Ilyen változásra számíthatsz 2023-ban!Válassz egy lapot az alábbiak közül, és olvasd el a neked szóló jóslatot!1. lap: A neked szóló jóslat szerint az a változás vár rád 2023-ban, hogy találsz valamit. Ugyanakkor az általad választott lap azt nem fedi fel, hogy pontosan mit. Képzeld csak el, hogy mennyi mindent találhatsz, akár szó szerint is! Reménykedhetsz például abban, hogy pénzt találsz az utcán, de nemcsak tárgyi dolgokra akadhatsz rá, hanem önmagadra is, új szerelemre, útra, esetleg hitre.


A világon rengeteg minden van, amit megtalálhatsz, ráadásul úgy, hogy nagyon tenned sem kell érte semmit, hiszen elég, ha csak figyelsz, nehogy elmenj mellette. Igaz, az Égiek úgy fogják intézni, hogy 2023-ban jó helyen és jó időben legyél ahhoz, hogy megtaláld azt, amit neked szántak.

2. lap: A neked szóló jóslat szerint egy kis szerelmi kaland lesz a rád váró változás 2023-ban. Idén találkozhatsz valakivel, akivel működni fog a kémia, de érezni fogod, hogy ez csak egy kis flört, kalandocska, szerelmi szórakozás, mindenféle kötöttség nélkül. Ez a személy lehet, hogy csak azért lép be az életedbe, hogy izgalmat hozzon, megtanítson valamit, vagy ő lesz az utolsó kalandod életed szerelme érkezése előtt.

Számíthatsz néhány kellemes randevúra, önfeledt éjszakára, de ez a futó kaland kizárólag ennyit nyújt neked, te pedig ezzel meg leszel elégedve. Ugyanakkor arról is lehet szó, hogy teljesen plátói, de frissítően ható kapcsolat, szemezés, ismerkedés vár rád 2023-ban. Ez az élmény amellett, hogy felvillanyozz, még utat is mutathat neked.

3. lap: A neked szóló jóslat szerint az a változás vár rád 2023-ban, hogy valami új elkezdődik. Az, hogy pontosan mi, nem derül ki a jóslatból, de ez talán nem is baj, mert így legalább megmarad a meglepetés varázsa.

Kezdetét veheti akár egy új szerelem, barátság, munkahely, életmódváltás vagy spirituális utazás is. Ugyanakkor a neked szóló jóslat szerint nem kell feltétlenül nagy dologra számítanod, mert hidd el, hogy mindenképpen örömmel fog eltölteni az, ami 2023-ban kezdetét fogja venni.

Lehet, hogy az fog boldoggá tenni, hogy érzed a siker ízét a szádban, vagy azért, mert az Égiek rendelkeztek úgy, hogy ennek van most itt az ideje, azt pedig te is tudod, hogy ők mindig mindent okkal tesznek.

4. lap: Arra a változásra számíthatsz 2023-ban, hogy kapsz egy második esélyt. Könnyen lehet, hogy ez most meglep, de csak azért, mert jelenleg nem tudod, hogy mivel kapcsolatban számíthatsz erre.

Ami biztos, hogy az általad választott lap szerint szükséged van egy második esélyre, ugyanis az Égiek így próbálják jelezni feléd, hogy amikor megjelenik a második esély, akkor vedd azt észre és élj vele!

Ennek oka lehet az, hogy korábban lecsúsztál valamiről, esetleg nem sikerült megvalósítanod, idén viszont újra megpróbálhatod. Élj a második eséllyel, mert távolról sem biztos, hogy lesz harmadik esélyed!

5. lap: Egy szerencsés fordulat lesz az a változás, amire 2023-ban számíthatsz. Mivel az általad választott lap ennél többet nem árul el, ezért azt nem tudhatod meg, hogy életed mely területén számíthatsz szerencsére.

Lehet, hogy nem várt pénz üti a markodat, felgyógyulsz egy betegségből, vagy megkapod a vágyott állást. A lényeg tehát az, hogy 2023-ban valamilyen szerencse fog érni, amiért légy hálás, akkor is, ha kicsi, akkor is, ha nagy dologról lesz szó!

6. lap: Arra a változásra számíthatsz 2023-ban, hogy új munkalehetőséget kapsz. Remélhetőleg ez olyasmi amire tényleg vágysz. Lehet, a mostani munkahelyeden ajánlják fel ezt az állást, esetleg úgy, hogy előléptetnek, ami fizetésemeléssel és nagyobb befolyással jár. Ugyanakkor máshonnan is kaphatsz állásajánlatot, akár azért, mert kerested, vagy az talál meg téged.

Az általad választott lap annak lehetőségét sem zárja ki, hogy külföldön vállalsz új munkát. Ha esetleg munkanélküli vagy, akkor fellégezhetsz, mert nagy a valószínűsége annak, hogy már 2023-ban munkát kapsz. A harmadik kártya mindenképpen komoly előrelépést jósol.

(Forrás: noiportal.hu)Ajánló

Ajánló