Angyalhoroszkóp februárraNeked mit üzennek az angyalok a tél utolsó havára?Kos: Azt üzenik neked az angyalok, hogy februárban ne feledkezz el a vonzás törvényéről, mert az segítségedre lehet a kérdéses helyzetek javításában. A panaszkodással és az aggodalommal csak azt éred el, hogy még többet vonzol be ezekből, ezért az angyalok azt tanácsolják, hogy emeld magasabbra a gondolataidat, amiben számíthatsz a segítségükre.

Bika: Azt üzenik neked az angyalok, hogy jó úton jársz, de februárban fontos kereszteződéshez érkezel. Most érdemes jobban odafigyelned az ismétlődő gondolataidra, érzéseidre, az álmaidra, látomásokra és a körülötted lévő hangokra, mert az angyalok ezeken keresztül jelzik, hogy ideje változtatnod és cselekedned.

Az angyalok gondoskodnak arról, hogy biztonságban érezd magad a tél utolsó havában, miközben követed az égi útmutatást.

Ikrek: Arra hívják fel a figyelmedet az angyalok, hogy az energia egyensúlya tartja életben az univerzumot, ezért februárban nagyon figyelj arra, hogy ezek az energiák egyensúlyban legyenek a saját életedben is. Ha tehát adsz, akkor kérj is a tél utolsó havában, és arra is figyelj, hogy mindig áramoltass vissza a jóból!

Rák: Azt tanácsolják neked az angyalok, hogy februárban bízz jobban a belső hangodban, a belső Tanítódban, mert minden tudással rendelkezel, ami ahhoz kell, hogy a helyes úton járj! Bátran bízd magad a megérzéseidre a tél utolsó havában, mert az angyalok azokon keresztül terelnek az utadon.

Oroszlán: Azt üzenik neked az angyalok februárra, hogy kapcsolódj össze a mozdulatlan, csendes belső központoddal, valamint hallgass a lelked igaz bölcsességére. Ez azért nagyon fontos, mert így a valódi önmagad határozza meg a döntéseidet. Az ezzel felszabadított bölcsességgel lehetővé teszed, hogy új nézőpontból szemléld az életedet a tél utolsó havában.

Szűz: Azt üzenik neked az angyalok, hogy igazán áldott személy vagy, mivel teljesen meg tudod nyitni a szívedet a szeretet felé, ami által összekapcsolódsz másokkal, és ez arany hidat épít köztetek. Februárban biztos, hogy vissza fog áramlani hozzád és szerencsét hoz az a sok jó, amit adsz.

Mérleg: Azt kérik tőled az angyalok, hogy februárban hozz egyértelmű döntést azzal kapcsolatban, hogy merre szeretnéd folytatni az életedet. Ez azért nagyon fontos, mert az égiek mindenben segítenek, de erre csak akkor képesek, ha pontosan meg tudod mondani, hogy mi az, ami teljesen boldoggá tudna tenni.

A tél utolsó havában meditálj, relaxálj, mert akkor érkeznek a legjobb sugallatok, amikor ellazult állapotba kerültél.

Skorpió: Azt üzenik neked az angyalok, hogy erősen keresed az utadat és a helyedet, ám februárban meg kell nyugodnod, ugyanis a válaszok hamarosan megérkeznek és boldoggá tesznek! A megoldást nem te fogod megtalálni, hanem az égiek lepnek meg vele, méghozzá akkor, amikor erre egyáltalán nem számítasz.

Nyilas: Szeretsz adakozni, ami miatt az égiek nagyon szeretnek, ám az angyalok azt kérik tőled, hogy februárban foglalkozz többet magaddal és törődj a testi-lelki jólléteddel! A tél utolsó havában ne feledd, hogy csak akkor tudsz adni, ha te magad is töltekezel valahonnan!

Bak: Azt üzenik neked az angyalok, hogy a február az érlelődés időszaka, ezért légy kitartó és türelmes. Számíthatsz arra, hogy hamarosan minden beérik az életedben, ez pedig a javadat fogja szolgálni. Megérdemled a boldogságot, úgyhogy állj nyitott szívvel a változás felé.

Vízöntő: Azt üzenik az angyalok, hogy olyan helyzetekben lesz részed februárban, amelyek új élményekkel gazdagítanak, és képes leszel nyitott szívvel és lélekkel befogadni ezeket az új tapasztalatokat. A tél utolsó havában számíthatsz arra, hogy az égiek küldenek melléd egy földi segítőt, akivel kapcsolatban rájössz, hogy az illető mindig is melletted volt.

Halak: Halak jegyűként rendkívül érzékenyen reagálsz az energiákra, ezért februárban a szokottnál is fontosabb, hogy megtisztítsd magad az összes olyan energiától, amelyet átveszel.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló