Tudd meg, hogy mit tartogat számodra a karácsonyi időszak!



Válassz egy lapot az alábbiak közül a neked szóló jóslatért!Taigeta: Ha a belső hangodra hallgatva a hetedik lapot választottad, akkor a neked szóló jóslat szerint akkor se szomorkodj, ha idén egyedül töltöd a karácsonyt, ugyanis néha mindenkinek egyedül kell lennie ahhoz, hogy utána újult erővel nézhessen szembe azokkal a nehéz kihívásokkal, amelyeket az élettől kapsz.

Ha viszont a családoddal töltöd az ünnepet, akkor mindenképpen legyen némi időd, hogy egyedül lehess, és néhány óra csak rólad szóljon. Ezt töltheted olvasással, filmezéssel, vagy bármivel, mert az számít, hogy idén az idő a legnagyobb ajándék, amit karácsonyra kaphatsz.

Maia: Ha a nyolcadik lap mellett döntöttél, akkor a neked szóló jóslat szerint boldog lesz az idei karácsonyod. Ha esetleg kíváncsiságból kipróbálnád a mágiát, akkor a legjobb helyen vagy ehhez, mert most megtalálhatod, amit kerestél.

Ehhez csupán annyit kell tenned, hogy gondoskodj arról, hogy a karácsony igazi ünnep legyen neked és a környezeted számára! A valódi karácsonyt könnyű megismerni, mert benne van a szeretet.

Ezt azt jelenti, hogy amikor szeretetből állsz neki elvégezni a kötelező munkát, akkor az sokkal könnyebben megy. Ha rendet és tisztaságot teremtesz magadban és a környezetedben, akkor megkapod a boldogságot. Mindegy, hogy mit kérsz karácsonyra, mert végül be fogod látni, hogy a szeretet és a béke a legtöbb, amit ajándékba kaphatsz.

Asteropé: Ha úgy érezted, hogy a kilencedik laphoz tartozó jóslat szól neked, akkor ez azt árulja el rólad, hogy nagyon szereted a hasad, és számodra a szabadságot jelenti a karácsony, aminek idején végre elengedheted magad, és annyit ehetsz, amennyi beléd fér.

Szereted a finom ételeket és az édességet, ezért idén karácsonykor keress recepteket és süss te is extra finom süteményeket! Hidd el, nagy örömöt fog okozni, ha azt látod, hogy a jól sikerült sütemény pillanatok alatt elfogy az ünnepi asztalról! Karácsonykor csak élvezd az ünnepet, ne törődj semmivel, légy igazi hedonista és kóstold kedvedre a csodás ízeket!

Meropé: Ha az összes lap közül a tizediket választottad, akkor a neked szóló jóslat szerint nagy meglepetésekben lesz részed a karácsonyi időszakban, ha befogadod az ünnep hangulatát, és segítesz másoknak abban, hogy megbékéljenek önmagukkal.

Az általad választott lap azt is tanácsolja, hogy légy gyengéd, ne tagadd meg az időt azoktól, akiknek rád van szükségük, hanem hallgasd meg őket! Légy figyelmes, mert lehet, hogy valakinek hatalmas szüksége lesz rád karácsonykor!

Az ünnepi időszakban hívd fel azokat, akikkel sok ideje nem beszéltél. Az égiek mindenben támogatnak 2022 karácsonyán, így olyan meglepetésben lehet részed, amire egyáltalán nem gondoltál.

Zeusz: Ha a tizenegyedik lapra esett a választásod, akkor a neked szóló jóslat szerint légy önmagad a karácsonyi időszakban, méghozzá úgy, hogy közben ne árts másoknak, de érd el a céljaidat, amiknek megválasztása a kulcs.

Ha erre van szükség, akkor dolgozz önmagadon, hogy olyan emberré válj, aki képes megfelelni a saját maga által felállított kihívásoknak. Hidd el, hogy megéri! A karácsony esetében, ha szeretnéd, hogy szép legyen, akkor az égiek segíteni fognak, hogy így legyen.

Ugyanakkor ne feledd, hogy a szép ünnep a szívedben kell, hogy legyen, és a szeretetből jövő ajándék a legigazibb, legyen az egyébként bármi! Légy igazi bölcs karácsonykor, aminek időszakában add és fogadd tiszta szívvel az ajándékokat!

Alcyoné: Ha az utolsó laphoz tartozó jóslatra voltál kíváncsi, akkor a neked szóló jóslat szerint a legnagyobb kívánságod válhat valóra a karácsonyi időszakban. Annak érdekében, hogy ez megtörténjen, enged, hogy az égiek vezessenek az úton, aminek végén elérsz oda, ahova régóta tartasz.

Az általad választott lap szerint, ha elengeded a negatív gondolatokat, akkor végre megkapod azt az utánozhatatlan boldogságot, amire nagyon vágysz. Emellett a családod egy nagy utazással is meglephet karácsonykor.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló