Ez lesz a karmikus leckéd 2023-ban!Az általad választott kép alapján kiderül az éves életfeladatod.1. karmikus lecke: Létre kell hoznod egy erős érzelmi alapot, mert ellenkező esetben zavarossá és céltalanná válna az életed. Küzdj az álmaidért, a kapcsolataidért, vagy azért a helyért, ahol élni szeretnél!

Amíg nem sajátítod el ezt az életleckét, addig folyamatosan „kint” fogod keresni a boldogságot, mert például azt fogod hinni, hogy csak mások által kaphatsz új állást, esetleg csak akkor lehet párkapcsolatod, ha előbb lefogysz, ám ez távolról sincs így.

Senkitől sem várhatod el, hogy megmentsen, ha azonban 2023-ban teljesíted a karmikus feladatodat, akkor már tudni fogod, hogy nem „kint”, hanem „bent” kell keresned a megoldást. A feladat nem könnyű, ám légy kitartó, ne add fel az első akadálynál, mert mire szép lassan elvégzed a karmikus feladatodat, addigra minden álmod valóra fog válni.

2. karmikus lecke: Meg kell tanulnod másokkal együtt érezni, érzékenynek lenni! Annak érdekében, hogy ez sikerüljön, oda kell figyelned másokra és az érzéseikre! Ebben az évben ne azzal foglalkozz, hogy ők mit tesznek érted, hanem azzal, hogy te mit tehetnél értük!

3. karmikus lecke: Meg kell tanulnod hinned önmagadban, méghozzá úgy, hogy idén kockázatot kell vállalnod, a saját utadat kell járnod. Természetesen nem lesz könnyű dolgod, ugyanis a sors az utadba fog vezetni néhány akaratos embert, akik meg akarnak állítani, ám te ne hagyd magad!

2023-ban figyelmen kívül kell hagynod azt, amit mások gondolnak rólad, meg kell tanulnod hinni önmagadban, a képességeidben, ha pedig úgy alakul, akkor fel kell tudnod állni, és úgy kell gondolkodnod, hogy erős vagy! Abban az esetben, ha a 2023-as karmikus leckédet is kalandként fogod fel, akkor az már fél siker.

4. karmikus lecke: El kell mélyülnöd, ki kell aknáznod a képességeidet, ugyanis az életek óta benned szunnyadó tehetség eddig minden alkalommal kiteljesedett, és most ismét eljött az ideje annak, hogy bővítsd a tudásodat.

Ha sikerül elsajátítanod a életfeladatodat, akkor annak eredményeként céltudatossá válsz, ugyanis úgy fogod érezni, hogy a dolgokat meg kell csinálnod.

5. karmikus lecke: A 2023-as karmikus leckéd, hogy fogadd el önmagadat, légy kevésbé kritikus önmagaddal szemben! Nincs szükség arra, hogy mindig tökéletes legyél a külvilág szemében, ugyanis az sokkal szimpatikusabbá tesz, ha a teljes, igaz valódat mutatod meg a világnak.

6. karmikus lecke: Meg kell tanulnod hogyan lehetnél te az első. Itt ne csak a sikerre és a pénzre gondolj, hanem arra is, hogy hogyan vehetnéd át az életed feletti irányítást! Meg kell tanulnod, hogy ne félj, hanem ragadd meg annak a lehetőségét, hogy vezetővé válj, és tudd egy kicsit reklámozni magadat, ha ez kell a sikerhez! 2023-ban képessé kell válnod arra, hogy előrelépj, szembenézz a kihívásokkal és versenyezz, ha kell!

7. karmikus lecke: Tanulj meg cselekedni! Ebben az évben arra kell gondolnod, hogy az életet csak kölcsönkaptad, ezért muszáj cselekedned, ha meg akarod élni az élet igazi magaslatait. Továbbra is játszhatsz biztonsági játékot, amivel elkerülheted a kockázatot, ám ez olyan lenne, mintha egy sportkocsival alacsony sebességre kapcsolnál.

A cselekvés az életed mozgatórúgója, úgyhogy a munkádat és a hobbidat sem végezheted félgőzzel, ahogy a kapcsolatodon is teljes erőbedobással kell munkálkodnod. 2023-ban nem lógathatod a lábadat, hanem el kell döntened, hogy mit akarsz, amiért mindent meg kell tenned! Mondd ki hangosan, hogy „mostantól átveszem az életem fölött az irányítást”, mert akkor el fogod sajátítani a 2023-as karmikus feladatodat, aminek végén boldog leszel.

8. karmikus lecke: Az lesz a karmikus leckéd 2023-ban, hogy vállalj kockázatot az életben, használj ki minden lehetőséget arra, hogy új dolgokat tapasztalj meg. Utazz, ismerkedj meg más emberekkel, próbálj ki új dolgokat! Ha megérted az idei életleckédet, akkor úgy érezheted, mintha ketyegne benned egy óra, ami visszafelé számol.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló