Tudd meg, hogy mit árul el rólad a születésed hónapjához tartozó madár!



Ismerd meg jobban a személyiségedet!Január – Bagoly: Ha januárban születtél, akkor a bagoly a madarad, ami alapján jellemző rád, hogy egy lassú víz partot mos típus vagy. Jellemző rád, hogy a szavaidat mindig alaposan megválogatod, emiatt a beszélgetések során is tartalmas dolgokat mondasz.

Február – Papagáj: Ha februárban jöttél a világra, akkor a papagáj a madarad, ami a szabad szellemet jelképe, rólad pedig azt árulja el, hogy melletted soha nem unalmas vagy kiszámítható az élet. Híres vagy arról, hogy a mindennapi felszínességénél mélyebbre nézel.

Március – Vörösbegy: Ha márciusban születtél, akkor a állhatatosságot jelképező vörösbegy a madarad, ami azt árulja el rólad, hogy rendelkezel azokkal a csodás képességekkel, amelyek segítségével a legnagyobb vihart is túléled. A szeretteidet elkápráztatja a belőled áradó erő és hit, akkor is, ha ezt nem vallják be neked.

Április – Kanári: Ha áprilisban ünnepled a születésnapodat, akkor a vidámságot és nevetést szimbolizáló kanári a madarad, ami alapján jellemző rád, hogy néha bohóckodsz, máskor élesen szellemes vagy, ugyanis azt élvezed a leginkább, ha felvidíthatod, szórakoztathatod a környezetedben élőket.

Május – Csalogány: Ha májusban jöttél a világra, akkor a csalogány a madarad, ami alapján elmondható rólad, hogy mindenkinek megszépíted a napját, aki veled tölti azt. A környezetedben sokan irigyelnek, amiért az állandó pozitív, derűs hangulatod átragad másokra is. Te egyetlen mosolyoddal képes vagy elkergetni bárki rosszkedvét.

Június – Gerle: Ha júniusban láttad meg a napvilágot, akkor a gerle a madarad, ami alapján jellemző rád, hogy született vezető vagy, a véredben van a szervezés és a delegálás. Legyen szó komoly vészhelyzetről, vagy csak annyiról, hogy reggel minden gyerek jusson el időben az iskolában, biztos, hogy az irányítás magadhoz ragadásával rendet vágsz a káoszban.

Július – Sas: Ha júliusban születtél, akkor a sas a madarad, ami alapján jellemző rád, hogy egyfelől egyedülálló magabiztossággal áldott meg az élet, másfelől úgy tudsz odafigyelni a másikra, ahogy csak kevesen, éppen ezért fordul elő gyakran, hogy teljesen idegenek is elmesélik neked az élettörténetüket.

Augusztus – Jégmadár: Ha augusztusban ünnepled a születésnapodat, akkor a jégmadár a madarad, ami alapján nem túlzás kijelenteni, hogy te vagy a világ legbarátságosabb embere. Jellemző rád, hogy nemcsak te élvezed, ha új ismeretségeket köthetsz, hanem valamiképpen azok is, akik veled ismerkedhetnek meg.

A születési hónapod madara alapján az is elmondható rólad, hogy jól ismert vagy a nagylelkűségedről, támogatod azokat, akik nehéz helyzetbe kerültek. A segítőkészséged nem korlátozódik a közeli barátaidra, ugyanis a környezetedben másoknak is szívesen segítesz.

Szeptember – Héja: Ha szeptemberben jöttél a világra, akkor a héja a madarad, ami azt árulja el rólad, hogy a saját történeted főhőse vagy. Esetedben lényegtelen, hogy az élet mennyi nehézséget tartogat, mert mindig helytállsz. Habár a tetteid nem maradnak titokban, te mégsem döngeted a melled.

Október – Hattyú: Ha októberben születtél, akkor a hattyú a madarad, ami alapján jellemző rád, hogy mindent elintézel, mindenre van válaszod, örömmel segítesz másoknak, és pillanatok alatt képes van előállni egy megoldással.

November – Kakas: Ha novemberben láttad meg a napvilágot, akkor a kakas a madarad, ami alapján elmondható rólad, hogy nagyszerű barát vagy. Téged nem lehet holmi alkalmi havernak nevezni, hiszen igazi bajtárs vagy, aki tűzön-vízen keresztül megy a barátaiért, akiket mindig támogatsz azokban a helyzetekben, amelyekben egyedül elbuknának.

December – Holló: Ha decemberben ünnepled a születésnapodat, akkor az érdekes, rejtelmes és intrikus holló a madarad, ami alapján jellemző rád, hogy kalandvágyó, folyton az újat kereső teremtés vagy. A holló szerint a nagy önbizalmad és kíváncsiságod miatt folyton a következő izgalmas program után kutatsz.

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló