Ujjlenyomat-vizsgálat



Az ujjunkon látható vonalak mesélhetnek a személyiségünkről.A hatóságok számára nagyon fontos az ujjlenyomat, ami alapján azonosítani tudják az embereket. Míg a rendőrséget az érdekli, hogy ki volt az áldozat vagy az elkövető, addig az ujjlenyomatból ennél többet is ki lehet deríteni.

Ha alaposan megnézzük az ujjunkon látható vonalakat, akkor abból következtethetünk a személyiségünkre.

Dupla hurkok: Ahogy a jin és a jang, úgy kapcsolódik egymáshoz a dupla hurok az ujjlenyomaton. Amennyiben ezt látjuk az ujjunkon, akkor igazán kiegyensúlyozott emberek vagyunk. Bennünk egyaránt megvan az energikusság, a soha el nem fáradó szellem és a nyugodt, analitikus rész is. Esetünkben kívül és belül is mindig minden rendben van.

Szem: Ha azt látjuk, hogy az ujjlenyomatunk közepén egy szem vehető ki, akkor társasági emberek vagyunk. Nekünk mindig van egy jó viccünk, és bárkit képesek vagyunk elbűvölni a sármunkkal. Habár magabiztosak vagyunk, mégis a komfortzónánkon kívül nem érezzük jól magunkat. Ezen úgy segíthetünk, ha minél több új dolgot próbálunk ki!

Horog: A múltunk tele van olyan sötét titkokkal, amelyek csapdában tartanak, nem engednek kibontakozni, emiatt zárkózott emberek vagyunk. Szabadítsuk ki magunkat, hogy végre megnyílhassunk a világ és az emberek előtt.

Hurkok: Könnyed, laza személyiséggel vagyunk megáldva, ha ezt a mintát látjuk. Nem jellemző ránk, hogy sokat aggódnánk az élet dolgai miatt. Mások számára élvezet bárhova elmenni velünk, ám legyünk óvatosak, mert mások könnyen kihasználhatják, ha azt látják, hogy mindenre kaphatóak vagyunk!

Spirál: Abban az esetben, ha ilyen minta van az ujjlenyomatunkon, akkor koncentrált személyiséggel rendelkezünk. A figyelmünk nagyon ritkán kalandozik el. A szervezésben, összpontosításban és a rendszerezésben nincs párunk. Mindig tudjuk, hogy mit várunk az élettől.

Csúcsos: Visszahúzódó, frusztrált, elég gátlásos, tüskék emberek vagyunk, ha csúcsos az ujjlenyomatunk. A környezetünkben lévő személyek durvának láthatnak, ám valójában arról van szó, hogy a saját démonainkkal küzdünk. Jellemző ránk, hogy állandóan azon gondolkodunk, hogy kitől kérhetnénk segítséget a személyiségünk fejlesztéséhez.

Páva: Intelligens, független személyek vagyunk. Minket egy kicsit sem érdekel az, hogy mit gondolnak mások. Szeretjük az egyedüllétet, de az sem jelent gondot, ha tömegben, nagy társaságban vagyunk, mert mindig feltaláljuk magunkat. Mindig hallgatunk a megérzéseinkre.

Lanka: Óvatosan közelítünk mindenhez, és rendszeresen analizáljuk a dolgokat. Mivel gondosan odafigyelünk a részletekre, ezért mások nem tudnak belerángatni a kétes ügyekbe. A lankás ujjlenyomat arra is utal, hogy csak azoknak nyílunk meg, akikben teljesen megbízunk.

(Forrás: femcafe.hu)

 

Ajánló

Ajánló