Tudd meg, hogy mit jövendöl neked a kínaiak Szent Sárkánya!



Ha választasz egy lapot, akkor megtudod, hogy mire számíthatsz az előtted álló időszakban.1. lap: Azt üzeni neked a kínaiak Szent Sárkánya, hogy fordulóponthoz érkezik az életed az előtted álló időszakban. Ez azt jelenti, hogy hamarosan valami új veszi kezdetét, amit be kell illesztened az eddigi életedbe, de az sincs kizárva, hogy teljesen új irányt kell megszabnod magadnak. Ettől ne ijedj meg, mert egy teljesen új, kellemes világ nyílik meg majd előtted.

Nem kizárt, hogy az ambícióid változnak meg, mert az, ami eddig fontos volt, mostantól kevésbé lesz fontos a számodra. Lehet, hogy megváltozik a világnézeted, máshogy állsz hozzá a nehézségekhez.

Hamarosan sokkal több lelkierőd és energiád lesz ahhoz, hogy legyőzd az utadat álló akadályokat. A problémáid megoldódnak, te pedig újult erővel vághatsz bele bármibe, amibe csak szeretnél.

2. lap: Azt üzeni neked a kínaiak Szent Sárkánya, hogy impulzív, élettel teli időszak veszi kezdetét az életedben. Ezt azt jelenti, hogy olyan óriási energiák szabadulnak fel benned hamarosan, hogy azok által rálépsz az önmegvalósítás útjára.

Az általad választott lap szerint izgalmas, érzéki élményekben lesz részed egy új szerelemnek köszönhetően, de ha már foglalt vagy, akkor megújulásra számíthatsz a kapcsolatodban az előtted álló időszakban.

A szerelmi kapcsolatod fejlődésével harmonikus és szeretetteljes időszak veszi kezdetét. Tedd örömtelibbé a mindennapokat, és adj nagyobb teret az érzéki élvezeteknek. Legyen gondod arra, hogy a kapcsolatod új erőre kapjon, és igyekezz sok új közös élményt szerezni a pároddal.

Emellett a kínaiak Szent Sárkánya azt is tanácsolja, hogy hagyd kibontakozni az alkotó erődet, a vállalkozó kedvedet és az elevenségedet, valamint hagyd, hogy az álmaid lassan valóra váljanak!

3. lap: Azt üzeni neked a kínaiak Szent Sárkánya az előtted álló időszakra, hogy vonulj vissza és nézz szembe a valósággal, valamint gondold át, hogy mit kell tenned azért, hogy végre megtaláld önmagad.

A közeljövőben muszáj eldöntened, hogy mi az, amit valójában akarsz. Felül kell vizsgálnod a különféle dolgokhoz való eddigi hozzáállásodat, mert csak így jöhetsz rá arra, hogy miért kerültél abba a helyzetbe, amelyben vagy.

4. lap: Azt üzeni neked a kínaiak Szent Sárkánya az előtted álló időszakra, hogy az életed összes területén élénk, változatos időszakra számíthatsz. Ennek megfelelően változás állhat be a különféle kapcsolataidban, így akár a párkapcsolatodban is, ha van.

Az általad választott lap szerint bátran vesd be minden ügyességedet annak érdekében, hogy elrendezd a konfliktusokat és az ellentmondásokat, valamint bátran tedd meg azokat a lépéseket, amelyeket korábban nem mertél!

A közeljövőben találj ki új távlati célokat, mert azok motiválni fognak. Keress egyensúlyt az elméd és az érzelmeid között. Igyekezz tisztában lenni önmagaddal, és jöjj rá, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy előrelépj az életben. Ne feledd, hogy saját magad legyőzése a legnehezebb feladat! A te dolgod most az, hogy megtaláld a lelki békédet.

5. lap: Azt üzeni a kínaiak Szent Sárkánya az előtted álló időszakra, hogy ne kapkodj, ne siess el semmit és légy óvatos, mert ha egy eltitkolt dolog a megfelelő idő előtt kiderül, akkor abból komoly baj lehet!

A szándékaidat akkor valósíthatod meg sikeresen a közeljövőben, ha nem teszed közhírré a terveidet. Emellett az is fontos, hogy ne követelőzz, légy megértő, türelmes és óvatos! A problémákat tapintatosan és diplomatikusan kezeld.

6. lap: Azt üzeni neked a kínaiak Szent Sárkánya, hogy az előtted álló időszakban sikerül elérned a magad elé kitűzött célt. Most már nem kell sokat várnod arra, hogy élvezhesd a kemény munkád eredményét, és beteljesüljenek az álmaid, vágyaid.

Hamarosan megérkezik a vágyott harmónia, az egyensúly, a nyugalom és a béke az életed minden területére. Ugyanakkor azért neked is tenned kellett, hogy megkapd ezt a boldogságot, hiszen az életben semmi sincs ingyen.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló