Októberi jóslat



Mit jövendöl a számmisztika a hónapra?Példa:

Ha 2018. október havára szóló jóslatra vagy kíváncsi, akkor a képlet: 2018 év, 10 hónap.

Ehhez add hozzá a születési dátumodat!

Ha 1987. 06. 12. a születési dátumod, akkor a keresendő évet, a hónapot és a születési dátumodat add össze!

Tehát: 2+0+1+8+1+0+1+9+8+7+0+6+1+2 = 46

Most az eredményt add össze úgy, hogy végül 1 és 9 közé eső számot kapj! Tehát: 4+6 = 10, 1+0=1, a végeredményül kapott szám az 1-es.

Olvasd el a kapott egyjegyű számhoz tartozó októberi jóslatot!

1. Októberben neked sem sikerülhet minden elsőre. A szakmai életedben nem lesz olyan, amit most kellene megvalósítanod. Októberben fordulj el a mindennapi gondoktól, és inkább keresd meg a benned szunnyadó békét! Lehetőleg töltsd utazással az ősz második havát, mert ezzel sokkal jobban jársz, mint azzal, ha felesleges erőfeszítéseket teszel valamiért, ami nem valósulhat meg.

2. Legyél óvatos, mert hétköznapi veszélyekre kell számítanod! Ha eldöntötted, hogy mit akarsz elérni, akkor csak meg kell kopogtatnod a megfelelő ajtót, és már jön is az anyagi, magánéleti vagy munkahelyi siker. A számla rendezésre, szerződés aláírására is alkalmas lesz a hónap. Érzelmi ügyekben mutass határozottságot!

3. Októberben meg kell újulnod, ami csak akkor lehetséges, ha előbb megszabadulsz a múlt terheitől! Vegyél egy kicsit vissza a munkatempódból, vess véget a kapcsolatodnak azokkal az emberekkel, akik már semmit sem számítanak neked, akiknek többé nem élvezed a barátságát, társaságát! Menj minél többet kirándulj, járj moziba, vegyél részt kulturális programokon! Meg kell tanulnod, hogy csak akkor élhetsz lazán, ha te magad is elég laza vagy!

4. Az október egyfajta megújulás lesz a számodra. Ne várj azonnali sikert, mert ez a folyamat egyelőre csak egy lelkiállapot, ami pozitív, felajzott hangulattal jár. Októberben készíts terveket, majd törekedj arra, hogy azokat megvalósítsd!

5. Hallgass a megérzéseidre, különösen szakmai és érzelmi területen! Októberben javítanod kell a kapcsolataidon, ezért legyél mindenkivel barátságos, kedves, előzékeny! Ha ezt megteszed, akkor később látni fogod, hogy mennyire megérte.

6. Októberben mindennek az egyszerűbb, könnyedebb oldalát figyeld, próbálj mosolyogni! Szórakozz, pörögj, élj, és felejtsd el végre a magányt, a gondokat, az élet sötét oldalát! Októberben mindent a könnyebb végén fogj meg!

7. Ha van egy fontos dolgod, elintéznivalód, akkor ne pazarold az időt, hanem vágj bele és állhatatosan haladj előre! Októberben megmutathatod a világnak, hogy mire vagy képes! Ha esetleg akadályba ütközöl, akkor azt ugord át! Kerüld ki a nehézségeket, a féltékenységet és az unalmat!

8. Októberben képzelj egy ládát, amibe tegyél bele minden olyan dolgot, ami unalmas, ami korlátoz, majd dobd ki! Ez azért fontos, mert ez a hónap az utazásról és a kalandokról fog szólni! A szakmai életedben változtatnod kell a munkastílusodon úgy, hogy felszabadultnak érezhesd magad a feladataidban! Az érzelmi életedben pezsegni fogsz, türelmetlenkedsz. Ne légy megalkuvó!

9. Októberben rátalálhatsz a harmóniára, helyreállíthatod a lelki egyensúlyodat és megtalálhatod a közös hangot az emberekkel. A munkád terén képes leszel a konkrét dolgok megvalósítására, míg az érzelmi életedben biztonságot és jó közérzet kaphatsz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló