Milyen meglepetést tartogat a számodra 2023 tavasza? (2. rész)A mahjong kövek jóslatából kiderül, hogy milyen ajándékra számíthatsz az évszakban.Mérleg: Mindegy, hogy milyen problémákkal, nehézségekkel küzdöttél az elmúlt időszakban, mert azokat sikerül legyőznöd és megoldanod 2023 tavaszán. Az évszak három hónapjában észre fogod venni, hogy a helyzeted stabilizálódik, az életedben pedig kedvező változások veszik kezdetüket.

A szerelem terén, ha van párod, akkor a kapcsolatotok egyre meghittebb, romantikusabb lesz, és a közös jövőtöket is kezdhetitek tervezni. Ha párt keresel, akkor ne próbáld szándékosan elkerülni a szerelmet, amikor az rád talál.

Biztos, hogy minden esélyed meglesz arra 2023 tavaszán, hogy megvalósítsd a terveidet. Most érdemes lesz figyelned az égi jelekre, mert azok sokszor a segítségedre lesznek az évszakban.

Skorpió: Skorpió jegyed alapján azt üzenik neked a mahjong kövek 2023 tavaszára, hogy csak a kishitűséged és a lustaságod akadályozhat meg a sikeres és pozitív változásokban, ugyanis kihagyhatatlan lehetőséget kaphatsz a munkahelyeden, de arra is lesz alkalmad, hogy továbbtanulj, vagy fejleszd a már meglévő képességeidet az évszakban.

A csillagjegyed alapján harmóniát teremthetsz magadban, a környezetedben és a kapcsolataidban is ebben a három hónapban, ugyanis most minden körülmény adott lesz a problémás viszonyaid rendezéséhez és a belső békéd megtalálásához. 2023 tavaszán csodás élményekben lehet részed, ha hajlandó leszel hallgatni a megérzéseidre.

Nyilas: Nyilas jegyed alapján azt üzenik neked a mahjong kövek, hogy akkor lehetsz sikeres 2023 tavaszán, ha hajlandó leszel befelé figyelni, meglelni a belső békédet, az utadat és önmagadat. Emellett több változásra is számíthatsz az évszakban. Könnyen lehet, hogy költözni fogsz, esetleg elutazol, hogy máshol próbálj szerencsét.

A szerelem terén, ha van kapcsolatod, akkor az meggyengülhet, de akár szakítás is bekövetkezhet, hogy egy új, életképes szerelembe kezdhess. A munkahelyeden bizonyítási lehetőséget kaphatsz, de arra is lehet esélyed, hogy megvalósítsd az álmaidat 2023 tavaszán.

Bak: A horoszkóp szerint azt jövendölik neked a mahjong kövek 2023 tavaszára, hogy új barátságokat köthetsz. A szerelem terén, ha van párkapcsolatod, akkor az megerősödhet, méghozzá annyira, hogy a kedveseddel hajlandóak lesztek a következő szintre lépni, ami lehet például összeköltözés, eljegyzés, esküvő, vagy gyerekvállalás.

Ugyanakkor Bak jegyűként komoly lelki változásokon is áteshetsz, ami matt sok tekintetben érezheted úgy, hogy újjászületsz. Ha vannak testi betegségeid, akkor felépülhetsz, regenerálódhatsz, és magad mögött hagyhatod a kellemetlen időszakot. 2023 tavaszán mindenképpen hallgass a megérzéseidre!

Vízöntő: Vízöntő jegyed alapján azt üzenik neked a mahjong kövek, hogy kedvező időszak lesz a párkapcsolatod és a karriered terén 2023 tavasza. A szeretteiddel ápolt kapcsolatod jelentős mértékben javulhat, és akár házasság, gyerekvállalás is bekövetkezhet az évszakban.

A tavasz hónapjaiban végre úgy érezheted, hogy minden jól megy, elégedett leszel önmagaddal és a sikereiddel, ha pedig problémád adódik, akkor azt is biztos, hogy megoldod. Ha üzlettel foglalkozol, akkor belevághatsz egy komolyabb projektbe és nagyobb összeggel gazdagodhatsz 2023 tavaszán, aminek időszaka minden bizonnyal békés és harmonikus lesz a számodra.

Halak: Minden esélyed meglesz arra, hogy megteremtsd a jólétet az életedben. Erre azonban nem csak az anyagiak terén számíthatsz, ugyanis szellemi szinten is gyarapodhatsz. Ez azt jelenti, hogy pénzzel gyarapodsz, magasabb pozícióba kerülsz az évszakban, de a kapcsolataidat is érzelmi gazdagság fogja jellemezni.

Emellett arra is számíthatsz, hogy lelkileg is gazdagabbá válhatsz 2023 tavaszán. Ez abban mutatkozhat meg, hogy megvilágosító gondolataid támadhatnak az évszakban. Ebben a három hónapban nagyon jól tennéd, ha spirituális és hétköznapi szinten is tovább tanulnál, ugyanis így tudással is gyarapíthatod magad.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló