Napi jóslat a Cigány Boszorkány jóskártyától



Válassz egy lapot a neked szóló üzenetért!1. kártyalap: Arra számíthatsz ma, hogy valaki bebizonyítja, hogy igazán hűséges hozzád, hogy jó barátod, vagy partnered. Amikor segítségre szorulsz, akkor számíthatsz erre az illetőre. Az általad választott kártyalap ugyanakkor azt is jelentheti, hogy társulás, jó üzlet, vagy szerelmi beteljesülés vár rád a ma. Ha kapcsolatban élsz, akkor a pároddal erősebb és meghittebb lesz a viszonyod, de az is lehet, hogy együtt győztök le egy nehézséget.

2. kártyalap: Azt jövendöli neked a Cigány Boszorkány jóskártya a második kártyalapon keresztül, hogy örömteli, kellemes napban lesz részed, így akár kiemelkedően jónak is érezheted ezt a napot. Valami hihetetlenül pozitív dologban lesz részed, és közvetve, vagy közvetlenül, de lesz miért ünnepelned.

Az általad választott lap szerint ma teljes joggal érezheted úgy, hogy minden a legjobban alakul körülötted, úgyhogy igazán boldognak és elégedettnek érezheted magad.

3. kártyalap: Ha a harmadik kártyalap mellett döntöttél, akkor az jövendöli neked a Cigány Boszorkány jóskártya mára, hogy jó hírek örvendeztetnek meg. Lehet, hogy nem is reméled, hogy remek információkat kapsz, éppen ezért érhet ez hatalmas meglepetésként.

Az általad választott lap arra kér, hogy ma figyeld a postaládádat, az e-mail fiókodat, mert bárhol és bármikor megkaphatod a jó hírt. Ugyanakkor ha van egy problémás ügyed, akkor szerencsés fejleményekre számíthatsz ezen a téren a ma.

4. kártyalap: Ha a belső hangod azt diktálta, hogy a negyedik kártyalapot válaszd, akkor azt jövendöli neked a Cigány Boszorkány jóskártya a mai napra, hogy nem kell aggódnod, mert ma védelem alatt állsz. Ennél is jobb hír, hogy minden, amibe belevágsz, sikerrel fog zárulni.

Ugyanakkor az általad választott kártyalap azt is jelentheti, hogy ma jó irányba változik a párkapcsolatod, vagy legalábbis meglep valamivel a kedvesed.

5. kártyalap: Ha az ötödik kártyalapra esett a választásod, akkor a Cigány Boszorkány jóskártya szerint a jó egészséget és az életerőt jelképező kártyalapot kaptad, úgyhogy nem kell aggódnod, mert nem lesz problémád az egészségeddel.

Ha jelenleg beteg vagy, akkor minden esélyed megvan arra, hogy ma meggyógyulj, vagy legalábbis sokat javuljon az állapotod. Ugyanakkor fontos, hogy tégy is meg mindent, amit lehet, a gyógyulásod érdekében!

6. kártyalap: Ha úgy érezted, hogy a hatodik kártyalap mellett kell döntened, akkor a Cigány Boszorkány jóskártya azt jövendöli neked mára, hogy hatalmas szerencsében lesz részed, vagy valami hihetetlenül jó dologban lesz részed.

Az általad választott kártyalap szerint könnyen megtörténhet például az, hogy váratlan pénzösszeggel gyarapszik a bankszámlád, de az sincs kizárva, hogy egy egyedülálló lehetőséggel élve szerezhetsz pénzt. Ha saját boltod van, akkor ma felvirágzik. Ha üzlettel foglalkozol, akkor egy nagyon előnyös üzletet köthetsz a mai napon.

7. kártyalap: Ha úgy határoztál, hogy a hetedik kártyalapot választod, akkor azt jövendöli neked a Cigány Boszorkány jóskártya a mai napra, hogy függetlenül attól, hogy milyen problémával küszködsz, arra végre megoldást találsz. Tornyosuljon előtted bármilyen akadály, neked azt sikerül legyőznöd ma.

Ugyanígy, ha kérdéseid vannak, akkor azokra választ kapsz, és megtalálod, ha valamit hiányolsz az életedből. Ha lehetőségre vágysz, akkor azt is megkapod. Az általad választott kártyalap szerint tehát mindegy, hogy mivel kapcsoltban érzed úgy, hogy megoldásra van szükséged, mert azt megkapod ma!

8. kártyalap: Amennyiben úgy érezted, hogy az utolsó kártyalapot kell választanod, akkor azt jövendöli neked a Cigány Boszorkány jóskártya a mai napra, hogy új párra vagy barátra találsz ma. Váljon valóra bármelyik, az biztos, hogy jól fogsz járni vele, éppen ezért érdemes nyitottnak lenned.

Amennyiben erre hajlandó leszel, akkor biztos, hogy rengeteg izgalmat, élményt, életleckét és örömöt fog hozni az életedbe az új párod, vagy barátod.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló