Szerelmi horoszkóp 2023



Erre számíthatsz az érzelmek terén!Kos: Nagyon jó formában érzed magad 2023-ban, aminek időszakában minden valóra válik, amire a szerelemben vágysz. Az évben minden esélyed megvan arra, hogy megtaláld életed szerelmét, vagy oltár elé állj a kedveseddel, méghozzá 2023 első felében.

Az évben az egyik legfontosabb célod az, hogy a párkapcsolatodra koncentrálj, és megtegyél mindent, hogy a választottad rajongjon érted.

Bika: Az elmúlt évek kapcsolati válságai után megkönnyebbülést hoz neked a 2023-as év. Ha kapcsolatba kezdesz az évben, akkor az hosszú távúnak ígérkezik. Ha párt keresel, akkor március végén és májusban következhet be sorsdöntő találkozás, a kapcsolat pedig a nyáron fordulhat komolyra.

Ikrek: Szakmai és magánéleti téren is hatalmas változásokra számíthatsz 2023-ban. A szerelemben megmutatják a valódi arcukat azok a jelöltek, akikhez nagy reményeket fűztél. Ez minél hamarabb megtörténik, annál előbb találkozhatsz azzal az őszinte, igaz személlyel, akivel hosszú évekig tartó kapcsolatot alakíthatsz ki. 2023-ban az április, a május és a november lesz a legkedvezőbb hónap a szerelemben.

Rák: Stresszesen indul számodra a 2023-as esztendő, aminek elején több karrierrel vagy rokonsággal kapcsolatos kérdésre kell választ találnod. A szerelem március közepétől lesz jelen a legerőteljesebben az életedben.

Rák jegyed alapján alapvetően globális változások pozitív időszakát hozza neked a 2023-as év. Ha kapcsolatban élsz, akkor minden lehetségessé válik, ugyanis a párod hajlandó lesz a kompromisszumra. Szívmelengető szerelmi élmények és felejthetetlen érzelmek várnak rád a kedveseddel.

Oroszlán: Rendkívül érdekes évnek ígérkezik számodra a 2023-as év, ami főleg a szerelemben és a párkapcsolatban lehet emlékezetes. Az elmúlt két évben volt részed nehéz pillanatokban, esetleg szakításban, ám 2023-ban már annak elején úgy tűnhet, mintha kicseréltek volna, amivel új jelölteket vonzhatsz. A nyár nagyon szenvedélyesnek és forrónak ígérkezik, úgyhogy unatkozni biztos, hogy nem fogsz.

Szűz: 2023-ban lehetőséged lesz arra, hogy átgondolj minden lehetséges párt magad körül. Ennek eredményeként sikerül kiszelektálnod, hogy kik azok, akik nem táplálnak őszinte érzelmeket irányodba, és csak önző érdekek miatt közelednek hozzád.

2023 második felében kedvező fordulatokra számíthatsz a szerelmi életedben, az október pedig tele lesz romantikus élményekkel.

Mérleg: A 2023-as év kedvező lesz számodra a szerelem és a romantika terén, ám az esztendő első felében szükséged lesz a diplomáciai érzékedre és a tárgyalóképességedre. Mérleg jegyűként romantikus élmények sokaságában lesz részed, és főleg az év vége ígérkezik nagyon kellemesnek esetedben.

Skorpió: Hatalmas változást hozhat a párkapcsolatodba a 2023-as év. Ez az időszak májusig tart, majd utána egy nyugodtabb periódus veszi kezdetét. Ebben az évben muszáj megtanulnod néhány életleckét. 2023 nyarától az év végéig remek lehetőségeid lesznek arra, hogy harmonikus kapcsolatot alakíts ki.

Nyilas: Nyilas jegyed alapján 2023 első fele lesz eredményesebb szerelmi téren. Ha párt keresel, akkor a siker érdekében, vegyél részt különféle eseményeken, ahol esélyed lesz találkozni életed szerelmével. Összességében rengeteg pozitív változásban lesz részed a szerelemben 2023-ban.

Bak: A csillagjegyed alapján kellemes időszak lesz számodra a 2023-as év, amiben végre minden esélyed meglesz arra, hogy pihenj és kiélvezd a korábbi munkád eredményét. A tavasz a szerelmet is elhozza neked.

Vízöntő: 2023 márciusától érezheted úgy, hogy a szíved csordultig telik szeretettel és hálával mindazért, ami veled történik. Az évben találkozhatsz valakivel, aki úgy felolvasztja a szívedet, ahogyan még soha senki.

Halak: 2023-ban azt veheted észre, hogy kevesebb az érted rajongók száma, ami nem baj, mivel az univerzum a te érdekedben szűri ki a komolytalan jelölteket, hogy csak azok maradjanak, akik bármit megtesznek a meghódításod érdekében.

(Forrás: kiskegyed.hu)

Ajánló

Ajánló