Istennő horoszkópMelyik istennő és mivel lep meg 2023 tavaszán?Kos: A szerelem, szépség, orvoslás, mágia egyiptomi istennője ajándékoz meg téged tavasszal. Ha valamilyen testi vagy lelki problémával küzdesz, akkor Ízisz közbenjárásának hála javulhat az állapotod, de akár teljes gyógyulás is bekövetkezhet.

Bika: Az óceán, sós vizek, a szerelem, a szexualitás és a termékenység afrikai istennője ajándékoz meg 2023 tavaszán. Yemaja abban lehet a segítségedre, hogy rád találjon a szerelem, vagy javuljon a meglévő párkapcsolatod. Ha arra vágysz, akkor a gyermekvállalásban is támogathat.

Ikrek: A szerencse és a véletlen görög istennője Tükhé ajándékoz meg 2023 tavaszán. Ő támogatja a szerencsejátékosokat, ezért bátran imádkozz hozzá, ha lottózol, hátha megsúgja a nyerőszámokat!

Rák: Az ősi írek és kelták legfőbb anyaistennője, a Tuatha De Danann ősi törzs és a tündérek anyja, aki uralkodik a tündérek, a termékenység és a bölcsesség felett, ajándékoz meg 2023 tavaszán azzal, hogy segít a problémáid gyors megoldásában.

Oroszlán: A sötétség, a sötét hold, vagyis annak árnyékos oldalának tulajdonságaiért felelős istennő, Lilith lep meg 2023 tavaszán, méghozzá azzal, hogy segít szembenézned a félelmeiddel, amiknek legyőzésében is támogat.

Szűz: A szépség és házasság görög istennője, Héra ajándékoz meg 2023 tavaszán, aminek időszakában lehetséges, hogy eljegyeznek, házasságot kötsz, vagy legalábbis erősebbé, komolyabbá válik a kapcsolatod.

Mérleg: A tudás, tanulás, művészetek, tudomány, kézművesség, irodalom, költészet és zene hindu istennője ajándékoz meg 2023 tavaszán. Szaraszvati éles és felfrissült intelligenciával, bölcsességgel, esetleg különleges tehetséggel lephet meg tavasszal.

Felerősítheti a már meglévő képességeidet is, de újakat is adhat neked, ezért az évszakban nagyon figyelj, mert nem a véletlen műve lesz, ha hirtelen kedvet kapsz valaminek a kipróbálásához! Szaraszvati ajándékának hatására erősödik a képzelőerőd és a kreativitásod.

Skorpió: Skorpió jegyed alapján a görög szépség és szerelem istennő, Aphrodité ajándékoz meg 2023 tavaszán. Ha jelenleg nem élsz párkapcsolatban, akkor ez hamarosan megváltozhat, mert a szerelem görög istennője egy új kedvessel ajándékozhat meg tavasszal. Abban az esetben, ha már foglalt vagy, akkor Aphrodité tesz róla, hogy a kapcsolat tüzessé váljon, ismét őszinte, lángoló szerelmet tápláljatok egymás iránt.

Tavasszal számíthatsz arra, hogy előtör belőled a csábítás nagymestere, akinek senki nem lesz képes ellenállni.

Nyilas: Nyilas jegyűként az alvilág, a mágia, a látomások hármas istennője a görög Hekaté ajándékoz meg 2023 tavaszán. Ő felerősíti a természetfeletti képességeidet, aminek hatására beleláthatsz a jövőbe, a sorsodba, és megtudhatod azt, amit most tudnod kell.

Amellett, hogy meglep a látás képességével, még erőt is adhat ahhoz, hogy valóra váltsd a vágyaidat, könnyedén elérhesd a céljaidat.

Bak: A szépség, szerelem és a mágia germán istennője ajándékoz meg 2023 tavaszán. Freya felerősítheti a kisugárzásodat, valamint támogatja a külsővel kapcsolatos változásokat az évszakban. Ha párt keresel, akkor nyugodtan hidd el, hogy bárkit képes leszel elcsábítani, mert Freya ebben is a segítségedre lesz! Ha kapcsolatban élsz, akkor ismét egymásba szerethettek a kedveseddel.

Vízöntő: Brigit ajándékoz meg 2023 tavaszán. A kelta hármasság istennő a nőiesség három aspektusát jeleníti meg, de szintén ő a bátorság, akaratosság és igazság úrnője, ezért tavasszal azzal lep meg téged, hogy bátorsággal és erővel önt el.

Halak: A szerelem, szexualitás és termékenység egyiptomi macskaistennője ajándékoz meg 2023 tavaszán. Ha gyereket szeretnél, akkor Básztet segíthet, hogy teljesüljön a vágyad. Amennyiben kalandokra, életed párjára vágynál, akkor is számíthatsz az egyiptomi istennő támogatására. Básztet azzal is meglephet, hogy elönt a szabadság érzésével, bátorságot ad ahhoz, hogy megéld a vágyaidat, kövesd az álmaidat és kiállj önmagadért.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló