Mi vár rád a héten?



Ha választasz egy képet az alábbiak közül, akkor megkapod a jövő heti jóslatot.1. kristálygömb: A környezetedben előfordulnak olyan emberek, akiknek számít a véleménye, még is gyakran nincs időd a velük való beszélgetésre, ezért az általad választott kristálygömb szerint jövő héten rá kell jönnöd, hogy az életben rengeteg dolgot nem tudsz megváltoztatni, de azt igen, hogy ne hanyagold el azokat, akik melletted állnak!

Elég egy kicsivel több odafigyelés azokra, akik önzetlenül szeretnek, ugyanis ettől még nem borulnak fel a terveid! Az életedben egyébként minden az általad elképzeltek szerint fog alakul a jövő héten, aminek napjaiban egy újabb siker vár rád, de ezt valószínűleg te is tudod, hiszen előre látod a győzelemhez vezető utat.

2. kristálygömb: Nem veszed észre, hogy milyen nagy szerencséd van, ám ez nem csoda, hiszen általában kellemes változások következnek be az életedben. A jövő héten azonban nyugodtan számíts arra, hogy kellemes meglepetésekkel örvendeztet meg az élet! Ezekben a napokban eljön a te időd, ami azt jelenti, hogy boldogság ér minden téren, így a magánéletedben, a karrieredben, az emberi kapcsolataidban és az üzleti életedben is.

Ezen a héten új ismereteket szerezhetsz, a régi baráti kapcsolataid erősebbé válhatnak, előléptethetnek, új pozícióba kerülhetsz, és ezáltal nagyobb fizetést kaphatsz, de magasabb jutalmat, vagy örökséget is szerezhetsz a napokban.

Ugyanakkor tartsd észben, hogy mindez egyfajta teszt a sorstól, ugyanis a jövőd attól függ, hogy hogyan találod fel magad és milyen teljesítményt nyújtasz! Talán megduplázod, amid van, de az is lehet, hogy mindent elveszítesz.

A jövő héten figyelj oda arra, hogy megfelelő fontossági sorrendet állíts fel, összpontosíts az erősségeidre, tégy jót, mert így gazdag emberré válhatsz, méghozzá minden szempontból!

3. kristálygömb: A változás kezdete lesz számodra a jövő hét. Az elmúlt időben túl sokat foglalkoztál mások problémáival, azokra kerestél megoldásokat úgy, hogy ennek nem is voltál tudatában. Ez az, amin változtatnod kell a jövő héten!

Ezekben a napokban ideje, hogy figyelmen kívül hagyd mások gondjait, és kizárólag saját magaddal foglalkozz! Tégy tehát olyan dolgokat, amelyeket szeretsz, mert azzal, hogy a kedvenc tevékenységeiddel foglalkozol, jobbá fogod tenni a hangulatodat, ráadásul általuk nagyobb lesz az önbecsülésed és az önbizalmad is!

Ne számíts egyik napról a másikra történő változásra, mert az életed fokozatosan fog változni, ha végre szeretni kezded önmagad! Emellett arra kér az általad választott kristálygömb, hogy ne feledd, hogy az emberek önzőek, ezért lesz, aki nem fogja értékelni, hogy milyen pozitív változásokon esel át!

Számíts az irigykedőkre, akik kísérletet fognak tenni arra, hogy tönkretegyék a jó hangulatodat, valamint megpróbálnak beleavatkozni a terveidbe! Ha azonban képes leszel kitartani a célod mellett, csak a jelenre és a jövőre koncentrálsz, elhagysz minden múlttal kapcsolatos negatív dolgot, akkor a szerencse is melléd fog állni, és végül azzá válsz, aki mindig is lenni akartál.

4. kristálygömb: Ezekben a napokban arra számíthatsz, hogy egy olyan ajándékot fedezel fel magadban, aminek létezését nem is sejtetted, és ahogy egyre jobban felfedezed ezt az új képességedet, annál több lehetőséged lesz arra, hogy a lehető legjobbá válj.

Bátran hagyd el a régi utakat és fedezz fel újakat, mert a boldogság, amire régóta vágysz, már a közeledben jár! Arra kér a kristálygömb, hogy jövő héten ne feledd, hogy mindenki a saját sorsa kovácsa, az Univerzum semmit sem tehet meg helyetted, csak lehetőséget és szerencsét kínálhat!

Ne várj arra, hogy majd valaki meghozza a döntéseket helyetted, mindent megtesz helyetted, mert neked kell lépéseket tenned a saját boldogságodért, a szép jövődért és jólétedért! Emellett előfordulhatnak nehézségek, elvégre a boldogsághoz vezető út elég kanyargós, rögös, de hidd el, hogy érdemes megtenned minden egyes lépést!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló