Érdekességek Channing Tatumról (1. rész)Ezeket a kevésbé ismert dolgokat talán még nem hallottad a híres színészről.Hétszer mondott nemet a G.I. Joe-ra, amit a mai napig utál: A Carter edzővel írt alá egy három filmre szóló szerződést a Paramountnál Tatum, aki kezdő színészként nem tulajdonított ennek túl nagy jelentőséget, hiszen fiatal volt, a modellkedésben már nem talált kihívást.

Amikor kezdte kapni szerepeket, akkor váratlanul kapott egy telefonhívást, hogy lenne egy neki való munka. Mivel Tatum imádta a G.I. Joe-t, ezért kezdetben lelkesedett az ajánlatért, ám gyorsan elment a kedve az egésztől, amikor kiderült, hogy az általa nem kedvet Duke szerepét szánták neki.

A színész hétszer mondott nemet a szerepre, de akkor emlékeztették rá, hogy korábban elkötelezte magát a stúdiónak. Tatum nem titkolja, hogy utálta a G.I. Joe: A kobra árnyéka (2009) forgatását. Amikor kiderült, hogy folytatást kap a film, akkor csak azzal a feltétellel vállalta el a G.I. Joe: Megtorlást (2013), ha abban 10 perc után megölik Duke-ot, ami meg is történt.

Bár a film jól teljesített a jegypénztáraknál, a színész mégsem bánta meg a döntését, mert csak úgy akart részt venni a munkában, ha végleg megszabadulhat a karaktertől, ezzel elérve, hogy biztos ne hívják vissza az esetleges folytatásokba.

Egy Ricky Martin klipben debütált - természetesen félmeztelenül: Annak idején Tatum táncosként csatlakozott Ricky Martin zenés videójának stábjához. A She Bangs az énekes 2010-ben kiadott, hatodik stúdióalbumán, a Sound Loadedon található.

A számhoz tartozó klipet Wayne Isham rendezte, a forgatás pedig a Bahamákon található Atlantis Paradise Island nevű luxus üdülőhelyen zajlott, ugyanis Ricky Martin erre a helyre képzelte el Atlantiszt. A klipet, amiből angol és spanyol verzió is készült, 100 emberrel vették fel.

A videóban félmeztelenül, festett arccal (mint egy indián) csaposként szerepel Tatum, aki 400 dollárt kapott a munkáért. Az erotikus jelenetek miatt több latin-amerikai országban is betiltották a klipet, amit az Egyesült Államokban is csak megvágva adhattak le a tévécsatornák. A színész egyébként teljesen véletlenül kapta meg a munkát, ugyanis csak jókor volt jó helyen.

Gyerekeik közös óvodája vezetőjének irodájában találkozott először Sandra Bullockkal, mert a csemetéik csúnyán viselkedtek egymással: Tatum és Sandra Bullock nagyon jó barátok, ám az első találkozásuk nem úgy történt, ahogy sokan feltételeznék. Tamumnak a volt feleségétől, Jenna Dewantól született egy lánya, Everly, Bullock pedig 2015-ben fogadta örökbe az akkor 3 és fél éves Lailát. A két kislány ugyanabba az óvodába jártak, és mivel mindketten önfejű teremtések voltak, ezért várható volt, hogy előbb-utóbb összevesznek valamin.

Amikor ez bekövetkezett, akkor behívták a szülőket, akik kezdetben nem tudták, hogy hogyan kezeljék a helyzetet, mit mondhatnának egymásnak és hogyan ne viselkedjenek filmsztárként. Az óvodavezető feladatot adott a két kislánynak, hogy kiderüljön, melyikük tud kedvesebb lenni a másikhoz.

Mára már Everly és Laila elásta a csatabárdot és sok időt töltöttek együtt Az elveszett város dominikai forgatásán.

A Carter edzőben egy kosarast alakított, pedig nem is tudott kosarazni: Habár Tatum többféle sportban is kipróbálta magát, mégis a kosárlabdázásba nem kóstolt bele. A színész első filmje a Samuel L. Jackson főszereplésével készült, 2005-ös Carter edző volt. Bár az általa alakított Jason Lyle szerepére először a kosaras Kevin Stevensont nézték ki, mégis végül a producerek úgy döntöttek, hogy inkább Tatum kapja meg a szerepet, ezért trénert kellett hozzá felvenni, hogy tanuljon meg kosarazni és tudjon lépést tartani a többiekkel.

Nemcsak rá, hanem a társaira is rendkívül intenzív edzés és gyakorlás várt, méghozzá annak érdekében, hogy összeszokott csapatként működjenek a pályán és azon kívül. Az edzés és felkészülés során felmérték a színészek erősségeit és gyengeségeit, ami alapján kiosztották nekik a feladatokat.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló