Életlecke 2020



Válassz egy lapot a lenti képről, hogy megtudd, milyen kihívás vár rád idén!1. Erő: 2020-ban meg kell tanulnod hinni önmagadban, méghozzá úgy, hogy kockázatot kell vállalnod, a saját utadat kell járnod. A sors hozzád fog sodorni néhány akaratos embert, akik akadályozni próbálnak, de neked szembe kell néznek a kihívásokkal, és bíznod kell a sikerben!

Idén tanulj meg hinni önmagadban, a képességeidben, tudj felállni és úgy gondolkodni, hogy erős vagy! Ha a 2020-as karmikus leckédet kalandnak fogod fel, akkor az máris félsiker.

2. Együttérzés: 2020-ban tanulj meg másokkal együtt érezni, érzékenynek lenni. Idén figyelj oda másokra és azok érzéseire. Ne azzal foglalkozz, hogy mit tesznek érted mások, hanem azzal törődj, hogy te mit tehetnél másokért! Figyelj arra, hogy mit mondasz, hogy szeretettel mondd és tedd, függetlenül attól, hogy mások hogyan bánnak veled! Ezt követően olyan szeretet fog áramlani, ami nem vár cserébe semmit.

3. Optimizmus: Fogadd el önmagadat, légy kevésbé kritikus önmagaddal szemben. 2020-ban tanulnod meg, hogy nem kell tökéletesnek lenned a külvilág szemében. Hidd el, hogy sokkal érdekesebb és szimpatikusabb vagy, ha a teljes valódat mutatod a világnak, a testi hibáiddal együtt!

A nehézségek közepette, legkeményebb helyzetekben is légy boldog, ne veszítsd el a humorodat. Ha ezt sikerül elsajátítanod, akkor szenvedélyesebb életed lesz, teljesebb, kiegyensúlyozottabb leszel, valamint bevonzod a kiváló munkalehetőségeket, új kapcsolatokat, hobbikat.

4. Önfegyelem: A 2020-as életleckéd az, hogy megtanuld fegyelmezni önmagadat. Idén ki kell alakítanod egy erős érzelmi alapot, mert ennek hiányában zavarossá és céltalanná válna az életed. Amíg nem tanulod meg ezt a leckét, addig „kint” kutatod a boldogságot.

Ha 2020-ban megtanulod ezt a leckét, akkor arra is rá fogsz jönni, hogy a megoldás nem „kint” vagy, hanem „bent”. Légy kitartó, soha ne adj fel semmit az első akadálynál! Ha megtanulod a 2020-as karmikus leckédet, akkor szép lassan valóra fognak válni az álmaid.

5. Kockázatvállalás: 2020-ban vállalj kockázatot! Idén használj ki mindent az életben, tapasztalj meg új dolgokat, utazz, ismerkedj, próbálj ki új dolgokat! Ha sikerül megértened a leckédet, akkor úgy fogod érezni, mintha lenne benned egy óra, ami visszafelé számol.

6. Cselekvés: A 2020-as tanulj meg az életben cselekedni. Idén próbálj úgy gondolni az életre, mintha csak kölcsönkaptad volna azt. Tanulj meg cselekedni, mert ellenkező esetben soha nem fogod megismerni az élet igazán nagy magaslatait.

7. Bölcsesség: 2020-ban meg kell tanulnod elmélyülni és kiaknázni a képességeidet. Ha ezt elsajátítottad, akkor ez az életfeladat céltudatossá tesz, elönt a „meg kell csinálnom valamit” érzéssel.

Idén meg kell határoznod, hogy miben vagy tehetséges, nem várhatod el, hogy az öledbe hulljon minden! Tanuld meg követni a megérzéseidet, végezz el egy tanfolyamot, fedezz fel új helyeket, új dolgokat, olvass könyveket, ismerkedj új emberekkel, derítsd ki, hogy mi az, amit még meg kell tanulnod!

8. Előrelépés: 2020-ban meg kell tanulnod, hogy hogyan lehetsz első. Idén le kell győznöd az élettel kapcsolatos félelmedet. Vállald el, ha lehetőséged adódik vezetővé válni, és ne ijedj meg, ha némi önreklámra lesz szükséged ahhoz, hogy egy ügyben cselekedni tudj!

2020-ban meg kell tanulnod előrelépni, szembenézni a kihívásokkal és versenyezni. Igaz, nem nyerhetsz mindig, de a kudarc legalább tanít neked valamit. Végül akkor tanulhatsz mindenből igazán, ha soha nem adod fel.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló