Tudd meg, hogy mi vár rád télen!Ha választasz egy lapot az alábbiak közül, akkor megkapod a neked szóló jóslatot.1. Új élményt hoz a tél: Új élményben lesz részed a télen. Valami olyasmit próbálhatsz ki ebben a három hónapban, amire eddig soha nem volt alkalmad, vagy eddig nem volt hozzá bátorságod, de most lehetőséged és merszed is lesz!

Az nem derül ki, hogy pontosan mi lesz ez az élmény, úgyhogy semmi sincs kizárva a síeléstől a beöltözős szexig. A télen bármi megtörténhet veled, de ne izgulj, mert nagy a valószínűsége annak, hogy kellemes új élményben lesz részed!

2. Boldog szerelem: Szerelmi vallomásra számíthatsz az évszakban. Ha párkeresőként választottad ezt a lapot, akkor valószínű, hogy valaki bevallja neked az érzéseit ebben a három hónapban. Ez lehet egy olyan személy, akit már ismersz, vagy éppen ismerkedsz vele, de az is lehet, hogy még nem ismered az illetőt.

Ha úgy esett a választásod erre a lapra, hogy kapcsolatban élsz, akkor olyasmit hallhatsz a kedvesedtől, ami mélyen megérint, meghat. Ha ez még nem történt meg, akkor szóba kerülhet az összeköltözés vagy az eljegyzés is.

Függetlenül attól, hogy van-e párod, vagy sincs, fontos, hogy senkiből se akarj vallomást kicsikarni a télen! Várd ki türelmesen, hogy az illető magától álljon elő a szerelmi vallomással!

3. Csodás ajánlat: Csodás ajánlatot kaphatsz az évszakban. Azt, hogy ez pontosan milyen ajánlat lesz, nem árulja el a általad választott lap. Lehet, hogy az álommunkát kínálják fel neked? Esetleg szerelmi, házassági ajánlatot kapsz ebben a három hónapban? Talán utazási lehetőségről lesz szó? Bármelyik lehet, és mivel már elkezdődött a tél, ezért csak idő kérdése, hogy megkapd a csodás ajánlatot.

Fontos, hogy légy bátor, és élj a lehetőséggel, mert teljesen biztos, hogy visszautasíthatatlan lesz, ha ennyire fantasztikusnak ígérkezik! Ilyen hihetetlen ajánlat csak egyszer adódik az életben, úgyhogy semmiképpen se szalaszd el!

4. Karrierbeli siker: A karriered terén számíthatsz remek fejleményekre az évszakban. Lehet, hogy előléptethetnek a munkahelyeden, olyan pozíciót kaphatsz, ami magasabb fizetéssel vagy tekintéllyel jár.

Ugyanakkor lehet, nem előléptetést kapsz, hanem előrelépsz, tehát az sincs kizárva, hogy a télen olyan állásajánlatot kapsz, ami jobb munkát kínál, valami olyat, amit boldogan végeznél.

Ha most munkát keresel, akkor a jóslat arra utalhat, hogy sikerül az elvárásaidnak megfelelő állást találnod, amit meg is kapsz. Legyen bármelyik, az biztos, hogy egyfajta áttörést, előmenetelt hozhat neked a tél a karriered terén.

5. Hihetetlen meglepetés: Hatalmas meglepetésben lesz részed az évszakban. Azt, hogy ez pontosan mi lesz, nem árulhatja el az általad választott lap, de azt igen, hogy a meglepetés olyan váratlanul fog érni, mint derült égből a villámcsapás, és nagyon valószínű, hogy valami pozitív dologról lesz szó. Habár ez kissé tágnak tűnhet, mégse feledd, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát!

6. Betegség: Elkaphatsz egy szezonális betegséget, például az influenzát. Mivel ez nincs kőbe vésve, ezért annak érdekében, hogy a jóslat ne valósuljon meg, kezdj neki az immunrendszeredet erősítésének, ha ezt még nem tetted meg, valamint kezdj az időjárásnak megfelelően, melegen öltözködni! Kezdj el törődni az egészségeddel!

7. Új barátot hoz a tél: Új barátságot hoz neked az évszak. Lehet, hogy valakivel a munkahelyeden, egy programon, az utcán vagy az interneten ismerkedsz meg. Mivel előre nem tudhatod, hogy mikor és hol találkozol az új barátoddal, ezért mostantól légy nyitottabb a külvilággal szemben! Elég, ha egy kicsit nagyobb bizalommal fordulsz a környezeted felé, valamint adj esélyt arra, hogy találkozzatok ezzel a megjövendölt baráttal!

8. Világossá válik a jövőd: Kitisztul előtted a jövő. Ha mostanában elbizonytalanodtál a sorsodat illetően, vagy nem tudod, hogy mihez kezdj a jövőben, akkor hamarosan megvilágosodhatsz és rájöhetsz, hogy mit kell tenned, hogy merre kell folytatnod az utad.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló