Mit üzen áprilisra a számmisztika?



Tudd meg, hogy mi vár rád a tavasz második havában a születésed napja alapján!1-es szám – Ha bármely hónap 1-jén, 10-én, 19-én és 28-án születtél

2-es szám – Ha bármely hónap 2-án, 11-én, 20-án és 29-én születtél

3-as szám – Ha bármely hónap 3-án, 12-én, 21-én és 30-án születtél

4-es szám – Ha bármely hónap 4-én, 13-án, 22-én és 31-én születtél

5-ös szám – Ha bármely hónap 5-én, 14-én, 23-án születtél

6-os szám – Ha bármely hónap 6-án, 15-én és 24-én születtél

7-es szám – Ha bármely hónap 7-én, 16-án és 25-én születtél

8-as szám – Ha bármely hónap 8-én, 17-én és 26-án születtél

9-es szám – Ha bármely hónap 9-én, 18-án és 27-én születtél

1-es szám: A tavasz második havában fontos, hogy találj ki olyan biztonságot növelő terveket, hogy hogyan kereshetnél annyi pénzt, hogy idősebb korodban ne kelljen aggódnod az anyagiak miatt, mert bebiztosítottad magad! Emellett foglalkozz többet saját magaddal, és figyelj oda a rendszeres pihenésre!

2-es szám: Rendkívül boldog leszel áprilisban, aminek időszakában egy rég nem látott barátod, ismerősöd tehet üzleti vagy szerelmi ajánlatot neked. Ezt alaposan gondold át, mert csak így jöhetsz rá az igazi jelentőségére!

Április közepén stimuláló ötletek sokaságára számíthatsz. Ezt az időszakot mindenképpen használd ki arra, hogy megbeszéld a dolgaidat egy jó barátoddal, aki talán segíthet abban, hogy pontos döntésre juss, vagy rávilágíthat arra, amire te még nem is gondoltál!

3-as szám: A munkád mellett másra is figyelj, elvégre az ember képes ellenállni a káros hatások sodrásának. A tavasz második havában igyekezz a munkádat könnyedén, de nem hanyagul elvégezni!

Emellett az is fontos vizsgáld át az eredményeidet. Az otthoni ügyeid remekül fognak alakulni a tavasz második havában.

4-es szám: Át kell vizsgálnod a baráti kapcsolataidat! Ha nem akarsz csalódni a tavasz második havában, akkor senkinek se mondd el a saját és mások titkait! A legjobb az lesz, ha meghallgatod egy nálad idősebb személy tanácsait, amelyek nagy segítségedre lehetnek.

Azzal növelheted a önbizalmadat, ha meglátod a lényeget és a saját elképzeléseiddel hozzá tudsz járulni a dolgok teljes megértéséhez. Ha lakás bérlését, kiadását, eladását tervezed, akkor azzal várd meg április közepét!

A hónap utolsó hetében arra számíthatsz, hogy lesz valaki, aki nagyra becsül, beajánlhat egy komoly társaságba, vagy munkahelyi beosztásba.

5-ös szám: Csodás elismerésekben lesz részed, ez pedig anyagi téren is bevételt jelenthet. Az eredetiségedet vesd be a tavasz második havában arra, hogy felhívod a támogatóid, segítőid figyelmét arra, hogy a segítségükkel meg tudod valósítani az ötleteidet.

Bizonyos szempontból egy jó üzleti kapcsolat is lehet annyira kielégítő, mint egy „vérszerződés”, tehát igyekezz a legjobb színben feltüntetni magad, az együttműködéseddel pedig próbáld felkelteni mások figyelmét is!

6-os szám: Áprilisban megvalósítható tervekkel állhatsz elő. Ez leginkább annak lesz köszönhető, hogy téged megihlet az, ha viszonozzák az érzelmeidet, ezért ilyenkor sokra vagy képes. A tavasz második havában erőlködés nélkül hívod fel magadra mások figyelmét, ugyanis a kisugárzásod elég lesz ahhoz, hogy mások érdeklődjenek irántad.

7-es szám: A közösségi életed és a nyilvánosság kap főszerepet az életedben áprilisban. A tavasz második havában arra számíthatsz, hogy sikerül még a legkonzervatívabb szíveket is meglágyítanod a csodás ajánlataiddal és javaslataiddal.

8-as szám: Hibát hibára halmozhatsz a türelmetlenségeddel áprilisban, ami azért nagy baj, mert ezzel nagy veszélybe sodorhatod a presztízsedet. Ennek azonban nem muszáj így lenne, ugyanis a bajt elkerülheted, ha kapkodás helyett inkább kicsit több időt fordítasz a különféle ügyeidre.

9-es szám: A társasági életedben számíthatsz a legérdekesebb fejleményekre áprilisban. Ezek hatással lehetnek az üzleti terveidre is. A tavasz második hava kedvezni fog ahhoz, hogy vendégeket fogadj, vagy te menj vendégségbe.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló