A nagyhatalmú Táltos üzenete 2023 tavaszáraA megérzésedre hallgatva válassz egy lapot az alábbiak közül, majd olvasd el a neked szóló jóslatot!

Ha szeretnéd tudni, hogy mit tartogat számodra 2023 tavasza a nagyhatalmú Táltos szerint, akkor a megérzésedre hallgatva válassz egy lapot az alábbiak közül, majd olvasd el a neked szóló tavaszi jóslatot!1. lap: Azt jövendöli neked a nagyhatalmú Táltos 2023 tavaszára az első lapon keresztül, hogy abban az esetben, ha kapcsolatban élsz, akkor megnyugodhatsz, mert megtaláltad a neked való partnert, erre pedig te is rá fogsz jönni a következő három hónapban. Nagy az esély az eljegyzésre vagy családalapításra.

Ha párt keresel, akkor a nagyhatalmú Táltos azt tanácsolja, hogy ne add fel az ismerkedést, mert hamarosan megtalálod a foltodat, vagyis azt a személyt, aki a leginkább hozzád illik. A tavaszi hónapokban bárhol és bármikor szerelemre találhatsz.

2. lap: Ha a belső hangodra hallgatva a második lapot választottad, akkor azt üzeni neked a nagyhatalmú Táltos, hogy ha jelenleg borúsnak látod a helyzetedet, akkor ne csüggedj, mert a 2023 tavaszán rendbe jönnek körülötted a dolgok.

Az általad választott lap szerint a legfontosabb most az, hogy légy türelmes. Jelenleg nem látod, hogy hogyan alakulnak a dolgaid, de pár hét, hónap múlva világosan fogsz látni, és nem kizárt, hogy kellemesen fogsz csalódni. Ne idegeskedj a jövőben, mert az égiek nem hagynak magadra! Ne feledd, hogy az életben egyszer fent, máskor lent van az ember!

3. lap: Ha úgy érezted, hogy a harmadik laphoz tartozó jóslat szól neked, akkor azt üzeni neked a nagyhatalmú Táltos, hogy nem fogsz tudni úgy haladni, ahogyan szeretnél 2023 tavaszán, mert akadályozni fognak ebben.

Ez jelentheti azt, hogy a sors próbál visszafogni, hátráltatni, de az sem elképzelhetetlen, hogy te fogod saját magadat elgáncsolni. Ez gyorsan kiderül, ha elengeded a lelki terheidet, vagy megszabadulsz mindentől, ami már nem szolgál téged. Az általad választott alapján ezt egyébként is meg kellene tenned önmagadért.

4. lap: Ha úgy érezted, hogy a negyedik lapot kell választanod, akkor a nagyhatalmú Táltos neked szóló jóslata szerint egy olyan személlyel ismerkedhetsz meg 2023 tavaszán, aki a segítségedre lesz. Ez a valaki rengeteget tehet érted a munka vagy az anyagiak terén. Ő egy hasznos barát, ismerős lehet, akinek köszönhetően minden gyorsabban és könnyebben jöhet össze.

Az általad választott lap alapján azt is üzeni neked a nagyhatalmú Táltos, hogy ne élj vissza a helyzettel, ne vágj fel mások előtt a könnyen szerzett sikereiddel! Természetesen valamilyen formában viszonoznod kell a segítséget!

5. lap: Ha a megérzésed azt súgta, hogy válaszd az ötödik lapot, akkor azt jövendöli neked a nagyhatalmú Táltos 2023 tavaszára, hogy valaminek a végére érsz. Lehet, hogy hosszú munkát sikerül befejezned.

Talán egy projekt lesz az, amivel végzel, és megkapod az azért járó jutalmat. Arról is lehet szó, hogy egy nehéz helyzetet sikerül legyőznöd. A nagyhatalmú Táltos szerint minden munkád és erőfeszítésed kifizetődő lesz.

Hamarosan megtapasztalhatod a beteljesülést, éppen ezért nem szabad feladnod! Tarts ki továbbra is, csináld végig, amibe belevágtál, mert jó úton haladsz afelé, hogy megkapd, amit nagyon szeretnél!

6. lap: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy az utolsó laphoz tartozó jóslatra vagy kíváncsi, akkor azt üzeni neked a nagyhatalmú Táltos, hogy tartsd nyitva a szemed 2023 tavaszán, mert csodálatos lehetőség bukkan majd fel előtted!

Az általad választott lap szerint lehet, hogy két legyet üthetsz egy csapásra. Végre elintézheted azt, amit már jó ideje szeretnél, vagy legalábbis vágytál rá. Az is lehetséges, hogy ez egy olyan nagy esély lesz, ami segít rendbe tenni az életedet és megoldani a problémáidat.

A nagyhatalmú Táltos azt tanácsolja neked, hogy légy bátor és magabiztos, amikor megkapod a lehetőséget, amivel élned kell! A következő három hónapban tudni fogod, hogy mikor jött el annak az ideje, hogy cselekedj.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló