Érdekességek Channing Tatumról (2. rész)



Ezeket a kevésbé ismert dolgokat talán még nem hallottad a híres színészről.Azzal poénkodott, hogy bárkivel megverekszik, aki rajta kívül jelentkezik az Aljas nyolcasban játszott szerepére: Tatum játszotta Jody karakterét a Quentin Tarantio által 2015-ben készült Aljas nyolcas című filmben. Mivel egyike volt azon színészeknek, akik még nem dolgoztak együtt a rendezővel, ezért igazi idegroncs volt ettől.

Az olvasópróba és az első jelenet felvétele is ledöbbentette, de mindenki igazán kedves volt vele, a munka pedig családias légkörben zajlott. A forgatás olyan volt, mint egy iskolai projekt, amiben filmőrültek dolgoznak együtt.

Sokáig nem árulta el, hogy szerepel a filmben, de később elmondta, hogy egy hónapon keresztül átlagosan napi egy levéllel bombázta a rendezőt, hogy ne adja másnak a szerepet, és imádkozott, hogy senki se akarja nála jobban a karaktert.

Olyanokkal tréfált, hogy megfenyegeti a többi jelentkezőt, vagy zárják be őket egy ajtó és ablak nélküli szobába, és kapja az a szerepet, aki kijön onnan élve. A kitartása eredményre vezetett, mert megkapta a szerepet, annak pedig külön örült, hogy Mike Tyson nem jelentkezett rá, ezzel utalva a korábbi poénjára.

Kétszer is szerepelt Bear Grylls túlélő show-jában, ahol még egy ejtőernyős ugrást is végrehajtott: Sir Michael „Bear” Grylls a Brit Cserkészszövetség főcserkésze, emellett író, kalandor, szolgált a brit hadsereg különleges alakulatánál, megmászta a Mount Everestet és felállított nagyon sok rekordot.

A mindeközben elsajátított túlélési technikákat ismeretterjesztő műsorokban mutatja be a mai napig. A 2014-ben indult Sztárok a vadonban című műsorban hírességeket vesz rá, hogy a határaikat feszegessék. A műsorban szerepelt már Zac Efron, Kate Winslet, Michael B. Jordan, Kate Hudson, James Marsden, Michelle Rodriguez, Ben Stiller és Barack Obama is.

Az első évad harmadik részében Tatum vett részt egy 48 órás kalandban Grylls partnereként a Yosemite Nemzeti Park környékén, ahol az összes létező extrém dolgot kipróbálták. Ilyen volt például, hogy helikopterből ugráltak a vízbe, megmászták az Egyesül Államok legveszélyesebb szikláit, ahol skorpiók és csörgőkígyók élnek.

Tatum az ötödik évad hetedik részében is szerepelt. Akkor a norvégiai forgatás alatt egyedül ugrott ki egy helikopterből, és más veszélyes dolgokat is kipróbált az északi vadonban. Mivel vidéki gyerekből vált városlakóvá, ezért nagyon élvezte a túlélő műsort, amivel kapcsolatban próbálta rávenni Sandra Bullockot, hogy ő is szerepeljen benne, de a színésznő ragaszkodik az otthon melegéhez, a nyugalomhoz és a biztonsághoz.

Alkoholproblémákkal küzdött, de nem erre ment rá a házassága: Egy 2014-es interjúban beszélt az alkoholproblémáiról Tatum, akinek vallomása nagy visszhangot váltott ki. 2012-ben a legszexibb férfinak választotta People magazin, a karrierje szépen haladt előre (négy filmen volt túl) és csodás családja volt, ezért sokan megdöbbentek az alkoholproblémáin.

Ugyanakkor korábban elárulta, hogy előfordul, hogy nem tud mértéket tartani, imádja az egészségtelen dolgokat, így például az édességet, a sajtburgert, a pizzát, a sültkrumplit és a sört, ám a 2014-es interjú előtt soha még csak nem is utalt rá, hogy többet iszik a kelleténél.

Hozzátette azonban, hogy a lánya születése óta képes mértéket tartani, sőt, arra is volt példa, hogy négy hónapon át egyáltalán nem ivott alkoholt. A 2014-es interjút több médium is átvette, külön hangsúlyozva Tatum képzelt gyerekkori barátját és a vad partikat a kollégáival.

Amikor 2018-ban a színész és a felesége, Jenna Dewan bejelentette a válásukat, akkor többen is Tatum italozását, bulizását és flörtölését vélték a szakítás okának, ezért a pár rákényszerült, hogy nyilatkozatban cáfolja ezeket a találgatásokat.

Tatum később elmondta, hogy az alkohollal kapcsolatos megjegyzését kiragadták a szövegkörnyezetből, mert ő azt úgy értette, hogy előfordul, hogy extrém dolgokat csinál.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló