Az angyalok 2023-as üzenete



A csillagjegyed alapján megkapod az őrangyalod éves intelmét.Kos: Azt üzeni neked az őrangyalod 2023-ra, hogy ha ragaszkodsz valamihez az életedben, ami rosszul működik, akkor az nem fog megjavulni. Szabadulj meg azoktól a félelmektől és negatív érzésektől, amelyek erősen kapaszkodnak beléd! Ha ez sikerül, akkor minden dolgot, amit elengedtél, egy sokkal jobb fog pótolni, és végül boldogság költözik az életedbe.

Bika: Azt üzeni az őrangyalod 2023-ra, hogy higgy magadban és abban, hogy az égiek melletted állnak! Valószínű, hogy a múltban követtél el hibákat, ahogy mindenki más is, hiszen ez hozzátartozik az élethez. 2023-ban hidd el, hogy vége a nehézségeknek, és az életed fellendül. Kiérdemelted a jót!

Ikrek: Azt üzeni az őrangyalod 2023-ra, hogy ha azt tapasztalod, hogy valami nem működik az életedben, akkor nyugodtan add át az irányítást az égieknek. Ha képes vagy elengedni az egészségtelen helyzeteket, akkor az isteni fény megöltheti az életedet. Ne feled, hogy csodák akkor történnek, amikor átadod az irányítást az égieknek!

Rák: Azt üzeni neked az őrangyalod 2023-ra, hogy gyógyító energiákkal rendelkezel, amiket eddig hajlamos voltál elrejteni, ám ebben az évben olyan kedvező változások történnek, amelyek miatt végre hajlandó leszel a felszínre engedni ezt. Az őrangyalod azt tanácsolja, hogy lépj ki a komfortzónádból, hagyd el a megszokásokat, mert akkor csodákban lesz részed az esztendőben!

Oroszlán: Azt üzeni neked az őrangyalod, hogy mesés áldást kapsz 2023-ban. Nem kizárt, hogy már tapasztaltál pár változást, és segítséget kértél az égiektől, akik meghallgattak, és az évben megkapod tőlük a megoldásokat a problémáidra.

Szűz: Azt üzeni neked a őrangyalod 2023-ra, hogy nem kell félned, mert nem vagy egyedül! Ha nem is látod, ő mindig melletted van, szeret, támogat és megmutatja az utat, amelyre rá kell lépned. Ha veszély leselkedik rád, akkor az őrangyalod közbelép és figyelmeztet. Amikor félsz, akkor isteni szeretettel önt el. Ha összezavarodtál, akkor jó tanácsot súg a füledbe.

Mérleg: Azt üzeni neked az őrangyalod 2023-ra, hogy azok a vágyaid, amelyekben nagyon reménykedsz, kezdenek valóra válni. Ugyanakkor lehet, hogy nem úgy teljesüljenek, ahogyan vártad, ám a lényeg tekintetében, béke, biztonság és boldogság, azt kapod, amit szerettél volna. Kérd meg az őrangyalodat, hogy segítsen hinned abban, hogy képes vagy teremteni!

Skorpió: Azt üzeni neked az őrangyalod 2023-ra, hogy ne légy annyira kemény magaddal! Még ha túl nagyok is az elvárásaid, akkor is rendkívül fontos, hogy szeresd önmagad! A fejlődés csak akkor lehetséges, ha pozitív a hozzáállásod. Nézz magadra az őrangyalod szemével, mert akkor rájössz, hogy megérdemled a szeretetet!

Nyilas: Azt üzeni neked az őrangyalod 2023-ra, hogy bízz jobban az erődben! Az őrangyalod sok jelet fog küldeni, hogy ezek által rávezessen, hogy merre kell haladnod az évben. Az előtted álló hónapokban nem lesz számodra lehetetlen, hála a benned lévő hitnek és pozitív energiának.

Bak: Azt üzeni az őrangyalod 2023-ra, hogy bár a múltban sok csalódás ért, mégis tudj bízni a jövőben, másokban és az angyalok hatalmában! Az évben rengeteg szeretet vesz körbe, és ezek a pozitív energiák csodás szerencsével töltik meg az életedet 2023-ban.

Vízöntő: Azt üzeni az őrangyalod 2023-ra, hogy a belső hangodon és a megérzéseiden keresztül megsúgja, hogy melyik a te utad, amelyre rá kell lépned az évben. Ha meg akarod hallani az üzenetét, akkor befelé kell figyelned, észre kell venned az univerzum sugallatait és merned kell átadni az irányítást az őrangyalodnak.

Halak: Azt üzeni neked az őrangyalod, hogy higgy magadban és az univerzum erőiben, valamint ne feledd, hogy minden, ami történik, a fejlődésedet szolgálja, még a nehézségek és a próbatételek is! Az évben nyugodtan kövesd az érzéseidet és hallgass a szívedre! Előfordulhat, hogy ismeretlen helyre, új élményekhez vezetnek. Ezeket éld meg teljes nyitottsággal!

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló