Milyen meglepetést tartogat a számodra 2023 tavasza? (1. rész)



A mahjong kövek jóslatából kiderül, hogy milyen ajándékra számíthatsz az évszakban.Kos: Több életterületen is megújulhatsz, így például a karriered és a magánéleted terén is előreléphetsz. Emellett az évszak a szakítás és az új kapcsolatok időszaka lesz a számodra. A változások az anyagiak terén sem kerülnek el. Ha esetleg eddig pénzügyi gondjaid voltak, akkor azok megoldódhatnak, de akár plusz bevétellel is gyarapodhatsz.

Bika: Hosszú és lassú gyógyulási folyamat kezdődik az életedben 2023 tavaszán. Ahogy telnek az évszak napjai, úgy leszel egyre erősebb testben és lélekben, miközben érzelmileg stabilabbá válsz, és jelentős felfedezéseket teszel.

Bika jegyűként arra is számíthatsz a tavaszi hónapokban, hogy el fog jönni az a pillanat, amikor kész leszel beengedni a változásokat az életedbe, amiből elűzöl mindent, ami hátráltat és többé nem szolgál.

2023 tavasza tehát nem a komoly tetteké, hanem a felépülés és a tervezés időszaka lesz a számodra. A saját érdekedben semmit se erőltess, mert most az lesz a legjobb, ha csak sodródsz az árral. Mindeközben a környezeted mindent meg fog tenni azért, hogy boldog légy és szeretve érezd magad.

Ikrek: A horoszkóp szerint azt üzenik neked a mahjong kövek 2023 tavaszára, hogy a terveid megvalósításában légy tudatos, kitartó, mert csak így válhat valóra az álmod az évszakban. Ne engedd, hogy az érzelmeid tévútra vigyenek, és a félelmeidnek se add meg a magad!

Az előtted álló három hónapban végre eredményesen zárulnak azok a projektek, amelyeken már régebb óta dolgoztál, ezért előléptetésre, fizetésemelésre számíthatsz az évszakban. Ha vannak anyagi problémáid, akkor azok is megoldódhatnak.

A szerelmi életed szenvedélyesebb leszel tavasszal, aminek időszakában akár újra megpróbálhatjátok egy régi pároddal. Ugyanakkor arra nagyon figyelj, hogy az életed egyik téren se lépd át a határaidat!

Rák: Rák jegyed alapján azt jövendölik neked a mahjong kövek, hogy karrierbeli előrelépésre számíthatsz 2023 tavaszán, aminek időszakában a kollégáiddal egyre jobb és szorosabb lesz a kapcsolatod. Ahhoz azonban, hogy ez valóban így legyen szorgalmasan kel dolgoznod, el kell mondanod az ötleteidet és meg kell mutatnod a tehetségedet!

Ha van párod, akkor újra felfedezhetitek egymást, megújíthatjátok a kapcsolatotokat, ami tüzesebb és szenvedélyesebb lesz annál, amilyen eddig volt. Ha párt keresel, akkor türelmesnek kell lenned, mert heteken belül találkozhatsz a leendő kedveseddel! Ezt elősegítheted azzal, ha kipróbálod az online társkeresést és bátran kezdeményezel! 2023 tavaszán abból is profitálhatsz, ha elmélyülsz a spirituális témákban.

Oroszlán: Oroszlán jegyed alapján mostanában sok problémát sikerült megoldanod, több akadályt legyőztél, ezért a mahjong kövek azt jósolják neked 2023 tavaszára, hogy megtanulsz igazán hinni önmagadban és a képességeidben, valamint felszínre kerülhetnek a titkos képességeid.

A csillagjegyed alapján jól tennéd, ha az évszakban többet foglalkoznál a spirituális tanokkal, hogy jobban megismerhesd önmagadat, valamint fejleszthesd a képességeidet. A mahjong kövek azt is üzenik neked, hogy 2023 tavaszán ott is szabad utat kaphatsz, ahol eddig mindig akadályokba ütköztél.

Az évszakban ideje, hogy a kezedbe vedd az életed irányítását, légy bátor és nézz szembe azokkal a kihívásokkal, amelyeket ez a három hónap tartogat a számodra!

Szűz: Sokkal pozitívabb lesz a gondolkodásod annál, mint amilyen télen volt, ennek pedig meglesz a jó eredménye. A szerelem terén, ha van párod, akkor vele tüzesebb, romantikusabb lehet a kapcsolatod, és szinte teljesen egy hullámhosszra kerülhettek 2023 tavaszán. Ha párt keresel, akkor jó esélyed lesz arra, hogy társra találj az évszakban.

A terveid megvalósításával könnyen haladhatsz, az ötleteid kivitelezésében pedig a szerencse lesz a társad. Az egészségedre nem ártana jobban vigyáznod! Egy teljes kivizsgálással, méregtelenítő kúrával elkerülheted a komolyabb bajt.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló