Könnyen vagy küzdelmesen tanulod meg az élet leckéit?



A csillagjegyed elárulja, hogy ellenállsz-e a sors tanításainak.Kos: Hajlamos vagy mártírként, újabb és újabb csapásként értelmezni az életleckéket amolyan „mi jöhet még” kesergéssel. Ettől függetlenül megküzdesz az életleckékkel, mert feltámad benned a Kosra jellemző harci szellem.

Bika: Általában, ha találkozol egy életleckével, akkor megijedsz, megmakacsolod magad, vagy olyan ijesztőnek találod, hogy nem érzed magadban az erőt ahhoz, hogy megbirkózz vele. Ha nem tetszik az adott életlecke, akkor szembemész az árral, hátha a sors feladja, ám végül te adod fel.

Ikrek: A csillagjegyed alapján szinte mindig hadilábon állsz a személyes életleckékkel. Ennek elsősorban az oka az, hogy fel sem ismered ezeket, másfelől makacsul ellenállsz nekik, mert úgy gondolod, hogy nem fog holmi sors, égiek befolyásolni, mert te nagyon jól tudod, hogy mi a jó neked.

Rák: Jól tudod, hogy sokkal könnyebb elsajátítani az életleckéket, ha nem makacskodsz, nem harcolsz ellenük, hanem önként megtanulod őket. Ugyanakkor ettől még megviselhetik az érzelmeidet.

Oroszlán: Úgy gondolod, hogy miért kellene neked bármit is megtanulnod, miért hódolnál be a sorsnak? Te Oroszlán vagy, aki azt csinál, amit akar, úgyhogy semmi sem szabhatja meg neked azt, hogy mit tegyél. Ha időbe is telik, esetleg keserű lesz tőle a szád íze, de végül elsajátítod az életleckéidet, és belátod, hogy azok jót tettek neked.

Szűz: Gyakran észre sem veszed, hogy a dolgok újra és újra megismétlődnek körülötted, akadályokba és nehézségekbe ütközöl. Az életleckék némelyike nagy fájdalmat okoz neked, ugyanis elképesztően csökönyös vagy, nem akarsz tudni a dolgokról. Általában tudatlanul vagy az ösztöneidre hallgatva sikerül átvergődnöd rajtuk.

Mérleg: Kiválóan felismered az életleckéidet, ám gyorsan a szőnyeg alá temeted őket, hátha így eltünteted mindet, és úgy tehetsz, mintha nem is léteznének. Ez azonban nem így működik, ezért „essünk túl rajta” hozzáállással megtanulod, amit meg kell.

Skorpió: Kiválóan felismerned az életleckéket, amiknek nem állsz ellen. Esetedben mindegy, hogy kellemes vagy kellemetlen tanítást kell elsajátítanod, mert kihúzod magad és méltósággal megtanulod a leckédet.

Nyilas: Ha az életleckéd kellemes, avagy nem túl szenvedős, akkor boldogan tudomásul veszed. Ha azonban fájdalmas, kellemetlen dologról van szó, akkor észre sem akarod venni, sőt, szabályosan menekülsz a lecke elől.

Bak: Azt sem tudod, hogy eszik-e vagy isszák az életleckéket. Te éled az életed, és teljesen tudatlanul tanulsz meg néhány leckét. Amikor baj van, ellenállásba ütközöl, akkor próbálod keresztül vinni az akaratodat.

Ahhoz nagyon a padlón kell lenned, hogy valamilyen szinten hajlandó legyél észrevenni az életleckédet, de szerencsére általában jön valaki, aki elmagyarázza a helyzetet, elárulja, hogy mit kellene tenned.

Vízöntő: Tisztában vagy azzal, hogy mi fán terem az életlecke, aminek mindig utat engedsz, ám a hozzáállásod attól függ, hogy milyen a „tananyag”. Ha kellemes, akkor alig várod, hogy megtanuld. Ha kellemetlen ekkor a legszívesebben elmenekülnél előle, de ezt mégsem teszed meg. Téged motivál, hogy semmi sem tart örökké, az életleckét pedig csak egyszer kell jól megtanulni.

Halak: Szinte tárt karokkal várod az életleckéket, mert tudod, hogy az életben minden okkal történik, a te érdekeidet szolgálja, és legyen bármilyen nehéz a lecke, te attól jobb emberré válsz és általa fejlődsz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló