozz az új kedveseddel. 2022 végéig tartsd nyitva a szemed, ismerkedj és fogadd tárt karokkal a szerető szívet!

5. Gyermekáldás vár még rád: Ha az ötödik lapra esett a választásod, akkor a neked szóló jóslat szerint gyermekáldással lep meg az Univerzum 2022 végéig, tehát lehet, hogy hamarosan szülői örömök elé nézel.

Ha úgy érzed, hogy erre nincs reális esély, akkor nem kizárt, hogy a környezetedből jelenti be valaki, hogy gyermek fog születni. Neked tehát úgy is lehet közöd a gyerekhez, hogy az a közvetlen környezetedbe érkezik majd.

6. Szívességgel lep meg az élet: Ha a hatodik lapra esett a választásod, akkor a neked szóló jóslat szerint egyfajta segítséggel, szívességgel lep meg az Univerzum 2022 végéig. Ez abban nyilvánulhat meg, hogy ha nehéz helyzetbe kerülnél az év hátralévő részébe, vagy szükséged lenne némi szerencsére, akkor az Univerzum segíteni fog, esetleg küld valakit, aki megteszi ezt helyette.

Légy nyugodt, bátran higgy abban, hogy 2022 végéig védve leszel, amikor pedig szükséged van rá, akkor megkapod az Univerzum neked szánt ajándékát!

7. Egy új barát: Ha úgy érezted, hogy az utolsó lapot kell választanod, akkor a neked szóló jóslat szerint egy új baráttal lep meg az Univerzum 2022 végéig. Az általad választott lap szerint számíthatsz arra, hogy a következő hetekben, hónapokban megismerkedsz valakivel, akivel rokonlelkek lesztek, akivel tökéletesen megértitek egymást.

Nagyon fontos, hogy légy nyitott, járj el hazulról, mert azt nem tudhatod, hogy hol és mikor találkozol össze azzal a személlyel, aki miatt az egész életed megváltozhat. Az Univerzum arra is kér, hogy gyakorold a bizalmat, nehogy elkerülj valakit, aki igazán jó barátod lehet!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló