Ennyire érdekelnek a húsvéti hagyományok a számmisztika szerint!



Ha a példa alapján számolsz, akkor megkapod a neked szóló jellemzést.Példa:

Ha 1992. december 13-án születtél, akkor:

9+2+1+2+1+3=18

1+8=9, tehát a 9-es számhoz tartozó jellemzés vonatkozik rád.

1-es szám: A tavasz legszebb ünnepében nem a hagyományok követése a legfontosabb, hanem az, hogy megtaláld benne az örömöt, a megújulás szépségét, de az is lényeges, hogy lásd a természet újjászületést, illetve azt, hogy milyen értékes az élet.

2-es szám: Ha idén sem úgy ünnepled a húsvétot, ahogyan szeretnéd, akkor két választásod van. Az egyik, hogy a családi béke érdekében hagyod, hogy számodra kényelmetlen módon teljen a húsvét, míg a másik, hogy végre hangot adsz annak, hogy neked ez így nem felel meg, és kiköveteled a saját elképzeléseidet.

3-as szám: Az ünnepekről tudod, hogy fontosak az emberek életében, függetlenül a te hozzáállásodtól. Az általad kapott szám alapján fontos, hogy a végletek megélése közben mindig a biztonságos és boldogságot jelentő középutat válaszd, tehát ne ess túlzásba a húsvéttal se!

4-es szám: Az eredményül kapott szám alapján esetedben az okoz gondot, hogy túlságosan racionális vagy, ezért a számokhoz való görcsös ragaszkodásod fájdalmas helyzeteket teremthet. Ennek az ellenkezője sem jó, mert a túl sok érzelem, például a hitvilághoz való mániákus ragaszkodás is gondot okozhat. A legjobb tehát az, ha arra használod fel az ünnep napjait, hogy át- és újragondold az érzelmeidet.

A húsvét üzenete a megújulás, az öröm, úgyhogy keresd azokat a lehetőségeket, amelyek örömöt okoznak neked! Ha ezek megvannak, akkor adj azokból másoknak is!

5-ös szám: A békés ünnepek egyik feltétele az, hogy alaposan készítsd elő. Mivel ez a húsvétra is igaz, ezért gondold át, hogy milyen feladatok várnak rád, de arra is legyen gondod, hogy vajon a szeretteid szívesen megteszik-e azt, amit el kell végezniük. Ezt egy kellemes, jó hangulatú beszélgetés során tisztázd velük!

Jusson eszedbe az ünnep valódi célja, ami húsvétkor a tavaszi újjászületés. Ezt kifejezetten jó érzés magányosan, elzárkózva megtenni, ám abban az esetben, ha nem teszed meg a szükséges előkészületeket, akkor rossz érzés marad benned.

6-os szám: Ha a 6-os számhoz tartozol, akkor azt üzeni neked a számmisztika, hogy te kapod a legnagyobb erőt az Univerzumtól, úgyhogy nem pazarolhatod el az energiádat butaságokra. Ez már csak azért is igaz, mert biztos, hogy az előző életeidben már sok nehéz helyzetet megoldottál, tehát most már nem szabad apró butaságokat elköveted.

Az eredményül kapott szám arra hívja fel a figyelmedet, hogy mellőzd a szélsőséges megnyilvánulásokat, viselkedést, és légy inkább kedves, szép és bölcs! Fogadd örömmel a tavaszt, a húsvétot, amiben biztos, hogy megtalálod az új élet örömét, amit másoknak is át tudsz adni.

7-es szám: Akinek nincs ilyen élénk fantáziája, az borúsabban éli meg az ünnepi felhajtást. A számod alapján legyen idő arra, hogy átgondolod, hogy milyen hagyományokat ismersz, sőt, az sem rossz ötlet, ha kutatómunkát végzel a témában, mert érdekes dolgokat tudhatsz meg arról, hogy más népek hogyan ünnepelnek.

Ha elegendő tudást sikerült összeszedned, akkor kialakíthatod a számodra legmegfelelőbb szokásokat. Amennyiben az eddigi gyakorlat nem öntött el kellemes érzéssel, akkor a változtatás csak a saját döntéseden múlik.

8-as szám: Ha még nem tudsz kompromisszumot kötni, akkor a húsvét remek lehetőség a fejlődésre. Mindegy, hogy túlzottan ragaszkodsz-e a hagyományokhoz, vagy ellenkezőleg, túlzottan elutasítod azokat, mert most itt az ideje, hogy más nézőpontokat is megismerj.

9-es szám: Szinte mindegy, hogy ragaszkodsz-e a húsvéti szokásokhoz, vagy újakat találsz ki, esetleg valami extrém hagyomány tetszik-e meg. A számod alapján számodra alapszabály, hogy minden túlzás káros, ezért a középutat keresed. Ha esetleg ezt eddig mégsem tetted meg, akkor az azért van, mert valaki vagy valami ebben megakadályozott, ám most is a lehetőség, hogy változtass ezen!


(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló