A karácsonyfa szerint így alakul a szerelmi életed 2022 végéig!Válassz egy képet az alábbiak közül a neked szóló szerelmi jóslatért!1. Varázslatos napok: Ha kapcsolatban élőként választottad ezt a karácsonyfát, akkor olyan hihetetlen, nem hétköznapi, mesés dolgok történhetnek veled és a pároddal, amikre egyszerűen nem találsz magyarázatot, így joggal hiheted azt, hogy ez a sors keze.

Párkeresőként arra számíthatsz 2022 utolsó napjaiban, hogy minden esélyed meglesz arra, hogy megtaláld életed szerelmét, vagy azt a különleges személyt, akivel volt már dolgod előző életedben.

2. Játék vagy játszma tölti ki a napjaidat: Ha úgy választottad ezt a karácsonyfát, hogy van párod, akkor játékosság frissítheti fel a kapcsolatodat. Egy kevés gyermeki szórakozás, tréfálkozás hatására elmélyülhet, érdekesebbé válhat a kapcsolatotok, ami sokkal jobb, mint a játszmázás, amire szintén van esélyetek 2022 utolsó napjaiban.

Ha párkeresőként választottad ezt a karácsonyfát, akkor ugyanolyan változatosnak ígérkeznek számodra 2022 utolsó napjai, mint a kapcsolatban élőknek. Vagyis lehet, hogy egy rendes, szórakoztató, bohém személlyel ismerkedsz meg, de az is előfordulhat, hogy valakivel nagyon összeveszel.

3. Különleges időszak: Ha kapcsolatban élőként választottad ezt a karácsonyfát, akkor a lehető legszínesebben alakul a szerelmi életed 2022 utolsó napjaiban. Ebben az időszakában úgy érezheted, hogy nagyot fordul veled a világ, mert mindent sokkal különlegesebbnek, érdekesebbnek és izgalmasabbnak találsz.

Ha párkeresőként választottad ezt a karácsonyfát, akkor a neked szóló szerelmi jóslat szerint egy olyan új személlyel találkozhatsz, akinek színes egyénisége fel fogja frissíteni a napjaidat ebben a időszakban.

4. Virtuális kapcsolat: Ha kapcsolatban élőként választottad ezt a karácsonyfát, akkor valami miatt telefonon, sms-ben, vagy online tartjátok a kapcsolatot a pároddal ebben az időszakban. Ha párkeresőként esett a választásod erre a karácsonyfára, akkor a neked szóló szerelmi jóslat szerint a virtuális valóságban ismerkedhetsz és flörtölhetsz 2022 utolsó napjaiban. Ezzel nincs baj, ha egy idő után inkább a valóságot választod, és az igazi életben ismerkedsz.

5. Romantikában gazdag időszak: Ha kapcsolatban élőként választottad ezt a karácsonyfát, akkor a szerelem, testiség, romantika és a szenvedély jegyében telik számodra ez az időszak. Ha párkeresőként esett a választásod erre a karácsonyfára, akkor egy olyan személlyel találkozhatsz 2022 utolsó napjaiban, akivel rendkívül forró flört és randevúk várnak rád.

6. Békesség és meghittség: Ha úgy választottad ezt a karácsonyfát, hogy párkapcsolatban élsz, akkor talán a karácsony miatt is, de igazán meghitt, békés és mesés időszaknak ígérkezik számodra ez az időszak.

Ha párkeresőként választottad ezt a karácsonyfát, akkor a neked szóló szerelmi jóslat szerint nem lesz okod a panaszra 2022 utolsó heteiben, mert még az idén találkozhatsz azzal a személlyel, akit el tudsz képzelni magad mellett.

7. Szerelemmel teli napok: Ha kapcsolatban élsz, akkor a párod teljesen odáig lesz érted, a kegyeidet keresi és állandóan azon fog dolgozni, hogy boldoggá tegyen, hogy jó hangulatot teremtsen és csodássá varázsolja az ünnepeket.

Ha úgy választottad ezt a karácsonyfát, hogy párt keresel, akkor nem lesz okod szomorkodni 2022 utolsó napjaiban, mert lesz egy, vagy több személy, aki boldogan bearanyozza és örömmel tölti meg a napjaidat.

8. Őszinte kommunikáció: Ha kapcsolatban élsz, akkor a pároddal most megnyíltok egymásnak, őszintén, mélyen, esetenként lelkizős beszélgetést folytatok le ebben az időszakban. Ennek köszönhetően úgy érezheted, hogy újra megismeritek egymást, betekintést nyertek egymás gondolataiba és érzéseibe.

Ha párkeresőként választottad ezt a karácsonyfát, akkor az ismerkedésről fog szólni számodra 2022 utolsó néhány hete. Nem valószínű, hogy most találkozol az igazival, viszont arra jó esélyed lesz, hogy olyan új barátot szerezz, akivel egy hullámhosszon lesztek.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló